GeorgianThor
Newbie
|
 |
« Reply #60 on: January 03, 2013, 12:44:49 PM » |
|
Tin sa va anunt ca are pedigree ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twinky
|
 |
« Reply #61 on: January 03, 2013, 05:08:27 PM » |
|
E ok. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GeorgianThor
Newbie
|
 |
« Reply #62 on: January 04, 2013, 12:12:11 PM » |
|
Multumesc javascript:void(0);, ma speriasem ca e prea mic javascript:void(0);
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AM31
Newbie
|
 |
« Reply #63 on: March 29, 2013, 10:29:13 AM » |
|
Din biblia crescatorului de cg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
|
 |
« Reply #64 on: March 29, 2013, 11:12:57 AM » |
|
deci Otto la 4 luni jumate are 26,5-27 kg 55-56cm inaltime..este prea mult?si nu-i gras..lungime 64cm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaloj Ion
Newbie
|
 |
« Reply #65 on: April 11, 2013, 06:35:54 PM » |
|
Salutare tuturor!!! Am fost la o canisa din preajma acum citeva luni in urma si mi sa zis ca catelul e slab si poate fi bolnav nu are sens sal tii din motiv ca vei baga multi bani in el!insa am decis sal lassam.Acum Baiatu la 7 luni are 63-64Grb si 36kg ara foarte bine, un pic cam supt la pince!!!Cred-ca nu are sens sa va faceti atitea griji pentru patrupeziivostri principalu sa-i faceti rost de mult timp de joaca,dragoste si mincare!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rox
Newbie
|
 |
« Reply #66 on: April 12, 2013, 09:00:56 AM » |
|
Buna! Wolf are 28kg la 8 luni jumate,de o saptamana i-am marit portia de mancare,asa m-a sfatuit doctorul,a zis ca pare putin slab doar pt ca e lung...m-ati facut curioasa in privinta inaltimii si lungimii,o sa rog doctorul sa/l masoare(daca reuseste  )
|
|
|
|
|
|
"Un caine iti face rau o singura data in viata, atunci cand moare!"
|
|
|
RockyCG
Newbie
|
 |
« Reply #67 on: May 13, 2013, 05:08:28 PM » |
|
Buna ziua. Rocky este CG-ul meu..la varsta de 5 luni are 23 kg si 53 cm la greaban. este ok?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #68 on: May 13, 2013, 08:39:55 PM » |
|
E mai bine să fie mai slăbuț decât să fie grăsuț când e tânăr. Are tot timpul să se îngrașe. Pentru articulații, e bine să țineți câinele mai suplu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
|
 |
« Reply #69 on: May 13, 2013, 11:45:35 PM » |
|
sal..Otto are 6 luni si 34 kg..inaltime in jur de 63-64cm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcorvin
Jr. Member

|
 |
« Reply #70 on: May 24, 2013, 06:01:40 PM » |
|
Din biblia crescatorului de cg
ne incadram perfect. 16.8 kg la 4 luni si jumatate
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tevezbd
Jr. Member

|
 |
« Reply #71 on: June 22, 2013, 11:53:24 PM » |
|
al meu la 5 luni (fix) avea 26 de kg si face (fara rabat) 2-3 ore de miscare in fiecare zi, si dupa cum il vad mi se pare ca e perfect. eu zic ca un tabel al raportului dimensiune/varsta difera foarte mult de hrana (+eventuale vitamine), activitate zilnica, mediul in are creste, iubirea de care are parte, etc.... oricum, o oarecare constanta exista, altfel nu ar fi putut fi intocmite acele "rapoarte"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OTTO_BAD
Newbie
OTTO
|
 |
« Reply #72 on: June 26, 2013, 08:40:56 PM » |
|
Salutari tuturor. M-am decis sa scriu si eu aici deoarece, din ceea ce vad in grafice si la alti caini se pare ca Otto al nostru este cam subdezvoltat. Adica la 11 luni are cam 55 cm inaltime si doar 28 kg. In ultimele 3 luni a pus pe el cel mult 2 kg. Hrana pe care o mananca este Bosch si ii dam portie chiar mai mare decat este cea recomandata de producator. Adica ca si pentru un caine de aprox 35 kg. Cu deparazitarea este la zi. In plus fratele sau(din alt cuib, insa aceiasi parinti), detinut de un vecin avea pe la varsta lui peste 36kg. Nu mai inteleg deloc. Partea buna este ca e vioi si plin de viata. De fapt cred ca e char prea energic. Alearga toata ziua pe langa gard provocandu-l pe fretele lui. Daca credeti ca imi scapa ceva si aveti vreun sfat sa rog sa mi-l dati. Nu stiu ce sanse sunt ca de la aceasta varsta sa mai ajunga macar la min standardului, insa daca este posibil cumva vreau sa incerc. O zi placuta si caini sanatosi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabriella
|
 |
« Reply #73 on: June 27, 2013, 10:14:55 PM » |
|
Otto al meu are 7 luni jumatate..si are 37-38kg..si 68(se poate un pic mai inaltut cu un cm)..a cam depasit standardul..dar nu-i gras deloc..cel putin mie nu mi se pare gras ...este sanatos tun..si are o blana de invidiat..dar mananca foarte mult..o masa gatita pe zi cu carne multa(de pui,vita si peste fara oase)..si cam 7-800g de brit in 2 mese impartit..oasele nu le vrea decat fierte..altfel nici nu le miroase
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OTTO_BAD
Newbie
OTTO
|
 |
« Reply #74 on: June 28, 2013, 07:14:31 PM » |
|
Salut. @Gabriella: Parca ceva nu se leaga in intelegerea mea de hranire a cainelui. Majoritatea recomandarilor sunt de a respecta indicatiile producatorilor de hrana. Ceea ce am si facut pana acum, cu un aport de aprox 10% in plus. Insa sunt uimit de cantitatile care le dati voi. Nu stiu nimic despre hrana Brit, insa nu am vazut diferente majore a gramajelor recomandate la mai multe tipuri de hrana. Iar la Bosch ce mai mare valoare este de 715 gr/zi, la un caine de 80kg. Iar voi ii dati si supliment gatit. Probabil de asta s-a facut "baiat mare". No ii dam acum aprox. 450-500 gr/zi. Adica atat cat e recomandat pentru un caine de 45-50 kg. Oricum, se pare ca adevarul o fi undeva pe la mijloc. Azi i-am facut o remasurare a inaltimii, si dupa 3 verificari am constatat ca alnostru are de fapt aprox 61 cm. Ceea ce nu e rau. Insa arata ca un slabanog, de parca nu are stapani sa il hraneasca. Mai banuiesc acum faptul ca la nivelui lui de activitate(ridicat) ii dam o hrana cu prea mic aport de proteina(21%) si grasimi(12%). Aici mi-ar prinde bine parerea unor persoane mai avizate. O zi placuta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|