czinczok
Full Member

|
 |
« on: March 17, 2011, 08:56:48 PM » |
|
Buna ziua sunt nou pe forum!As vrea sa stiu pe timpul iernii cum as putea sa am grija de blana cainelui il periez...dar miroase si nu-l pot spala cainele sta afara si doar vara il spal....Stau la curte il las in fiecare seara liber.Foarte jucaus daca ii dau mingea nu il pot fenta sa o lase jos, iar daca o iau latra pana i-o dau e foarte jucaus il am din 2003.Am atasat si niste poze. http://www.flickr.com/photos/60690008@N05/5534909047/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CG_Lady
Newbie
|
 |
« Reply #1 on: March 17, 2011, 09:23:36 PM » |
|
Exista solutii speciale de pulverizat care elimina mirosul si curata fara a fi nevoit sa ii faci baie.Cauta in magazinele specializate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czinczok
Full Member

|
 |
« Reply #2 on: March 17, 2011, 11:16:37 PM » |
|
mersi am sa caut sper sa fie eficienta solutia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorutzu
Hero Member

Remo & Vanilly
|
 |
« Reply #3 on: March 17, 2011, 11:45:34 PM » |
|
...daca gasesti,anunta-ne si pe noi... 
|
|
|
|
|
|
"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #4 on: March 18, 2011, 11:50:39 AM » |
|
Decat sa dai cu tot felul de solutii pe el,mai bine il cureti cu un prosop umed si il tii putin in casa pana se usuca si il perii zilnic,eu consider ca e normal sa aibe miros specific de caine o data ce sta afara. Si mai conteaza si hrana pe care i-o dai. Cunosc caini care locuiesc in apartament dar cu toate acestea le miroase ingrozitor blana datorita alimentatiei necorespunzatoare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #5 on: March 18, 2011, 12:50:51 PM » |
|
Menforsan Classic Powdered Shampoo Sampon sub forma de pulbere, cu efect repelent impotriva insectelor. Permite curatarea uscata a blanii câinilor, pisicilor si a rozatoarelor. Usor de utilizat, se presara in blana si apoi se periaza, lasand blana stralucitoare si parfumata. Util si pentru concursuri si prezentari.
Şampon uscat Confort Spray pe bază de pulberi vegetale. Curăţă fără spălare şi dezodorizează.
Fabricat sub control veterinar, şamponul uscat Confort Spray dezodorizează şi curăţă intr-o manieră blandă blana cainilor şi pisicilor. Complexul său exclusiv, din pulberi de origine vegetală, ii permite să absoarbă in mod natural praful, grăsimea şi umezeala, menţinand blana animalului permanent curată. Spre deosebire de talcurile de origine minerală, nu usucă pielea şi părul. Poate fi folosit pentru căţei şi pisoi.
Recomandat special pentru rasele care nu se imbăiază des: Briard, Ciobănesc German, Terrieri, Bobtail, Collie, Husky, Malamut etc. Ideal pentru blana albă sau de culoare deschisă, care se murdăreşte uşor. Albeşte şi reface culoarea naturală.
Instrucţiuni de folosire: agitaţi inainte de folosire. Pulverizaţi pe blană de la 30 cm distanţă, in timp ce periaţi in răspăr. Lăsaţi să acţioneze 3 minute, apoi periaţi bine pentru eliminarea pulberii imbibate cu murdărie, grăsime sau apă.
Nu fumaţi In timpul folosirii spray-ului!
Recomandarea Laboratoires Hery: pentru cainii şi pisicile care se tem de sprayuri, folosiţi Confort Poudre. Pentru a reface culoarea şi strălucirea părului la rasele cu păr de culoare inchisă, puteţi pulveriza puţin Demelant Eclat peste blana curată.
|
|
|
|
|
|
“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
|
|
|
czinczok
Full Member

|
 |
« Reply #6 on: March 18, 2011, 04:50:56 PM » |
|
nu a mai incercat nimeni pana acum asa produse?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oana_CS
Sr. Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #7 on: March 20, 2011, 12:10:15 PM » |
|
ba da eu am incercat.era un spray din italia mi la adus o prietena.din pacate nu mai stiu cum se numea ca l-am terminat si am aruncat tubul.eu zic ca sunt bune dar numai pt situatii de urgenta in care nu ai cum sai faci baie
|
|
|
|
|
|
ciobanesc german
|
|
|
|
piciorus2002
|
 |
« Reply #8 on: March 23, 2011, 01:58:16 AM » |
|
Exista solutii speciale de pulverizat care elimina mirosul si curata fara a fi nevoit sa ii faci baie.Cauta in magazinele specializate. Se spune ca unele rude latine de-ale noastre din dorinta de a ocoli baia au descoperit...parfumul  Tu ai da pe tine cu toate ...acaturile de creme/sampoane/solutii etc care se gasesc in comert? Probabil ca nu chiar cu toate  La fel si cu CG-ul : protejeaza blana cainelui de orice substante,spala-l cat mai rar (1 -2 ori pe an),perie-l ingrijit fara sa-i smulgi pielea si in rest carpa/prosopul ud pt indepartarea mizeriei/noroiului etc e de ajuns Aspectul sanatos al blanii vine din alimentatia si sanatatea cainelui nu din chimicalele bagate in blana lui Cat despre miros...e drept,daca-l tii mult in casa posibil sa ajungi sa nu-ti mai calce prea multi pragul  Dar il ai pe EL, restul ce conteaza, nu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #9 on: March 23, 2011, 11:24:03 AM » |
|
Eu il spal pe Ziggy cu apa calda (fara sampon) macar o data pe saptamana si nu am probleme nici cu el nici cu musafirii 
|
|
|
|
|
|
,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #10 on: March 23, 2011, 12:10:39 PM » |
|
Eu o perii zilnic cu manusa si o data pe saptamana cu peria, de spalat cu prosopul umed foarte rar cand se stropeste cu noroi si n-am niciun fel de probleme cu mirosul,are 7 luni jumatate si nu i-am facut niciodata baie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czinczok
Full Member

|
 |
« Reply #11 on: March 23, 2011, 04:46:48 PM » |
|
Acum trebuie sa-mi vina de pe net furminatorul poate asa mai scap de parut mort de sub....Ca in rest am vreo 3 perii si nici unu nu face treaba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #12 on: March 23, 2011, 07:28:58 PM » |
|
Acum trebuie sa-mi vina de pe net furminatorul poate asa mai scap de parut mort de sub....Ca in rest am vreo 3 perii si nici unu nu face treaba.
Este bun Furminator  dar nu trebuie folosit foarte des si trebuie periat uniform
|
|
|
|
|
|
“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
|
|
|
czinczok
Full Member

|
 |
« Reply #13 on: March 23, 2011, 09:28:14 PM » |
|
La suprafata arata bine dar daca il periez in sensul opus cresterii parului se vede dedesubt mult par mort si cu o perie normala nu reusesc sa il inlatur + ca se prea miauna cand am incercat ultima oara 1 ora...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luiza
Newbie
AIDA
|
 |
« Reply #14 on: March 23, 2011, 10:04:16 PM » |
|
incearca sa cumperi o perie de genul asta , si periaza in sensul cresteri parului su nu invers .
|
|
|
|
|
Aida is my friend,defender,partner. I'm her live,her love, her lider.We are faithful and true,untill the last beat of our hearts.
|
|
|
|