Forum ciobanesc german
October 19, 2016, 06:15:29 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: THORHAUS SONY  (Read 8039 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
radu10101992
Hero Member

« Reply #30 on: July 14, 2015, 08:21:29 PM »

Nu ii fac testele pentru ca nu mi-am luat caine pentru competitii si concursuri etc. Mi-am luat un caine sa imi fie camarad, prieten si animal de companie. Sony a facut pui si toti sunt sanatosi tun. Normal ca exista un anumit risc, dar nu oblig pe nimeni. Il dau la monta doar ca sa reproduca si sa fie sanatos. Normal ca la "carte" spune ca obligatoriu sa ii faci testele de displazie cainelui, eu refuz sa ma conformez unei reguli scrise de aceeasi oameni care si-au bagat mana in rasa asta. Rezultatul se vede astazi, spate angulat peste masura si caini displazici.
Intru in discutii complexe si fara rost.
Sincer si eu am vrut sa ii fac testele cand era mic dar am ajuns la concluzia ca mai bine sa nu. ( nu se pune problema de bani)

Daca doriti sa montati la Sony , va stau la dispozitie. Daca nu , va urez bafta in gasirea masculului care sa indeplineasca toate criteriile cerute de dumneavoastra. Smiley Wink
w.marius
Hero Member

« Reply #31 on: July 14, 2015, 10:50:04 PM »

Gicasurdu
Jr. Member
**

« Reply #32 on: July 15, 2015, 11:23:59 AM »

Nu ii fac testele pentru ca nu mi-am luat caine pentru competitii si concursuri etc. Mi-am luat un caine sa imi fie camarad, prieten si animal de companie. Sony a facut pui si toti sunt sanatosi tun. Normal ca exista un anumit risc, dar nu oblig pe nimeni. Il dau la monta doar ca sa reproduca si sa fie sanatos. Normal ca la "carte" spune ca obligatoriu sa ii faci testele de displazie cainelui, eu refuz sa ma conformez unei reguli scrise de aceeasi oameni care si-au bagat mana in rasa asta. Rezultatul se vede astazi, spate angulat peste masura si caini displazici.
Intru in discutii complexe si fara rost.
Sincer si eu am vrut sa ii fac testele cand era mic dar am ajuns la concluzia ca mai bine sa nu. ( nu se pune problema de bani)

Daca doriti sa montati la Sony , va stau la dispozitie. Daca nu , va urez bafta in gasirea masculului care sa indeplineasca toate criteriile cerute de dumneavoastra. Smiley Wink
De unde stii ca a facut toti cainii sanatosi tun? Are vreunul testele de displazie facute? Cu atat mai mult daca spui ca ti-ai luat un caine care sa iti fie camarad, prieten si animal de companie, ar trebui sa il pretuiesti in asa masura incat sa ii faci aceste teste de displazie si doamne fereste nu ar iesi A1 normal, ai putea sa il ajuti cu medicatie, iar daca ar iesi displazic din respect pentru el dar si pentru cei care monteaza, cat si pentru ciobanescul german in general ar trebui sa nu il lasi sa monteze.

Mai ales ca vad ca il promovezi la monta, si banuiesc ca nu monteaza gratis, nu?
radu10101992
Hero Member

« Reply #33 on: July 15, 2015, 11:19:56 PM »

Eu am pastrat legatura cu cativa proprietari si nu am auzit sa se planga de sanatatea puilor, ba din contra. Unde scrie ca daca imi iau un cg musai trebuie sa ii fac testele de displazie?Huh iar despre medicatie si alte labareli.... te rog, ma faci sa rad. Poti sa intrebi toti crescatorii de ciobanesc german  de pe planeta asta, daca are displazie, este ca si mort( multi ii eutanasiaza ca sa nu se mai chinuie ).
Vreau sa clarific  situatia asta , credeam ca am fost destul de precis inca de la inceputul discutiei noastre.
NU OBLIG PE NIMENI SA MONTEZE CU SONY!!! Omul vine la mine , ii spun ca nu are testele facute, are toate vacciunurile la zi si concursurile castigate cu dreptul de monta aferent. Daca nu ii convine , buna ziua! si la revedere , nu ma intereseaza. Nu oblig pe nimeni. Iti place ce am eu bine daca nu, poti sa cauti in alta parte. Asta inseamna RESPECT, ii spun omului tot de la bun inceput.
radu10101992
Hero Member

« Reply #34 on: July 15, 2015, 11:26:05 PM »

Daca nu i-am facut testele de displazie lui Sony nu inseamna ca nu il iubesc sau ca nu tin la el.
Iar despre promovarea lui....

Suntem pe un forum cu un anumit regulament. Daca acest regulament nu imi interzice sa imi promovez catelul in felul in care o fac eu ( cu sau fara teste de displazie) care este problema? Respect regulamentul si imi promovez catelul .
radu10101992
Hero Member

« Reply #35 on: July 16, 2015, 12:18:54 AM »

La inceput parca ai zis ca " nu pare asa de musculos". Bun parearea mea este ca in realitate este bine dezvoltat si destul de musculos ( de mentionat ca merg din 2 in 2 seri cu el la alergat langa bicicleta), mult mai dezvoltat ca alti masculi.

