Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #45 on: November 14, 2006, 10:39:11 AM » |
|
Dar tot mai trebuie sa dam si din maus !
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #46 on: November 14, 2006, 10:41:08 AM » |
|
Dar tot mai trebuie sa dam si din maus !
Eeeeeeee .....  Ma uit dupa-amiaza sa vad cum si unde sa introduc linkul (softul nu e facut de mine, deci trebuie sa ma prind ce si cum)
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #47 on: November 14, 2006, 10:42:26 AM » |
|
Ok ! Multumesc pentru efort !
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #48 on: November 14, 2006, 11:01:33 AM » |
|
Constat ca incep sa apara pe forum si cei din conducerea CNCG. Bineinteles nu ma refer la Bogdan Nitescu, foarte activ de mult timp. E un semn bun. Inseamna ca incepe sa se cristalizeze ideea ca acest forum are un cuvant de spus in ceea ce priveste soarta cg. Am tinut sa remarc lucrul acesta deoarece multi dintre crescatori mergeau (unii persista) pe ideea ca e pierdere de vreme sa iei parte la dezbaterile de pe acest forum, care ar fi unul pentru incepatori.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #49 on: November 14, 2006, 11:31:10 AM » |
|
ULCK, scuza-ma, nu-mi dau seama cine a aparut din conducerea CNCG si eu nu realizez.... Felicitari lui Bogdan Nitescu (desi el nu ma agreeaza), pentru activitatea de pe site, ii tine locul presedintelui Dragomir, desi ca PRESEDINTE DE ONOARE nu are nici o sarcina, felicitari pentru comunicatele SV transmise iubitorilor rasei, pt clarificarea data incepatorilor la intrebarile lor, felicitari pt WCH Romano Dominus, = nu sunt absurd sa nu recunosc ca in urma reclamei lui, multi (sau f. multi) ce vroiau un catel, s-au hotarit sa ia un CG!!! Daca Bogdan N. - ar realiza ca CNCG nu se conduce in 2 oameni, CC trebuie sa puna in practica hotararile AG -n-ar mai fi atat de arogant, dand impresia ca le stie "pe toate" -ar reusi sa "mute" cultul lui pt Canisa Romano, CG in general, indiferent de numele canisei, EU L-AS PROPUNE PRESEDINTE CNCG !!!!! Am spus-o si cu alte ocazii, desi pe multi i-a deranjat. E pasionat CG, are calitati manageriale, are posibilitati materiale,a participat la formarea CNCG, a facut dosarul pt intrarea in WUSV (desi era plin numai de exemple Romano) De ce nu iau pozitie pe forum ceilalti membri ai CC al CNCG  ? Fiindca nici cei din ultimul mandat n-au facut nimic din ce-au promis. Ca si ceilalti dinainte. Inca o data MULTUMESC FORUMULE CA EXISTI !!!. TU ESTI CEL CARE NE UNESTE (ieftin !) pe cei ce iubim CG Nu am nimic cu cainii ce s-au nascut. Sunt suflete pe care le iubim. Sunt radical, insa, cu "micii Dumnezei" ai rasei =CRESCATORII, care fac sa se nasca pui cu probleme !!!! M-am incins......va las, ma duc la munca....
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #50 on: November 14, 2006, 11:39:11 AM » |
|
Am uitat BN stie si germana f. bine, chiar daca la Hunedoara, cand traducea arbitrajele l-am prins ca le mai "romanta" Germana e importanta, in relatia scrisa si vorbita cu SV, WUSV !!!
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #51 on: November 14, 2006, 11:42:02 AM » |
|
Tocmai la Sorin Dragomir ma refeream, chiar daca a fost "reprezentat" de BN. Inseamna ca il intereseaza ce se discuta pe aici. Poate in viitor va participa si personal la discutii, mai ales la cele referitoare la CNCG.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #52 on: November 14, 2006, 02:41:41 PM » |
|
Razvan, presimt ca astazi se va "sparge" pragul audientei Most Online Ever 55. E bine daca interesul creste...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #53 on: November 18, 2006, 08:59:42 AM » |
|
Razvane, am si eu o curiozitate..... ......mai este vreun nebun care sa fi postat de 125 x intr-o saptamana ?
.......sau sunt cel mai mare......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #54 on: November 18, 2006, 09:04:55 AM » |
|
Razvane, am si eu o curiozitate..... ......mai este vreun nebun care sa fi postat de 125 x intr-o saptamana ?
