dan78
Newbie
|
 |
« on: March 24, 2009, 08:14:24 PM » |
|
Salut!cum aflu ce fel de par are catelul meu?(ma refer la par lung,scurt,semilung).sunt niste standarde ?(sau trebuie sa-l masor?)si daca da ce lungime trebuie sa aiba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #1 on: March 24, 2009, 08:30:37 PM » |
|
in cazul lui, e evident - normal! adica scurt! sau semi-lung, cum scrie in pedigree-e diferenta intre parul lung si cel scurt e, de obicei, destul de clara - nu tine de cativa centimetrii - exista si exemplare unde pot fi discutii, mai ales pentru anumite zone ale corpului, dar din cate am vazut in poze, nu e cazul
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
|
dan78
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: March 24, 2009, 09:00:43 PM » |
|
problema e ca nu are pedigree.(asa ca nu scrie nimic).totusi niste dimensiuni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #3 on: March 24, 2009, 09:08:17 PM » |
|
,,CUM SCRIE IN PEDIGREE-E" - la plural - nu ma refeream la pedigree-ul lui (ai spus deja ca nu are, la un alt topic) ci la modul general, ce apare in pedigree-ul cainilor cu par normal - par ,,semi-lung"; parul scurt cred ca e cel care se gaseste pe cainii de linie veche; majoritatea celor de linie noua au parul semi-lung; daca vei cauta pe forum vei gasi multe poze de caini de linie noua; exista topicuri cu caini cu par lung (lang haar) - cauta si vei intelege cat de mare este diferenta; repet: cainele tau are par normal / scurt - nu lung
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #4 on: March 24, 2009, 10:37:06 PM » |
|
in alta ordine de idei, catelul tau nu are parul lung. 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
M!Ke
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: October 05, 2009, 04:25:45 PM » |
|
Salut.. astazi am fost sa vad un pui de Cg de la un domn...nu are pedigree insa este frumos tare:x ins este cam negricios pe labe si piept are maro insa fata este neagra iar desuprea fetei 2 puncte maro...credeti ca o sa i se mai deschida culoare sa fie o combinatie de maro si negru ..sa fie uniform? O sa incerc sa postez si o poza:X ....ms :X
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M!Ke
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: October 07, 2009, 12:47:20 AM » |
|
Numi raspunde nimeni:-??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #7 on: October 07, 2009, 08:15:30 AM » |
|
Salut.. astazi am fost sa vad un pui de Cg de la un domn...nu are pedigree insa este frumos tare:x ins este cam negricios pe labe si piept are maro insa fata este neagra iar desuprea fetei 2 puncte maro...credeti ca o sa i se mai deschida culoare sa fie o combinatie de maro si negru ..sa fie uniform? O sa incerc sa postez si o poza:X ....ms :X
... in acceptiunea generala, cand spui pui, te gandesti la un catel in jurul varstei de 8 saptamani...cainele ramane insa dpdv biologic, pina la cca 12 luni....puiul de care vorbesti tu cam ce varsta are? Pentru ca daca e micutz, cateva saptamani, exista sanse sa se mai deschida....daca se apropie de 12 luni, sansele sunt ca si nule.... ... pe de alta parte, sunt caini din linii de lucru care au coloritul de care vorbesti tu (daca inteleg biine mesajul tau), => nu se va schimba nicicum....ceva de genul din poza (mix cg de show cu cg de lucru complet negru)...sper sa nu se supere "kike" ca i-am utilizat "copilul" spre exemplificare
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
M!Ke
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: October 07, 2009, 10:49:57 AM » |
|
puiul ii nascut pe 5 august:....mama e Cg de lucru...iar tatal arata k cei de show doar ca nu are pedigree:|:X
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #9 on: October 07, 2009, 12:07:28 PM » |
|
sper sa nu se supere "kike" ca i-am utilizat "copilul" spre exemplificare  la un alt topic, kiko a confundat-o pe dsh cu crb  puiul ii nascut pe 5 august:....mama e Cg de lucru...iar tatal arata k cei de show doar ca nu are pedigree:|:X
mama cg de lucru montata cu cg de show fara acte?sau ma rog,ceva ce seamana cu cg-ul de show...  la noi in tzara? probabil faci confuzie cu ciobanescul german de linie veche. la noi in tzara linia de lucru nu este atat de cunoscuta ca si in afara si sunt destul de putine femele(cel putin comparativ cu linia de show)...femele care ma indoiesc ca ar fi montate cu vreun caine fara acte. aici cred eu cel mai bine,nu are rost sa ne dam cu presupusul,revino cu poze - daca doresti - si asa isi poate da cel mai bine lumea seama.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo.Leontin
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: May 05, 2014, 02:38:09 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Did
Hero Member

Schultz!
|
 |
« Reply #11 on: May 05, 2014, 04:39:13 PM » |
|
Sunt de show.Ciobanestii din linie de lucru sunt negri,gri(cenusiu) sau black&tan(negru cu maro) doar ca au spatele drept.Cei de show sunt,dupa cum le spune numele,pentru show,concursuri de frumusete iar cei din linie de lucru sunt ceva mai "utilitari" (folositi mai mult pentru scopul initial al unui ciobanesc german-paza si protectie,in politie etc.)Sper ca te-am lamurit.
|
|
|
|
|
|
"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
|
|
|
|
|