Forum ciobanesc german
July 16, 2014, 11:17:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Mad Max  (Read 5614 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
madmax
Newbie
*

Max

« on: September 13, 2009, 09:32:53 PM »

Buna seara!

Am si eu un  - Max - Are 1 an si 6 luni, 65 cm la greaban si aprox. 30 kg (cred, nu am avut cum sa-l cantaresc). Greutatea lui este la limita normalului - am citit ca se incadreaza intre 30 si 40 kg -  dar mi se pare mult prea slab. A ajuns sa i se vada coastele (voi posta mai jos un film facut ieri).

Nu da semne de boala. Este agil, agitat ca intotdeauna, dar slab. Poate sa fie din cauza ca nu a fost dus la monta, sau pur si simplu nu asimileaza hrana - mancarea este cam slaba: supa de oase cu legume, paine si boabe - pana acum i-am dat Aro si Dante, dar ieri i-am luat ceva mai gras, cu vita, cereale si vitamine, care i-au placut mai mult (sta la casa, la bunicii mei si nu am ocazia sa il vad decat la sf saptamanii). Pofta de mancare are, ieri a ras un castron de oase, o conserva de 1 kg si ceva si vreo doi pumni mari de boabe.

O sa ii schimb boabele, incerc cu Purina - mi s-a spus de catre un crescator cunoscut ca e cea mai buna.

Acum astept si de la voi niste pareri referitoare la cum arata si ce dieta ar trebui sa urmeze. I-am dat vitamine (si intravenos) si calciu la sfatul doctorului pana acum o luna cand le-a terminat - inclusiv deparazitare interna. Capuse a avut cateva cam acum trei luni - nu multe -, dar le-am scos si tratat cu spirt si rivanol.

Astept parerile dvs.
Multumesc!

http://www.megafileupload.com/en/file/134542/12092009007-mp4.html -> filmul cu max ( trebuie sa asteptati vreo 20 de secunde si apoi sa il downloadati)

http://www.megafileupload.com/en/file/134544/09052009088-jpg.html -> o poza cu max pe la inceputul lunii mai.

"Dogs feel very strongly that they should always go with you in the car, in case the need should arise for them to bark violently at nothing right in your ear."
-- Dave Barry
madmax
Newbie
*

Max

« Reply #1 on: September 17, 2009, 11:48:06 AM »

Am pus filmuletul pe you tube.

"Dogs feel very strongly that they should always go with you in the car, in case the need should arise for them to bark violently at nothing right in your ear."
-- Dave Barry
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #2 on: September 17, 2009, 11:53:59 AM »

Nu mi se pare exagerat de slab, dar: supa, castron de oase, conserva 1kg, .... cum crezi ca poate sa se dezvolte normal?
Capuse nu multe? Ideal sa nu aiba nici una, sa vezi ce-ti zic unii (din mai spre sud) despre ele.

Daca se poate, hraniti-l constant cu acelasi tip de hrana uscata (boabe), adica 1 sau 2 portii la fel in fiecare zi, asa poat fi mai usor controlata greutatea lui.

Dar, un padoc al lui nu merita, la cat e de ascultator?!

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
dia_boca
Hero Member

Rocky & Modjo

« Reply #3 on: September 17, 2009, 11:57:30 AM »

foarte slab, nu mi se pare (chiar trebie sa i se simta coastele un pic, altfel e prea gras)... si blana ii luceste frumos...

dar totusi, lantul ala...  Cry Cry Cry, nu se poate fara?

"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
madmax
Newbie
*

Max

« Reply #4 on: September 17, 2009, 12:04:36 PM »

Buna!
  El e Max, CG-ul meu de 1 an si jumatate. Agil, destept, ascultator cand are el chef, jucaus, pofticios, dar si un foarte bun paznic. Cred ca o sa va placa, chiar daca nu are pedigree, si astept parerile voastre despre el.

* Max 4luni.jpg (32.87 KB, 800x600 - viewed 212 times.)

-- Dave Barry
madmax
Newbie
*

Max

« Reply #5 on: September 17, 2009, 12:06:50 PM »

...

* Max 8luni.jpg (32.47 KB, 384x480 - viewed 195 times.)

* Max 10 luni.jpg (100.95 KB, 800x600 - viewed 205 times.)

-- Dave Barry
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #6 on: September 17, 2009, 12:11:18 PM »

E foarte impresionant...lantul din prima imagine! Sad

madmax
Newbie
*

Max

« Reply #7 on: September 17, 2009, 12:15:30 PM »

In curand max va veni cu noi si nu va mai sta legat - bunicii au legume prin curte si max e cam nazdravan. Multumesc pentru sfaturi si pareri!

-- Dave Barry
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #8 on: September 17, 2009, 12:31:30 PM »

Frumos catel !
Nu mai posta poze cu asemenea lanturi ca pe acilea oameni sunt mai sensibili. Drac

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
madmax
Newbie
*

Max

« Reply #9 on: September 17, 2009, 01:07:46 PM »

despre padoc,este in constructie unde o sa stea cu noi
acolo este doar provizoriu,stiti cum sint batrinii,cu idei invechite gen:"ciinele trebuie sa stea legat"!
nu mai dureaza mult asta Undecided!
cu capusele s-a intimplat o singura data,de atunci e monitorizat permanent!

-- Dave Barry
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #10 on: September 17, 2009, 01:08:53 PM »

despre padoc,este in constructie unde o sa stea cu noi
acolo este doar provizoriu,stiti cum sint batrinii,cu idei invechite gen:"ciinele trebuie sa stea legat"!
nu mai dureaza mult asta Undecided!

madmax
Newbie
*

Max

« Reply #11 on: September 17, 2009, 01:12:03 PM »

lantu dispare in cel mult 3 sapt ,cind e gata  si padocul:)!

-- Dave Barry
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #12 on: September 17, 2009, 01:17:12 PM »

Unesc cele 2 topicuri.

Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #13 on: September 17, 2009, 01:20:02 PM »

Unesc cele 2 topicuri.
Unire sau absorbtie?

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
alica
Full Member

Max:)

« Reply #14 on: September 17, 2009, 02:28:42 PM »

e gtimos cainele tau e tizul lui Max al meu, sa ai bafta cu el si sa iti implineasca toate dorintele

fii mereu aproape de el... vei vedea ca un sufletel iti va fii mereu aprape si va fi capabil de orice pentru tine! deci fii aproape de CG-ul tau!
Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof