|
Arpad
|
 |
« Reply #15 on: April 30, 2013, 05:45:21 PM » |
|
Eu as vrea sa fac dar nu se acorda o sansa.... decat celor care au canise si celor care au cunostinte...
Ba daaaa,poti sa o faci chiar daca nu ai cunostiinte sau canisa!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #16 on: April 30, 2013, 07:20:10 PM » |
|
Eu am incercat am vorbit cu razvan dar ...
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
|
|
|
Arpad
|
 |
« Reply #17 on: April 30, 2013, 07:22:25 PM » |
|
Eu am incercat am vorbit cu razvan dar ...
Mai încearca!Nu te da bătut!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #18 on: April 30, 2013, 07:31:53 PM » |
|
ok 
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
blaster
Full Member

|
 |
« Reply #19 on: October 14, 2013, 10:13:09 PM » |
|
parca ar fi concurenta, cine aduna mai multe post-uri; nu conteaza ca n-au nimic de spus, isi pupa unii altora cainii in bot. 
|
|
|
|
|
|
si daca viata este cruda, am s-o pun pe gratar.
|
|
|
|
Sheyla
|
 |
« Reply #20 on: October 15, 2013, 12:20:02 AM » |
|
Am verificat şi în regulamentul forumului nu scrie că nu putem să ne pupăm unii altora câinii în bot. Aşa că... unde-i problema?
|
|
|
|
|
|
Gabriela "Câinele este cel mai bun exemplu de loialitate si abnegaţie. De-asta iubesc eu câinii."
|
|
|
blaster
Full Member

|
 |
« Reply #21 on: October 15, 2013, 06:37:48 AM » |
|
Am verificat şi în regulamentul forumului nu scrie că nu putem să ne pupăm unii altora câinii în bot. Aşa că... unde-i problema?
sa mori tu ca ai citit regulamentul numai ca sa-mi raspunzi mie ? sau te-ai simtit cu musca pe caciula ? daca-mi pupi catelul in bot, poate ti-l pup si eu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sheyla
|
 |
« Reply #22 on: October 15, 2013, 11:27:56 AM » |
|
blaster, încep prin a-ţi spune că atitudinea ta de bad boy, de om veşnic nemulţumit şi răzvrătit, nu impresionează şi nu intimidează pe nimeni, cu atât mai puţin pe mine.
Nu m-am simţit cu musca pe căciulă, dragul meu blaster, pentru nu-mi aduc aminte să fi postat ceva pe forum care să nu respecte regulamentul, iar părerea ta despre cum şi ce ar trebui să postăm nu mă interesează câtuşi de puţin. Există "Report to moderator" pentru orice post care nu ţi se pare că respectă regulamentul şi nu se încadrează în limitele bunului simţ, foloseşte-l cu încredere când simţi nevoia.
Prin faptul că foloseşti expresii de prost gust ca "să mori tu" demonstrezi mai multe lucruri decât îţi imaginezi... dar nu vorbim acum despre asta.
Cred că ar trebui să îţi aminteşti că este un forum de iubitori de ciobăneşti germani, nu locul unde ne vărsăm frustrările şi întreţinem polemici aiurea. Ca dovadă stă faptul că ai redeschis un subiect despre care nu a mai discutat nimeni aproape şase luni, din motive doar de tine ştiute. Ideal ar fi să ne folosim timpul pentru lucruri mai utile şi mai inteligente, pe forum sau în afara lui.
Să înţeleg că n-ai nimic cu cei care pupă câinii-n bot, cât timp îl pupă şi pe al tău. OK. Taro este un câine frumos şi nu e nevoie să-ţi spun eu asta. Sau, dacă ai, n-ar strica să fii şi un pic mai prietenos şi un pic mai puţin serios. Suntem pe un forum, nu la o înmormântare.
Închei prin a-ţi spune că atitudinea pe care-o ai nu este una care atrage prea multe simpatii (şi cred că ţi-ai dat şi tu seama de asta, singur) şi că este ultimul reply pe care ţi-l adresez dacă o să continui să ai un astfel de comportament.
|
|
|
|
|
|
Gabriela "Câinele este cel mai bun exemplu de loialitate si abnegaţie. De-asta iubesc eu câinii."
|
|
|
blaster
Full Member

|
 |
« Reply #23 on: October 16, 2013, 02:41:24 PM » |
|
1. de ce te-ai simtit obligata sa-mi raspunzi ? 2. nu sunt "dragul" tau 3. am fost ironic. n-am nevoie sa-mi pupe nimeni cainele in bot (il pup si singur) 4. esti cumva studenta la psihologie si ai senzatii revelatoare ? 5. tonul didactic pe care-l folosesti iti va aduce numai neplaceri 6. nu-ti face griji pentru simpatizantii mei, in nici-un caz nu-i caut pe forum, si deja am toti prietenii pe care-i vroiam 7. te rog, nu-mi mai raspunde si nu ma mai baga in seama 8. da, consider ca forumul este poluat de diversi (mai mult diverse) ...... (a se completa pe linia punctata) numai pentru a aduna post-uri, pentru ca nu-mi pot inchipui alt motiv
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sheyla
|
 |
« Reply #24 on: October 16, 2013, 06:46:04 PM » |
|
Dragul meu drag, îmi eşti chiar simpatic! De ce ar vrea cineva să aibă cât mai multe post-uri? E vreun concurs? Nu te-ai întrebat vreodată dacă nu cumva lucrurile astea sunt doar în imaginaţia ta? "iti va aduce numai neplaceri" - asta e cumva o ameninţare? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blaster
Full Member

|
 |
« Reply #25 on: October 16, 2013, 08:39:04 PM » |
|
ai neglijat punctul 2 si aproape ca l-ai violat pe 7. cand am facut referire la poluarea cu tampenii si pupaturi in bot nu m-am gandit la tine. de imaginatie bogata vad ca nici tu nu duci lipsa, neplacerile iti vor fi aduse de cei cu care interactionezi in viata cotidiana, ce treaba am eu sa amenint pe cineva de pe forum ? de ce, te simti amenintata ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #26 on: October 16, 2013, 10:12:14 PM » |
|
Sheyla, la cei 20 de ani ai tai, dai dovada de mai multa intelepciune si bun simt decat multi, multi altii! You, girl are a real blast! 
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
blaster
Full Member

|
 |
« Reply #27 on: October 17, 2013, 12:51:11 AM » |
|
ups ! ca sa zic asa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #28 on: October 17, 2013, 01:31:45 AM » |
|
daca-mi permiti, blaster, se scrie: oops! 
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
blaster
Full Member

|
 |
« Reply #29 on: October 17, 2013, 08:50:30 AM » |
|
fiind o interjectie, o scriu in limba oficiala a forumului, care este mai este si fonetica. "oops" o scrii tu, pe forumurile a caror limba oficiala este engleza. de ce, te-ai "insemnat" ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|