Eu cand l-am luat pe Sony am stat aproape o luna sa citesc sa ma documentez, am citit forumul de la inceput pana la sfarsit si nu am intrebat pe nimeni nimic. Eu am ales canisa, masculul si femela dupa ce am citit tot despre acei 2 caini. Cand am vazut ceva ce nu mi-a convenit la alti caini, am trecut mai departe , fara sa comentez...
Gicasurdu
Jr. Member
**

« Reply #36 on: July 16, 2015, 10:00:45 AM »

Eu am pastrat legatura cu cativa proprietari si nu am auzit sa se planga de sanatatea puilor, ba din contra. Unde scrie ca daca imi iau un cg musai trebuie sa ii fac testele de displazie?Huh iar despre medicatie si alte labareli.... te rog, ma faci sa rad. Poti sa intrebi toti crescatorii de ciobanesc german  de pe planeta asta, daca are displazie, este ca si mort( multi ii eutanasiaza ca sa nu se mai chinuie ).
Vreau sa clarific  situatia asta , credeam ca am fost destul de precis inca de la inceputul discutiei noastre.
NU OBLIG PE NIMENI SA MONTEZE CU SONY!!! Omul vine la mine , ii spun ca nu are testele facute, are toate vacciunurile la zi si concursurile castigate cu dreptul de monta aferent. Daca nu ii convine , buna ziua! si la revedere , nu ma intereseaza. Nu oblig pe nimeni. Iti place ce am eu bine daca nu, poti sa cauti in alta parte. Asta inseamna RESPECT, ii spun omului tot de la bun inceput.
N-ai inteles, poate ca nu am fost eu destul de clar, ma refeream daca la testul de displazie iese A2/A3 (nu displazic) il poti ajuta cu medicatie, ba chiar si displazic ii ameliorezi mai ales dupa varsta de 4-5 ani, durerile.
Gicasurdu
Jr. Member
**

« Reply #37 on: July 16, 2015, 10:02:14 AM »

Daca nu i-am facut testele de displazie lui Sony nu inseamna ca nu il iubesc sau ca nu tin la el.
Iar despre promovarea lui....

Suntem pe un forum cu un anumit regulament. Daca acest regulament nu imi interzice sa imi promovez catelul in felul in care o fac eu ( cu sau fara teste de displazie) care este problema? Respect regulamentul si imi promovez catelul .
Foarte bine ca il oferi pentru monta pe BANI, dar nu e ok daca nu are testele de displazie (nu mai revin asupra motivelor, cred ca aproape toata lumea le-a inteles.).
Gicasurdu
Jr. Member
**

« Reply #38 on: July 16, 2015, 10:07:11 AM »

La inceput parca ai zis ca " nu pare asa de musculos". Bun parearea mea este ca in realitate este bine dezvoltat si destul de musculos ( de mentionat ca merg din 2 in 2 seri cu el la alergat langa bicicleta), mult mai dezvoltat ca alti masculi.

Eu cand l-am luat pe Sony am stat aproape o luna sa citesc sa ma documentez, am citit forumul de la inceput pana la sfarsit si nu am intrebat pe nimeni nimic. Eu am ales canisa, masculul si femela dupa ce am citit tot despre acei 2 caini. Cand am vazut ceva ce nu mi-a convenit la alti caini, am trecut mai departe , fara sa comentez...

Nici eu n-as fi comentat si nu mi-ar fi sarit cainele in ochi, daca nu era PROMOVAT pentru monta, deci o oferta comerciala, iar in calitate de potential cumparator al serviciilor de monta, am dreptul sa intreb si clarific toate detaliile legate de sanatatea masculului oferit.

Sunt convins ca urmare a acestor comentarii si raspunsuri si alti potentiali cumparatori se vor lamuri mai bine asupra valorii acestei oferte.
radu10101992
Hero Member

« Reply #39 on: July 16, 2015, 10:22:31 AM »

Atata timp cat regulamentul imi permite, pot sa imi PROMOVEZ cainele cum vreau eu.
radu10101992
Hero Member

« Reply #40 on: July 16, 2015, 10:23:06 AM »

Thorhaus Sony , fiu din V Arko zur Silbernen Tanne --- http://www.pedigreedatabase.com/dog.html?id=486716

si din   V(RO) Thorhaus Gerda --- http://www.pedigreedatabase.com/dog.html?id=502766

Carcater deosebit, musculos,pigment foarte bun, tanar si puternic (copie fidela a tatalui)

Detalii si contact la:   0729924903
                              radu_tatomirescu_10@yahoo.com
Gicasurdu
Jr. Member
**

« Reply #41 on: July 16, 2015, 10:31:08 AM »

Atata timp cat regulamentul imi permite, pot sa imi PROMOVEZ cainele cum vreau eu.
Intocmai de aceea este bine si noi ca si cumparatori sa lamurim:

1. nu are teste de displazie
2. nu are ADN certificat
3. nu are examen de munca
4. nu are selectie luata

Repet daca era asa cum incercai tu sa induci un caine de familie, era ok, dar daca il promovezi pentru MONTA pe bani atunci pretentiile cresc.
radu10101992
Hero Member

« Reply #42 on: July 16, 2015, 10:34:11 AM »

Nu incerc sa induc pe nimeni , este un nr de telefon mai jos in anunt. Daca cumparatorul are nelamuriri poate sa ma intrebe pe forum sau sa ma sune, nu este nici cea mai mica problema. Daca nu ii convine ceva , sanatate si la revedere! Nu il oblig eu sa monteze la cainele meu.
radu10101992
Hero Member

« Reply #43 on: July 16, 2015, 10:34:43 AM »

Thorhaus Sony , fiu din V Arko zur Silbernen Tanne --- http://www.pedigreedatabase.com/dog.html?id=486716

si din   V(RO) Thorhaus Gerda --- http://www.pedigreedatabase.com/dog.html?id=502766

Carcater deosebit, musculos,pigment foarte bun, tanar si puternic (copie fidela a tatalui)

Gicasurdu
Jr. Member
**

« Reply #44 on: July 16, 2015, 10:42:54 AM »

Ce rezultate are la competitiile de club? O fisa de arbitraj sa vedem ce a spus un arbitru SV despre caine, ca asa fiecare proprietar il vede OZN pe propriul caine.
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to: