Forum ciobanesc german
December 30, 2017, 11:13:31 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: intr-un ziar canadian, Bucurestiul ca posibila destinatie de weekend  (Read 3353 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alora
Hero Member

WeiSS

« on: September 03, 2012, 08:28:10 PM »

Am fost placut surprinsa sa citesc un articol de jumatate de pagina in ziarul local ``Times Colonist``despre Bucuresti ca o invitatie de weekend. Era sugerat pe zile ce poti face:
Vineri
4pm de la aeroport direct in Piata Universitatii si apoi pe medievalul Lipscani miraculos salvat de intentiile dictatorului comunist NC de a darama totul de jur imprejur. Apoi Manastirea Stavropoleos, cafenele si magazine de antichitati, Curtea Veche, Hanul lui Manuc. Vizitatorul este apoi avertizat sa fie atent la cainii comunitari care sunt o mare problema sdcapata de sub control... Undecided
Este sugerat apoi traseul pe care il poti face sambata si duminica...

Articolul este foarte bine structurat si acopera intradevar tot ce ne poate reprezenta ca romani strainilor!

It makes my day! Smiley

* IMG_1172.JPG (78.12 KB, 448x336 - viewed 204 times.)

* IMG_1173.JPG (60.82 KB, 448x336 - viewed 209 times.)

* IMG_1174.JPG (86.25 KB, 336x448 - viewed 231 times.)

I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
vivat
Hero Member

LARS şi UZZY

« Reply #1 on: September 04, 2012, 07:06:59 AM »

Laughing Ce frumos! Ceva specific României, nu? Străzi comerciale, magazine de antichităţi, cafenele are oricine, dar să le vizitezi cu haita de câini comunitari fugărindu-te.. eh? Wink
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #2 on: September 04, 2012, 07:55:33 AM »

Haideti la noi ! O sa aveti parte de o aventura unica  LOL

Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
steffy
Hero Member

Tod von Bismack

« Reply #3 on: September 04, 2012, 10:52:22 AM »

Laughing Ce frumos! Ceva specific României, nu? Străzi comerciale, magazine de antichităţi, cafenele are oricine, dar să le vizitezi cu haita de câini comunitari fugărindu-te.. eh? Wink

Laughing pai de-aia excursia e doar de48 de ore....vizitezi totul in viteza Cheesy

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
mishu65
Hero Member

« Reply #4 on: September 04, 2012, 05:34:28 PM »

Laughing pai de-aia excursia e doar de48 de ore....vizitezi totul in viteza Cheesy
Super tare! Dar ce mai viteza prinzi cand te fugaresc vreo 10 maidanezi Laughing Laughing Laughing

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
blaster
Full Member

« Reply #5 on: October 25, 2012, 10:48:21 AM »

probabil ca autorul articolului are vreo gagica romanca si vrea s-o tamponeze. admitand ca vreun canadian are atat de mult spirit de aventura, in primele 5 minute de la aterizarea pe otopeni va ramane fara portofel, in urmatoarele 5 minute va ramane si fara bagaje iar cand va cauta telefonul sa sune la ambasada va constata ca nu-l mai are. ce poate fi mai palpitant ? desigur, sa fie fugarit de o haita de caini.

si daca viata este cruda, am s-o pun pe gratar.
mishu65
Hero Member

« Reply #6 on: October 25, 2012, 11:35:09 AM »

probabil ca autorul articolului are vreo gagica romanca si vrea s-o tamponeze. admitand ca vreun canadian are atat de mult spirit de aventura, in primele 5 minute de la aterizarea pe otopeni va ramane fara portofel, in urmatoarele 5 minute va ramane si fara bagaje iar cand va cauta telefonul sa sune la ambasada va constata ca nu-l mai are. ce poate fi mai palpitant ? desigur, sa fie fugarit de o haita de caini.
Laughing Laughing Laughing Pai daca nu mai ai bagaje sa tot fugi! Te scoti, nu mai dai banii si pe taxi.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
blaster
Full Member

« Reply #7 on: October 25, 2012, 12:40:59 PM »

unde mai pui ca va parcurge distante considerabile intr-un timp scurt, iar cand va reusi intr-un final sa se-ntoarca acasa va avea si-o conditie fizica de exceptie. plus multe povesti cu peripetiile prin care a trecut. asa ca per total, romania este o tara care trebuie vizitata, dar nu si sa ramai in ea.

si daca viata este cruda, am s-o pun pe gratar.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: