madmax
Newbie
Max
|
 |
« Reply #45 on: April 14, 2012, 10:00:33 PM » |
|
salut! a trecut iar aproape anul.Max are 4 ani acum,s-a mai cumintit-asta asa ca sa nu zic ca e tot la fel de neastimparat-maninca cam 2 kg de orez cu pui in 2 portii dim/seara-asta e mincarea lui zilnica si altceva nu maninca ,exceptie mai fac oasele ocazionale.am promis poze dar am uitat sa pun.oricum cele vechi nu mai sint valabile asa ca o sa vad cum il fac sa accepte o sedinta foto si le urc aici.va doresc numai bine si Sarbatori Fericite!
|
|
|
|
|
|
"Dogs feel very strongly that they should always go with you in the car, in case the need should arise for them to bark violently at nothing right in your ear." -- Dave Barry
|
|
|
maxmad
Newbie
maxmad
|
 |
« Reply #46 on: February 02, 2014, 11:20:05 PM » |
|
va salut! au mai trecut aproape 2 ani!nu mai pot sa intru cu vechiul user"mad max"-am incercat recuperarea parolei,dar nu am primit nimic pe mail,asa ca postez cu noul user "maxmad".MAX e ok,tot neastimparat,merge pe 6ani.am promis poze,una din vara trecutta si una recenta de cum citeva zile! va doresc numai bine si sa va bucuratide cateii vostri!
nu pot sa pun pozele![img][/img]
va rog sa-mi reamintiti ca nu reusesc .tks!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maxmad
Newbie
maxmad
|
 |
« Reply #47 on: April 19, 2014, 08:39:37 PM » |
|
salut!
Max are 6 ani impliniti acum!e la fel de neastimparat si la fel ca si pina acum cind ma vede ia mingia sa ne jucam!azi s-a razboit cu o albina,a fost intepat ,dar am fost pe faza si nu l-am lasat sa ii dea lovitura de gratie ,ca sigur era intepat si a doua ora si era mai nasol!asa ca a ramas doar cu usturimea(s-a cam lins vreo juma' de ora la piciorul dr din spate).pina acum-au trecut vreo citeva ore-nu are nimic,e vioi,a ciugulit(nevasta-mea pregateste pentru paste si ii mai scapa cite ceva)o sa il mai tin sub observatie,dar daca viespea avea acul-am vazut clar,nu cred ca vor fi prbl!multumesc Lui D-zeu ca am fost acolo!va doresc Paste Fericit si sa va bucurati de cateii vostrii! p.s-tot nu pot sa pun poze,la additional options nu am browse.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maxmad
Newbie
maxmad
|
 |
« Reply #48 on: May 02, 2014, 10:33:58 PM » |
|
va salut!
Acum Max sforaie pe mocheta si eu as avea nevoie de niste sfaturi!Max de vreo 2 zile nu prea mai e cum era,adica e cam linistit-nu mai vrea sa se joace cu mingea,nu prea mai sare la gard sa latre,o zi nu a prea mincat(la CT a venit vara si m-am gindit ca e de la caldura,dar a fost si certat-nu lovit sau bruscat,nu se folosesc d'astea cu Max,chiar daca citeodata e extrem de incapatinat-ca sare gardul in gradina de zarzavat),dar vazind ca si a doua zi(1Mai)tot asa fara chef e si am mai si gasit cu ocazia recoltarii de kk de la wc lui,o bucata de kk-de altfel de culoare si consistenta normala si cam cit juma'de deget-cu puncte galbene ca malaiul si ordonat repartizate,m-am cam speriat si am plecat cu don Max la doctor.Pe drum s-a inviorat parca,la cabinet nu a fost prea agresiv cu doctorul,a miriit putin cind i-a palpat stomacul(a zis ca e cam gol,da e normal daca nu prea a mincat)mai mult cind i-a luat temp.si i-a bagat termometrul in fund(a zis ca e la limita,dar tinind cont ca a fost cald in masina,e de inteles).Conjuctiva a zis ca e bine(aici are niste secretii gelatinoase,pe care le curat in fiecare zi si a zis ca e o sensibilitate la curent)a zis ca daca e tot asa abatut sa vin din nou.A doua zi(azi,2 Mai) Max a fost cam alert(am taiat iarba si poate ca l-a deranjat zgomotul),nu am gasit nici un kk si ma gindesc ca poate s-a constipat.Aseara cind ne-am intors der la doctor si plimbarea in parc de dupa,am facut si un gratar de la care Max a primit peste fript (fara oase)amestecat