Forum ciobanesc german
September 11, 2017, 08:18:59 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Ajutooor !  (Read 12215 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
tafarel
Hero Member

« on: April 10, 2013, 08:34:39 PM »

Doamne ce a ajuns si Forumul asta , mai ceva ca messengerul . Pacat ca nu i-a nimeni masuri sa mute toate postarile la Of Topic , au ajuns crescatorii sa nu mai intre numai la anunturile de vanzari si canise. Pacat , nu mai este Forumul de altadata !

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #1 on: April 10, 2013, 08:52:35 PM »

Care crescatori?  Wink

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #2 on: April 10, 2013, 08:55:10 PM »

Daca eram Administrator sau Moderator as fi facut eu curat am experienta in SMF/PHPBB3 dar asta este.. am vorbit cu domnu Razvan dar vad ca nu mi-a mai raspuns...

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
tafarel
Hero Member

« Reply #3 on: April 10, 2013, 09:14:57 PM »

Care crescatori?  Wink

Care au mai ramas pe aici !  Wink

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
tafarel
Hero Member

« Reply #4 on: April 10, 2013, 09:16:53 PM »

Daca eram Administrator sau Moderator as fi facut eu curat am experienta in SMF/PHPBB3 dar asta este.. am vorbit cu domnu Razvan dar vad ca nu mi-a mai raspuns...

"Putina" ordine nu strica...   Wink

Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #5 on: April 10, 2013, 09:17:36 PM »

Stiu.. asta este nu avem ce face Smiley chair imi facea placere sa ajut Cheesy

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
prototype
Jr. Member
**

« Reply #6 on: April 25, 2013, 11:11:56 PM »

Doamne ce a ajuns si Forumul asta , mai ceva ca messengerul . Pacat ca nu i-a nimeni masuri sa mute toate postarile la Of Topic , au ajuns crescatorii sa nu mai intre numai la anunturile de vanzari si canise. Pacat , nu mai este Forumul de altadata !
Am reprosat si eu, nu demult, faptul ca s-a umplut forumul cu discutii de chat. Adica vin *******, pun poze si discuta cum se pupa ele cu cainii. Oribil! Sick N-ar fi mai bine sa se pupe acasa si sa nu mai oripileze netul?
Nu mai poti urmari un subiect legat de rasa, un anunt ceva, ca topicurile care stau mereu sus sunt cele de la sectiunea "Cainele meu', unde madamele care nu au nicio ocupatie se dezlantuie cu discutii fara sens.

Practic, asta este rezultatul transformarii cainelui utilitar intr-un pet.
myke
Full Member

« Reply #7 on: April 26, 2013, 08:16:36 AM »

Lucrurile acestea le-am semnalat si eu,se discuta mai mult despre ce model de papion au mai pus la ciini,ce fel de tort le-a preparat,pe unde ii mai pupa,prin ce parcuri se mai intilnesc,fotografii aiurea,trebuie facut ceva...
Bogdang
Jr. Member
**

« Reply #8 on: April 30, 2013, 10:13:13 AM »

Sa-mi fie iertata interventia dar eu cind mi-am facut cont pe acest forum (care nu trateaza tehnica militara), nu m-a intrebat nimeni daca sunt crescator, dresor, vinzator sau simplu si umil iubitor de animale. E adevarat ca discutiile reclamate nu au subiecte tehnice sau educative dar sunt o exprimare in scris a afectiunii unor posesori fata de animalele lor de companie. Notiunea de utilitar se regaseste in 20% dintre cazuri in realitate. Personal consider ca discutam cu totii in casa cuiva care trebuie sa plateasca ceva bani pt administrarea acestei case. Atita vreme cit discutiile sunt decente, traficul aduce beneficii si nu e nimeni obligat sa citeasca ce nu-l intereseaza nu cred ca administratorii ar avea obiectii.
Fara a transforma aceasta postare in flame, va recomand sa ignorati cel putin topicul deschis de mine unde se discuta de torturi si papioane. Sub acoperirea unui nickname e usor sa cataloghezi oameni pe care nu-i cunosti drept "tute" sau "madamele care nu au nicio ocupatie". Mai cu seama moderatorii ar putea reactiona la asa ceva.
Sper ca nu am lezat orgoliul cuiva.
Multumesc.
Arpad
Hero Member

« Reply #9 on: April 30, 2013, 04:45:53 PM »

Sunt convins ca ai experienta in calculatoare!Dar la caini te pricepi?Ai asa ceva?As vrea sa vad cainele pe care il ingrijesti si il detii tu!Daca nu esti posesor de CG sau macar de un metis CG,banuiesc ca esti in curs de achizitie....asta in cazul cand iti cumpara parintii unul!Daca nu dute si ia-ti o sticla de clearasil......e bun pt. cosurile care apar la varsta ta!
Arpad
Hero Member

« Reply #10 on: April 30, 2013, 04:49:46 PM »

Am reprosat si eu, nu demult, faptul ca s-a umplut forumul cu discutii de chat. Adica vin *******, pun poze si discuta cum se pupa ele cu cainii. Oribil! Sick N-ar fi mai bine sa se pupe acasa si sa nu mai oripileze netul?
Nu mai poti urmari un subiect legat de rasa, un anunt ceva, ca topicurile care stau mereu sus sunt cele de la sectiunea "Cainele meu', unde madamele care nu au nicio ocupatie se dezlantuie cu discutii fara sens.

Practic, asta este rezultatul transformarii cainelui utilitar intr-un pet.
Nicicare nu este obligat sa intre pe un topic pus de doamnele ,,madame".....si daca ele pupa cainii e problema lor...îţi recomand si ţie sa-l pupi pe al tau......acolo unde nu îl ajunge soarele!Succes!
Arpad
Hero Member

« Reply #11 on: April 30, 2013, 04:59:38 PM »

"Putina" ordine nu strica...   Wink
Exact!Ai mare dreptate!Este nevoie de ,,ordine si disciplina" tipic romaneasca!Aşa suntem noi romanii....mai catolici decat papa!Daca cineva manca un rahat vecinii sar si mananca doi!sau mai multi...dupa caz!Si eu personal sunt oripilat de discutiile de la ,,Cainele Meu"Cei care pierd vremea pe acolo ar trebui anihilati de pe acest forum!Jos cu ,,madamele"!La puscarie cu ele!Comit o înfiorătoare crima intelectuala!
Arpad
Hero Member

« Reply #12 on: April 30, 2013, 05:28:42 PM »

Nici care nu este obligat sa intre pe un topic pus de doamnele ,,madame".....si daca ele pupa cainii e problema lor...îţi recomand si ţie sa-l pupi pe al tau......acolo unde nu îl ajunge soarele!Succes!
Ahhhhh îmi cer scuze Prototype......ti-am recomandat sa-ti pupi cainele....dar acum aflu ca esti in aceeasi oala cu Iuliann....adica esti chibiţ si nu ai caine.....dar daca totusi vrei sa pupi ceva,vorbesc cu ,,madamele"sa-ti împrumute cainii lor papionati......si la nevoie ti-l împrumut si pe al meu,dar nu stiu daca poti sa-l pupi pt. ca e agresiv, si poate te pupa el întai!
Arpad
Hero Member

« Reply #13 on: April 30, 2013, 05:34:13 PM »

trebuie facut ceva...
Exact,trebuie facut ceva!Îţi recomand si tie ce i-am recomandat lui Prototype!Unde nu ajunge soarele...... Wink
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #14 on: April 30, 2013, 05:41:55 PM »

Eu as vrea sa fac dar nu se acorda o sansa.... decat celor care au canise si celor care au cunostinte...

Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: