conny
Newbie
|
 |
« on: February 04, 2011, 10:23:34 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaRrA3
Newbie
|
 |
« Reply #1 on: April 05, 2011, 03:37:23 PM » |
|
intradevar e greu cand pierzi un prieten de suflet,de suferit vei suferi ink ceva mereu o sa ti-l amintesti ,de aceea trebuie sa iei altul in locul lui pentru a-ti alina durerea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #2 on: April 21, 2011, 10:48:20 AM » |
|
Eu l-a pierdut pe Afy acum 6 luni, dar mi-a ramas fratele lui Ox.Am vrut a doua zi sa luam alt CG, am cautat, nu ne-a placut, ne-am temut ca nu-l va acepta OX, am sperat ca vom lua un puiut de la mama lor anul acesta.....se poate vorbi o zi intreagaCert este ca viata fara Afy este alta, ca nu poti sa-l uiti,dar trebuie pus ceva in locul lui pt ca exista iubire in suflet care trebuie daruita si muuuuuulta durere care trebuie alinata In primavara aceasta vom lua un fratior lui Ox, care acum are doi maidanezi pe care ii zmotoceste.V adoresc multa putere pt a trece prin aceasta durere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cutare
Hero Member

Andrei, Ella si Taz
|
 |
« Reply #3 on: April 21, 2011, 11:38:15 PM » |
|
eu zic sa suferi in continuare, sau poti sa-ti iei un bichon  glumesc, aiurea nu???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #4 on: April 22, 2011, 12:57:47 PM » |
|
eu zic sa suferi in continuare

|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
Maraluadi
|
 |
« Reply #5 on: April 23, 2011, 06:14:53 AM » |
|
eu zic sa suferi in continuare, sau poti sa-ti iei un bichon  glumesc, aiurea nu??? aiurea e poll-ul, gluma ta e buna, cu toate ca vine pe fondul unui eveniment trist.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #6 on: April 24, 2011, 05:04:06 PM » |
|
eu zic sa suferi in continuare, sau poti sa-ti iei un bichon  glumesc, aiurea nu??? ........mai bine te abtineai...daca era cainele meu,iti ,,uram" numai de bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cristi24diaconu
|
 |
« Reply #7 on: April 24, 2011, 05:12:58 PM » |
|
eu zik sa iti iei altul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anja
Full Member

ANJA are un loc special in inima mea
|
 |
« Reply #8 on: April 24, 2011, 05:27:45 PM » |
|
remediu cel mai bun???....din propria experienta....este sa-ti iei altul
|
|
|
|
|
|
voi duce mai departe motto-ul lui CRB "ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!"
|
|
|
|
|
Almagheddon
Jr. Member

|
 |
« Reply #10 on: May 25, 2011, 12:03:07 AM » |
|
eu zic sa suferi in continuare, sau poti sa-ti iei un bichon  glumesc, aiurea nu??? ........mai bine te abtineai...daca era cainele meu,iti ,,uram" numai de bine.
sa fi vazut raspunsul asta eu as fi umplut o pagina de urari de bine si trimiteri postale !! Cutare, esti facut pentru relatii publice, te'ai gandit sa iti cauti un job in domeniul asta ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KANGDANLIN
|
 |
« Reply #11 on: May 27, 2011, 02:35:31 PM » |
|
eu am avut 2, si mi-a murit unul...acum iarasi am 2 cred ca m-a ajutat putin faptul ca nu am ramas complet fara caine cam aiurea sa-ti moara un caine de care te-ai atasat 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cutare
Hero Member

Andrei, Ella si Taz
|
 |
« Reply #12 on: June 04, 2011, 06:50:37 PM » |
|
Almagheddon, era sa mai destindem atmosfera.. Dar sincer, ce-ai raspunde la o asemenea.. "ce ar trebui sa fac? sa imi iau altul sau sa sufar incontinuare" Multi dintre noi am trecut sau trecem prin experiente ca asta, dar decizia o luam tot noi, nu creca-i cazu sa intrebam populatia pe forum ce sa facem, daca sa ne luam alt catel sau daca sa suferim in continuare.. N-are sens, pe bune. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #13 on: June 05, 2011, 09:47:20 AM » |
|
intrebarea nu are sens intradevar ceea ce hotarasti este ceea ce simti, si ce esti pregatit sa faci eu am avut 2 , acum am unul si mai iua unu sa fie la fel ca inainte (doar ca numar pe cel pierdut nu-l inlocuieste nimic )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cutare
Hero Member

Andrei, Ella si Taz
|
 |
« Reply #14 on: June 07, 2011, 02:40:59 PM » |
|
Eu am momentan 5 caini, sincer mai vreau  dar incerc sa ma abtin cat pot..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|