|
ulck
|
 |
« on: June 27, 2006, 09:05:58 AM » |
|
Clubul local de ciobanesc german Baia Mare revine pe acest forum. Deocamdata, cateva poze din activitatea curenta a Clubului. Urmeaza si site-ul care este acum in lucru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #1 on: June 27, 2006, 09:17:00 AM » |
|
Sincere felicitari!
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #2 on: June 27, 2006, 09:25:59 AM » |
|
Vad ca se implica si CDC-ul la Baia Mare. Deci se poate si impreuna ! 
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #3 on: June 27, 2006, 11:13:22 AM » |
|
CDC-ul ? N-as crede. Samir Pop, probabil la el te referi, este vicepresedinte de lucru la CLCG baia Mare. De asta se implica. Oricum, eu recunosc si am vazut clar diferenta la cei care au urmat cursurile de instructori sau atentatori, organizate de CDC. Se vede un progres clar. E un lucru bun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #4 on: June 27, 2006, 11:15:05 AM » |
|
Alte poze.
|
|
|
|
|
|
|
|
YASKO
Full Member

|
 |
« Reply #5 on: June 27, 2006, 01:42:00 PM » |
|
cu siguranta va vom arata si alte poze cu clubul nostru(si eu fac parte din acest club si sunt mandru) .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #6 on: June 27, 2006, 02:06:55 PM » |
|
Faini catei aveti !
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
YASKO
Full Member

|
 |
« Reply #7 on: June 27, 2006, 02:15:44 PM » |
|
multumiri in numele clcg baia mare. si inca nu ai vazut tot , spuneam eu candva ca si cu resurse mai mici se poate face ceva pt cg , atat de lucru cat si de expo. stim ca si noi avem "prieteni" dar asta este peste tot in tara asa ca ne bucuram ca noi am scapat de ei din clubul nostru si zicea bine "cineva" ca dragoste cu forta nu se poate .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #8 on: June 27, 2006, 03:24:48 PM » |
|
Deocamdata, cateva poze din activitatea curenta a Clubului. Urmeaza si site-ul care este acum in lucru. sa inteleg ca aveti la dispozitie terenul din imagini pentru antrenamente? oau! daca e asa - SUPER! si spor la treaba! 
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
YASKO
Full Member

|
 |
« Reply #9 on: June 27, 2006, 05:39:40 PM » |
|
cu scuzele de rigoare am sa imi permit sa iti raspund si eu nu de alta dar sunt membru fondator al clcg baia mare . nu avem un teren anume pe unde ne antrenam dar pot sa spun ca ne mai descurcam cum putem :cu toate ca noi incercam sa ne facem rost de un teren ceea ce pana la urma poate vom reusi. apropo noi cei de la clcg baia mare va asteptam pe toti sa ne vizitati oricand. programul nostru este in fiecare zi de marti de la orele 19 pana la orele 22 si chiar mai mult , acum vara pe terenurile de antrenament , iar iarna la sediul achr maramures(baia mare).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #10 on: June 27, 2006, 05:42:12 PM » |
|
nu avem un teren anume pe unde ne antrenam dar pot sa spun ca ne mai descurcam cum putem :cu toate ca noi incercam sa ne facem rost de un teren ceea ce pana la urma poate vom reusi.
pacat! cam peste tot e asa... speram insa ca in provincie sa fie ceva mai usor cu gasirea unui spatiu... oricum, inca o data TOATA ADMIRATIA PENTRU PREOCUPARE SI EFORT! 
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #11 on: June 28, 2006, 11:26:38 AM » |
|
Din pacate este foarte greu de obtinut un teren pentru un club local care nu are pesonalitate juridica, ceea ce am mai postat de nenumarate ori. Cum ne vom descurca nu stiu. Sunt mai multe variante, niciuna prea ortodoxa. Vom incerca, desi nu au mai ramas prea multe erenuri disponibile in Baia Mare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YASKO
Full Member

|
 |
« Reply #12 on: June 30, 2006, 09:00:29 AM » |
|
cu toate ca terenurile sunt o problema mare in toata tara , totusi eu cred ca problema majora a cluburilor locale este "activitatea" cluburilor . cred ca unele cluburi au uitat care este rolul si scopul lor , pe langa faptul ca practic nu exista nici o activitate reala si atunci ne intrebam unde dorim sa ajungem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YASKO
Full Member

|
 |
« Reply #13 on: June 30, 2006, 09:06:16 AM » |
|
consider ca un club puternic este atunci cand nr. membrilor este mare si exista o activitate in scopul aceea ce reprezinta adica CIOBANESC GERMAN .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #14 on: June 30, 2006, 09:15:57 AM » |
|
E adevarat, activitatea este una dintre atributiile de baza ale unui club de rasa, dar stii si tu ce greu este sa ai o activitate constanta atunci cand nu dispui de teren si de fonduri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|