|
crb
|
 |
« Reply #15 on: December 14, 2008, 07:04:58 PM » |
|
Speranta sa ai, ca in rest  lasciare ogni speranza......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HaKa
Newbie
|
 |
« Reply #16 on: December 14, 2008, 10:43:52 PM » |
|
Pledam pentru .......... "munca fara stres" !
Masculi din CANISA PAVORA cu HD, ED, DNA -SV Germania
|
|
|
|
|
|
magda
Full Member

I am happy
|
 |
« Reply #17 on: December 15, 2008, 02:15:19 AM » |
|
Tarso v Batu,HD A normal,ED normal,DNA gepruft,ZW 85
|
|
|
|
|
|
Cand zeii vor sa te pedepseasca iti indeplinesc dorintele
|
|
|
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #18 on: December 15, 2008, 07:52:16 AM » |
|
eu ..ca bivolu..ma bag in fatza, sa ma f..te Nitzescu...  ... pe unde ma prinde.. Ai probleme mari ... mania persecutiei !?
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #19 on: December 15, 2008, 10:44:57 AM » |
|
Ai probleme mari ... mania persecutiei !?
... am probleme...ca majoritatea..., mai mari sau mai mici ... da mania persecutiei nu ! ..desi, as putea sa o "dezvolt" si pe asta, in contextul unor evolutii...merci de sugestie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #20 on: December 15, 2008, 07:06:01 PM » |
|
..eii...am reusit sa ii trec prin "filtrul" SV pe toti cei 95 masculi de monta inregistrati pe portal, ..si iata-i pe cei care figureaza in baza de date ZW a SV ..sper ca nu am ratat pe cineva...
N° crt Nume Canisa N° ZW 1 Hanno Höchstadter Wehr 93 2 Basko Valentinientis 92 3 Moritz Fichtenschlag 81 4 Leif Butjenter Land 108 5 Inox Valtenberg 76 6 Georg Agrigento 80 7 Itzu Brunnenstraße 78 8 Bob Leithawald 90 9 Tschako Blue-Iris 80 10 Uran Pavora 98 11 Pranos Pavora 97 12 Ray Pavora 91 13 Tarso Batu 84 14 Uri Grande Valle 80 15 Iff Lärchenhain 96 16 Pascha Zellwaldrand 93
17 Jacko Arhaus
..maari si lati, 15 din 95 (Pascha Zellwaldrand nu e inscris pe portal)....sau in procentaje..cca 16%...cam putin..
|
|
|
|
« Last Edit: December 17, 2008, 02:21:37 PM by Der Gebrauchshund »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magda
Full Member

I am happy
|
 |
« Reply #22 on: December 15, 2008, 11:05:03 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Cand zeii vor sa te pedepseasca iti indeplinesc dorintele
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #23 on: December 15, 2008, 11:08:44 PM » |
|
ZW-ul, desi este o idee excelenta, din pacate este o chestiune care este aplicabila si poate functiona DOAR in Germania.....in rest .....si pt. rest......este doar cu titlu informativ.......sau reclama, ba mai mult, in cele mai multe cazuri....reclama nejustificata. Asa ca astfel de "liste" nu fac decat sa-i zapaceasca pe cei stiu mai putin.
La ora actuala, nu merita sa se "impiedice" nimeni de astfel de liste
|
|
|
|
« Last Edit: December 15, 2008, 11:22:50 PM by Bogdan Nitescu »
|
|
|
|
|
|
|
kwy
Jr. Member

