Forum ciobanesc german
September 24, 2016, 02:15:57 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: AL doilea stapan  (Read 2355 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
caucazian
Newbie
*

« on: January 01, 2012, 11:36:18 PM »

Ce parere aveti un ciobanesc german accepta usor un nou stapan daca are 1 an?As vrea sa cumpar unul dar nu stiu daca o sa ma asculte sau daca va fi agresiv cu mine.Stapanii lui actuali spun ca e f bland dar daca e stresat de schimbare sa nu devina agresiv mai ales ca eu as vrea sa-l tin o perioada in apartament el fiind acum la curte.Multumesc
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #1 on: January 02, 2012, 01:41:46 AM »

Daca-l vei iubi vei deveni foarte repede universul lui!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Von Broos
Hero Member

« Reply #2 on: January 02, 2012, 10:36:21 AM »

Ce parere aveti un ciobanesc german accepta usor un nou stapan daca are 1 an?As vrea sa cumpar unul dar nu stiu daca o sa ma asculte sau daca va fi agresiv cu mine.Stapanii lui actuali spun ca e f bland dar daca e stresat de schimbare sa nu devina agresiv mai ales ca eu as vrea sa-l tin o perioada in apartament el fiind acum la curte.Multumesc
Depinde intr-o anumita masura si de caracterul lui dar si de tine cum o a te porti cu el.Mai ales ca o sa il ti in apartement o sa fie cu tine non stop ceea ce va duce la stabilirea unei legaturi mult ma rapid.Iti urez multa bafta,eu spun ca nu va fi nici o problema!
linda_orsolya
Newbie
*

« Reply #3 on: January 02, 2012, 10:50:12 AM »

Buna, Eu am adoptat-o pe Quessy de 2 saptamani, are 11 luni. In 5 zile am devenit prieteni. Cainele are nevoie de miscare, daca te plimbi mult cu el si vorbesti mult cu el te va accepta ca prieten. Dupa cum am observat un caine ciobanesc german nu este doar un caine, este un partener si depinde mai mult de tine cat de repede se va obisnuii cu tine. ATENTIE: Daca nu ai timp pentru el nu are rost sa-l duci acasa, pt. ca nu se va simtii bine (mai ales in prima saptamana cand se simte abandonat, trist -el crede ca nu-l mai iubeste stapanul lui si este parasit) Poate ca in primele zile nu va manca. Ai grija cand va duceti la plimbare sa nu-l lasi fara lesa pana cand nu esti sigur ca te-a acceptat ca stapan nou, pentru ca va fugii. AAA si cainele este tanar la varsta de 1 an, la acceasta varsta ii poti invata multe lucruri. Bafta si astept vesti de la tine Cheesy Linda

You become responsible, forever, for what you have tamed. -The Little Price- Antoine de Saint-Exupéry
florindobrin
Newbie
*

« Reply #4 on: September 05, 2016, 12:25:57 AM »

Buna. Acelasi lucru se aplica si daca un ciobanesc german isi schimba stapanul la varsta de 2 ani? Ma bate gandul sa iau un caine dar nu f mic pentru ca s-ar putea sa raman fara el, dar nu stiu daca la 2 ani nu este cam mare. Undeva pe la 1 an nu am gasit nici unul.
freddy25
Hero Member

« Reply #5 on: September 05, 2016, 12:53:41 AM »

La orice varsta se ataseaza de cel cu care se plimba si care se ocupa de el. La 2ani e foarte tanar deci atasarea se va face repede. Depinde si de caracter, unii caini sufera dupa vechiul stapan.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: