razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #15 on: January 29, 2009, 09:05:07 PM » |
|
Despre ce rasa e vorba?
Westy (West Highland White Terrier)
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #16 on: January 29, 2009, 09:06:09 PM » |
|
Ce va tot plangeti. Nici unul nu mentioneaza de ce face asta, virusul, boala, fun-ul!
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #17 on: January 29, 2009, 09:09:13 PM » |
|
Ce va tot plangeti. Nici unul nu mentioneaza de ce face asta, virusul, boala, fun-ul!
Nebunia, spectacolul din ring ...
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #18 on: January 29, 2009, 09:12:07 PM » |
|
Alea-s dupa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #19 on: January 29, 2009, 09:26:36 PM » |
|
De ce o fac ma priveste  Puteam sa montez doua janghine si sa cer bani buni pe ei, dar unii crescatori mai sunt interesati si de calitate. Ceea ce ma deranjeaza sunt cei care isi imagineaza ca facem o caruta de bani de pe urma cainilor si tot ne plangem. Familiarul "Da'ce costa dom'le atata, ii dai sa manance aur?" Calcule de genul 7 pui x 300 E ma enerveaza la culme. Nimeni nu ia in considerare banii investiti, munca, timpul, noptile pierdute, nuuuuuu 7 x 300 = 2100 asta conteaza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #20 on: January 29, 2009, 09:33:16 PM » |
|
Pai, si te miri?! Afacerea poate fi numai in cazul investitiei minime in femela, monta la pretul cel mai mic sau la propriul mascul, .... restul isi inchipuie fiecare dupa propria gandire.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA
|
 |
« Reply #21 on: January 29, 2009, 09:41:35 PM » |
|
Eu chiar nu am vrut sa supar pe nimeni! si nici nu credeam ca se vor isca atatea discutii pe tema asta .. ( in fine partea financiara e sensibila) .. cu toate astea cred ca e educativ acest subiect pt cei care nu stiu toate cheltuielile care apar . Va multumesc pt explicatii.
|
|
|
|
|
|
“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #22 on: January 29, 2009, 09:46:08 PM » |
|
De ce o fac ma priveste  Puteam sa montez doua janghine si sa cer bani buni pe ei, dar unii crescatori mai sunt interesati si de calitate. Ceea ce ma deranjeaza sunt cei care isi imagineaza ca facem o caruta de bani de pe urma cainilor si tot ne plangem. Familiarul "Da'ce costa dom'le atata, ii dai sa manance aur?" Calcule de genul 7 pui x 300 E ma enerveaza la culme. Nimeni nu ia in considerare banii investiti, munca, timpul, noptile pierdute, nuuuuuu 7 x 300 = 2100 asta conteaza. exact! Ai pus punctul pe Cg! 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #23 on: January 29, 2009, 10:22:11 PM » |
|
Eu chiar nu am vrut sa supar pe nimeni! si nici nu credeam ca se vor isca atatea discutii pe tema asta .. ( in fine partea financiara e sensibila) .. cu toate astea cred ca e educativ acest subiect pt cei care nu stiu toate cheltuielile care apar . Va multumesc pt explicatii.
Nu m-am suparat pe tine, dar asa, din cand in cand, ma mai apuca si pe mine  Imi pare rau cand vad ca oamenii nu vad in munca unui crescator decat banii pe care ii face. Toti vor catei frumosi, sanatosi, viitori campioni, dar pe gratis daca se poate. Se duce cineva sa ceara la reprezentanta Mercedes o masina donatie ca ii placa marca si promite sa aiba grija de masina? Nu  Dar caini gratis vor toti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

|
 |
« Reply #24 on: January 29, 2009, 11:38:45 PM » |
|
Irina [si restu], stii? multi gandesc numai in cifre. fara sa puna la socoteala "Si altele". uite, eu am firma. fac pe dracu in patru pt clientii mei, sa fie multumiti, pt ca asta conteaza pt mine, si pt satisfactia mea. si pt ca mie imi place ceea ce fac. pt cei din afara de multe ori "aaa ai firma. beton. scoti o gramada de bani. fa si mie un sait gratis. moaa ce naspa esti, cum nu vrei? sau aaa da de ce imi iei totusi un pret?" samd samd samd. discutia e lunga 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VRC
Newbie
|
 |
« Reply #25 on: January 30, 2009, 12:15:00 AM » |
|
dupa ce am citi nu cred ca mai vreau un cg  .dar o sa mai strang cureaua si tot o sa iau unu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #26 on: January 30, 2009, 03:26:25 PM » |
|
Tocmai asta vrem sa inteleaga doritorii de Cg, un caine inseamna cheltuieli, o rasa de talie mare implica mai multe cheltuieli, unul cu pedigree inseamna si mai multe cheltuieli. Astfel isi dau seama daca intradevar isi permit si doresc sa creasca unul in familie. E frumos cand il vezi la expozitii, pe strada in lesa sau liberi, dresati si ascultatori in parc....in spatele unei astfel de imagini sunt multe sacrificii. Bineinteles, daca esti pasionat nu exista sacrificii prea mari! Totusi e deranjant sa vezi ca unii sunt ferm convinsi ca faci o avere de pe urma unei femele printr-o singura inmultire urmata eventual de o scadere (daca o mai fac si pe asta). 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #27 on: January 30, 2009, 05:07:49 PM » |
|
o singura inmultire urmata eventual de o scadere (daca o mai fac si pe asta).  Apropo de inmultire si scadere, mai stie cineva cum se fac operatiile matematice in armata?
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #28 on: January 30, 2009, 06:46:19 PM » |
|
Deci nu stie nimeni ! Hai ca va spun eu.
1. Adunarea se face cu trompeta. 2. Scaderea se face cu popa. 3. Inmultirea se face cu sula. 4. Impartirea se face cu polonicul.
No, intalesa-ti ceva?
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Taftmax
Full Member

AxI
|
 |
« Reply #29 on: January 30, 2009, 07:42:20 PM » |
|
 nici nu ma gandeam la asa ceva.da, na, daca nu am facut armata 
|