|
 |
« Reply #25 on: December 16, 2008, 09:33:39 AM » |
|
scuze ca intervin si eu cu mai putina experienta,ZW-ul este inportant in Germania dar nui important in Romania,pai atunci cadeti de acord este sa-u nu este important, sa stim si noi cind facem o monta sa-u cumparam un pui ,pe ce dam banii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #26 on: December 16, 2008, 09:44:23 AM » |
|
"Las', ca merge si asa!"
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #27 on: December 16, 2008, 05:39:36 PM » |
|
ZW-ul, desi este o idee excelenta, din pacate este o chestiune care este aplicabila si poate functiona DOAR in Germania.....in rest .....si pt. rest......este doar cu titlu informativ.......sau reclama, ba mai mult, in cele mai multe cazuri....reclama nejustificata. Asa ca astfel de "liste" nu fac decat sa-i zapaceasca pe cei stiu mai putin.
La ora actuala, nu merita sa se "impiedice" nimeni de astfel de liste
Din viteza probabil, nitel "Off topic" postarea, dat fiind ca menirea topicului este cea de mai jos: Pentru cine a inscris caini pe portal, la rubrica Masculi MontaMajoritatea masculilor sunt inscrisi ca avand "SV: HD a-normal (a1)" ... De astazi, cine doreste ca HD-ul mascului sa fie listat in acea sectiune, trebuie sa trimita un mail la adresa ciobanescgerman @ gmail . com (scoateti pauzele dintre cuvinte) cu scan dupa dovada obtinerii HD-ului, sau atasati aici scan-ul. In lipsa acestei dovezi, HD-ul nu va fi listat la mascul. Ideea „selectiei” facute de mine in baza de date ZW a SV era: ca sa figurezi in baza ZW, trebuie sa ai RX SV … ce ZW rezulta sau nu, e alta mancare de peste, …puteam sa dau si numerele de inregistrare in baza de date, nu ZW-ul, dar creiam o zapaceala mai mare… in contextul topicului, banuiesc ca nu se gaseste cineva sa conteste rezultate afisate pe site-ul oficial SV... … cat despre impiedicat, de o astfel de lista, intr-adevar, nu se merita…. mai bine o iau cu totii la fuga, prea multi „impiedicati” ar epuiza cocosul.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #28 on: December 16, 2008, 05:43:15 PM » |
|
scuze ca intervin si eu cu mai putina experienta,ZW-ul este inportant in Germania dar nui important in Romania,pai atunci cadeti de acord este sa-u nu este important, sa stim si noi cind facem o monta sa-u cumparam un pui ,pe ce dam banii.
…. Sa lamurim cu un lucru : ZW-ul a devenit irelevant, pentru ca nu s-au respectat in integralitate conditiile de aplicare / functionare ! ….in Germania se lucreaza de ceva vreme la un alt program, care sa inlocuiasca ZW-ul, mai usor aplicabil… Revenind la cat de relevant sau nu e ZW-ul, eu PERSONAL as continua sa iau in consideratie indicatiile lui, asumandu-mi riscul de eroare…una peste alta este totusi un idicator care NU iti garanteaza reusita unei alegeri, dar te ajuta sa reduci, cat de putin, riscul aparitiei displaziei, fie la o monta (daca stii ZW-ul femelei si masculului) fie ca achizitionarea unui caine, daca stii ZW-ul parintilor …asta e optiunea si parerea mea, nu e musai sa o mai impartaseasca cineva… …. In RO nu are cum sa functioneze nimic, pentru ca referitor la obligativitate si posibilitate de a efectua Rx pentru HD prefer sa ma abtin,…. dreptul de monta a reproducatorilor nu a fost si nu este cu nimic restrictionat (in conditii de rezultat HD inexistent sau negativ), informatia despre centralizarea cainilor cu RX OK, indiferent de origine (SV, CeLeMasche, sau aiurea ) este indisponibila public , ..deci nu vorbim de aplicarea programului ZW in RO, ci de magar elementara posibilitate de informare rezultate Rx... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
thorhaus
|
 |
« Reply #29 on: December 16, 2008, 05:44:28 PM » |
|
ma trezesc (voluntar, ca de obicei) sa caut pe site-ul SV => lista de masculi de monta ,...trecuti prin "sitele" SV ale HD-ului..dupa primele 3-4 pagini de masculi de monta inscrisi e forum, la categoria "masculi de monta"...: Nume Canisa N° ZW Hanno Höchstadter Wehr 93 Basko Valentinientis 92 Moritz Fichtenschlag 81 Leif Butjenter Land 108 Inox Valtenberg 76 Georg Agrigento 80 Itzu Brunnenstraße 78 Bob Leithawald 90 Tschako Blue-Iris 80 .... mai am de "cercetat"....daaaa e aproape clar ca sunt ceva masculi, "pe val" in momentul de fata, care nu au avut "rendez vous" cu SV-ul..asta nu insemna ca n-ar fi OK...  uri della grande Valle, hd-ed "a"- normal,dna -gepruft, sz. nr. 2147305, zw 80
|
|
|
« Last Edit: December 16, 2008, 05:52:03 PM by thorhaus »
|
|
|
|
|
|