Habar nu am, dar posibil sa mai existe 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #55 on: November 18, 2006, 09:18:23 AM » |
|
Suntem "nebuni" cu totii" Stiati ca omul isi alege rasa cainelui in functie de caracterul si FIZIONOMIA lui   De aceea, cred ca si noi suntem ca si el......buni la toate, dar nu excelam la nimic........ O nebuna prietena cu caini din Hunedoara, conducandu-si Jeep-ul, am vazut cum pe sosea un nenorocit a calcat un caine fara sa-ncerce sa-l evite. E real. L-a urmarit cu masina si a intrat in el, facind "varza" ambele masini............ .......DAR EA CRESTE DOBERMANN..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #56 on: November 18, 2006, 10:18:56 PM » |
|
Tocmai la Sorin Dragomir ma refeream, chiar daca a fost "reprezentat" de BN. Inseamna ca il intereseaza ce se discuta pe aici. Poate in viitor va participa si personal la discutii, mai ales la cele referitoare la CNCG.
...n-ai sa vezi...Sorin are decenta....
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #57 on: November 19, 2006, 01:51:12 AM » |
|
...n-ai sa vezi...Sorin are decenta....
Sa intelegem ca parerea lui "crb" este ca.......toti (cateva exemple: Zingale, Bura, Bardar, Toth, Irimiea, etc..) care scriu pe forum sunt indecenti?  Ii rog pe cei citati sa nu se supere pe mine ca i-am dat drept exemple.....si in acelasi timp ii rog pe cei necitati sa nu se supere ca nu i-am citat (lista ar fi fost prea lunga).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #58 on: February 10, 2007, 11:06:37 PM » |
|
........ Daca Bogdan N. - ar realiza ca CNCG nu se conduce in 2 oameni, CC trebuie sa puna in practica hotararile AG -n-ar mai fi atat de arogant, dand impresia ca le stie "pe toate" -ar reusi sa "mute" cultul lui pt Canisa Romano, CG in general, indiferent de numele canisei, EU L-AS PROPUNE PRESEDINTE CNCG !!!!! Am spus-o si cu alte ocazii, desi pe multi i-a deranjat. E pasionat CG, are calitati manageriale, are posibilitati materiale,a participat la formarea CNCG, a facut dosarul pt intrarea in WUSV (desi era plin numai de exemple Romano) ...............................................
Felicitari, Bogdane (in ceeace ma priveste).......fa-ti o echipa cu Cezar Busuioc, Daniel Toth , Iulia (dsh)....o echipa de genul asta, cred eu, ca ar reusi sa ridice mult Clubul si Ciobanescul German...... Iar pe marii crescatori,....lasa-i sa "creasca".....ORICUM NU LE-AJUNGE TIMPUL S-O FACA ASA CUM SI-AR DORI..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #59 on: August 28, 2007, 01:45:19 PM » |
|
ULCK, scuza-ma, nu-mi dau seama cine a aparut din conducerea CNCG si eu nu realizez.... Felicitari lui Bogdan Nitescu (desi el nu ma agreeaza), pentru activitatea de pe site, ii tine locul presedintelui Dragomir, desi ca PRESEDINTE DE ONOARE nu are nici o sarcina, felicitari pentru comunicatele SV transmise iubitorilor rasei, pt clarificarea data incepatorilor la intrebarile lor, felicitari pt WCH Romano Dominus, = nu sunt absurd sa nu recunosc ca in urma reclamei lui, multi (sau f. multi) ce vroiau un catel, s-au hotarit sa ia un CG!!! Daca Bogdan N. - ar realiza ca CNCG nu se conduce in 2 oameni, CC trebuie sa puna in practica hotararile AG -n-ar mai fi atat de arogant, dand impresia ca le stie "pe toate" -ar reusi sa "mute" cultul lui pt Canisa Romano, CG in general, indiferent de numele canisei, EU L-AS PROPUNE PRESEDINTE CNCG !!!!! Am spus-o si cu alte ocazii, desi pe multi i-a deranjat. E pasionat CG, are calitati manageriale, are posibilitati materiale,a participat la formarea CNCG, a facut dosarul pt intrarea in WUSV (desi era plin numai de exemple Romano) De ce nu iau pozitie pe forum ceilalti membri ai CC al CNCG  ? Fiindca nici cei din ultimul mandat n-au facut nimic din ce-au promis. Ca si ceilalti dinainte. Inca o data MULTUMESC FORUMULE CA EXISTI !!!. TU ESTI CEL CARE NE UNESTE (ieftin !) pe cei ce iubim CG Nu am nimic cu cainii ce s-au nascut. Sunt suflete pe care le iubim. Sunt radical, insa, cu "micii Dumnezei" ai rasei =CRESCATORII, care fac sa se nasca pui cu probleme !!!! M-am incins......va las, ma duc la munca.... Vezi, ma Bogdane......oamenii, totusi, nu se schimba.....pacat......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|