in orez cu iaurt si piine+ juma' de mic de pofta tot amestecat in orez.Acum,vazind ca toata ziua nu a fost la wc(ar avea ce sa faca)i-am dat juma' de cana de lapte si jumate de cana de supa de peste,in caz ca s-a constipat ,sa il ajute sa iasa.Dupa tot ce am sccris aici,ati mai intilnit la cateii vostrii?Poate fi din cauza ca l-am certat mai serios?Nu constiparea binenteles,comportamentul asta mai retras cu care m-am confruntat astea 2 zile.Oricum,o sa ii fac un set de analize sa fiu linistit! O seara buna si multumesc ca ati avut rabdare sa cititi postul cam lung!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maxmad
Newbie
maxmad
|
 |
« Reply #49 on: May 03, 2014, 10:31:06 AM » |
|
va salut din nou
Max tot nu a fost la wc!si dimineata a mincat foarte putin.dar tot nu e in apele lui!sa-i dau un dulcolax?la vet a zis ca ii da un supozitor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izzy
Full Member

|
 |
« Reply #50 on: May 06, 2014, 10:57:30 AM » |
|
Ce face Max, e mai bine?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maxmad
Newbie
maxmad
|
 |
« Reply #51 on: May 06, 2014, 08:36:46 PM » |
|
salut!
Max e okay.Totusi am fost la vet pentru.analize complete(singe si kk).Nu a fost constipat,pur si simplu nu era timpul sa mearga la wc!Treaba e ca m-a speriat.Cred ca se razbuna ca l-am certat si i-am ridicat gardul sa nu mai sara in gradina de zarzavat!E in alerta toata ziua pe la garduri,vad ca maninca-nu ca iarna 10-11 polonice de orez cu pui in 2 portii dim/seara,acum vad ca maninca la jumate',adica 5 polonice dim/seara. Sper sa iasa analizele okay!sanatate multa si la cateii vostrii-atentie la capuse!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izzy
Full Member

|
 |
« Reply #52 on: May 06, 2014, 09:02:23 PM » |
|
Bravo, Max! Ne bucuram ca esti sanatos! Iar despre garduri...antreneaza te sa sari cat mai sus, poate mergem impreuna cu Izzy la olimpiada  Multa sanatate!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maxmad
Newbie
maxmad
|
 |
« Reply #53 on: May 07, 2014, 10:42:35 AM » |
|
multumim si numai de bine!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maxmad
Newbie
maxmad
|
 |
« Reply #54 on: May 07, 2014, 08:38:45 PM » |
|
au venit si analizele.e okay,dar a fost gasit cu deshidratare si infestare parazitara intestinala.diagnosticul este HIPOALBUNIMIE,adica poate pierde proteine pe 3 cai mi s-a zis:normal-adica prin efort(si Max alerga destul pe la garduri),renal(aici reiese si din rezultate),intestinal(a fost facuta deparazitarea cu cestal pe 13.04,dar vad ca nu prea a avut efect).ca tratament pentru 21 de zile o sa ia 6ml in fiecare zi de NEPHROSTAT,un supliment alimentar.repetam analiza la rinichi dupa tratament.daca citeste vreu medic vet,il rog sa comenteze-nu strica si alte pareri.as pune si analizele dar nu mai stiu cum.la add options nu am browse,iar sus la insert,apare aici!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maxmad
Newbie
maxmad
|
 |
« Reply #55 on: June 20, 2014, 11:18:29 PM » |
|
buna seara!
Max pina mai ieri a fost okay dupa tratament,maninca si tava,alearga e vioi si alert,dar a inceput sa schioapete cu piciorul sting spate!daca sta mai mult-cind se ridica merge citiva pasi cu piciorul flexat,dupa care totul revine la normal!alearga normal,se comporta normal,nu cred ca il doare ca m-a lasat sa verific piciorul daca e umflat sau are ceva in pernite.nu are nimic in neregula vizual/palpabil!ma gindesc ca in alergarile lui s-a lovit de ceva sau a calcat pe vreo piatra.ce spuneti,ati avut probleme de astea?sfaturi?sa ma gindesc la displazie,artroza,reumatism?deocamdata o sa incep cu niste ulei de peste-am citit cae bun la mai multe.daca mai persista ma duc la vet!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|