|
NeroAttis
|
 |
« on: March 19, 2011, 08:55:12 PM » |
|
Odihneste`te in pace,prieten drag necuvantator.Nu am sa te uit niciodata.Pentru clipele minunate pe care mi le`ai oferit,meritai mai mult de atat.
|
|
|
|
|
|
Inca mai dam restante /Ca nu se dau diplome in scoala vietii/Ca asa e in tenis /Au inteles de mult, stiu toti baietii...!!!
|
|
|
|
NeroAttis
|
 |
« Reply #1 on: April 08, 2011, 10:21:55 AM » |
|
.... 
|
|
|
|
|
Inca mai dam restante /Ca nu se dau diplome in scoala vietii/Ca asa e in tenis /Au inteles de mult, stiu toti baietii...!!!
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #2 on: April 08, 2011, 10:32:09 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
Bob
Sr. Member

Pasiunea explica totul,scuza totul,purifica totul.
|
 |
« Reply #4 on: April 08, 2011, 05:16:41 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Cine e indragostit de perle se scufunda in mare.
|
|
|
|
bugieus
|
 |
« Reply #5 on: April 08, 2011, 05:54:11 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #7 on: April 19, 2011, 06:14:06 PM » |
|
RIP NERO 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NeroAttis
|
 |
« Reply #8 on: April 24, 2011, 10:21:55 PM » |
|
Va anunt ca i`am plantat flori de NU MA UITA si niste crini rosii..In curand o sa`i fac si o cruce cu o poza in mijloc.Pentru ca am suferit atatia ani alaturi de el incepand de la insuficienta pancreatica si pana la dispalzia de sold depistata prea tarziu,am sa fac tot posibilul ca in viitor cu ajutorul lui Attis si prin obtinerea dreptului de monta sa facem cat mai fericiti viitorii proprietari de ciobanesc german..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NeroAttis
|
 |
« Reply #9 on: April 28, 2011, 10:52:39 AM » |
|
.....Chiar si cu ``succesor``,tot greu este fara tine..
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!
|
 |
« Reply #10 on: May 31, 2011, 12:04:19 PM » |
|
Frumosi foc. Imi pare tare rau pentru Nero. Inteleg "golul" lasat si sper ca Attis te ajuta sa depasesti momentul. Stiu ca Stapanul tau te va iubi mereu. RIP Nero.
|
|
|
|
|
|
"Pana nu ai iubit un caine, parte din sufletul tau nu s-a trezit..."
|
|
|
Slimshot
Newbie
I'm not always right, I'm just never wrong!
|
 |
« Reply #11 on: July 11, 2011, 05:12:36 PM » |
|
Imi pare rau ...ce varsta avea cand a murit?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NeroAttis
|
 |
« Reply #12 on: July 11, 2011, 05:52:47 PM » |
|
Imi pare rau ...ce varsta avea cand a murit?
Multumesc.....9 ani si 9 luni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADIADI22
|
 |
« Reply #13 on: October 16, 2011, 07:57:40 PM » |
|
R.I.P NERO  avem amandoi aceasi suferinta, a trecut o luna de cand lam pierdut nu cred ca ii putem uita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NeroAttis
|
 |
« Reply #14 on: October 25, 2011, 02:21:20 PM » |
|
R.I.P NERO  avem amandoi aceasi suferinta, a trecut o luna de cand lam pierdut nu cred ca ii putem uita. Nu,categoric nu avem cum sa`i uitam..au facut parte din viata noastra,ne`au descretit fruntile cu prostiile lor,au stat alaturi fara sa ceara nimic in schimb cand am intampinat greutati,au fost tratati in majoritatea cazurilor ca si niste copii..deci...n`ai cum sa`i uiti..Vor ramane vesnic in amintirea noastra. Attis,dedica toate premiile de pana acum,lui Nero si tuturor celor ce nu au participat(din cauze bine stiute) cu patrupezii lor in expozitii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|