Forum ciobanesc german
September 17, 2017, 09:12:34 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ajutooor !  (Read 12226 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Sheyla
Sr. Member

« Reply #30 on: October 17, 2013, 03:00:19 PM »

Sheyla, la cei 20 de ani ai tai, dai dovada de mai multa intelepciune si bun simt decat multi, multi altii! You, girl are a real blast! Wink

Sărut mâna, alora! Te pup! Kiss Mai e ceva până fac 20! Cheesy

Gabriela
"Câinele este cel mai bun exemplu de loialitate si abnegaţie. De-asta iubesc eu câinii."
Ovy Aurelian
Hero Member

Max

« Reply #31 on: October 17, 2013, 03:25:11 PM »

S-a discutat foarte mult despre acest topic neconcludent, scopul lui: razvratirea unor persoane care doresc sa impiedice exprimarea sentimentelor fata de ciobanestii lor germani si care a fost un fail!! toata lumea isi iubeste CG si isi expune pe forum dragostea fata de el,ei in multe feluri! Salve!
blaster
Full Member

« Reply #32 on: October 17, 2013, 04:48:00 PM »

unii nici macar n-au un ciobanesc german.

si daca viata este cruda, am s-o pun pe gratar.
Sheyla
Sr. Member

« Reply #33 on: October 17, 2013, 05:25:26 PM »

ai neglijat punctul 2 si aproape ca l-ai violat pe 7. cand am facut referire la poluarea cu tampenii si pupaturi in bot nu m-am gandit la tine. de imaginatie bogata vad ca nici tu nu duci lipsa, neplacerile iti vor fi aduse de cei cu care interactionezi in viata cotidiana, ce treaba am eu sa amenint pe cineva de pe forum ? de ce, te simti amenintata ?
Păi nu ştiu, măi, blaster! Ai spus ceva foarte uşor interpretabil, de-asta te-am şi întrebat dacă e o ameninţare! Ştii doar că răspundem pentru tot ce postăm pe forum.
Cât despre aceste neplăceri, pe care le-aş putea avea în viaţa cotidiană (dar nu le am), nu-ţi face tu griji! În cel mai rău caz, eu sunt cea care provoacă aceste neplăceri, şi de cei pe care îi deranjez cu felul în care-mi exprim ideile nu-mi pasă absolut deloc. Cei cărora nu le convine sunt liberi să iasă din viaţa mea aşa cum au intrat. Repede, repejor.

unii nici macar n-au un ciobanesc german.
Foarte bine că n-au, ia menţionează tu câţiva! Vrei să spui că mint în legătură cu câinii pe care-i arată în poze sau cum? Câte cazuri cunoşti? E o afirmaţie destul de gravă, poate ar trebui să aduci şi nişte dovezi!

Gabriela
"Câinele este cel mai bun exemplu de loialitate si abnegaţie. De-asta iubesc eu câinii."
blaster
Full Member

« Reply #34 on: October 17, 2013, 06:47:45 PM »

cred ca suferi de paranoia. iarasi nu m-am referit la tine, desi stiu ca ai un metis de ciobanesc german. nu stiu daca mint neaparat, poate doar de prosti ei cred ca au un ciobanesc german.

alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #35 on: October 17, 2013, 06:52:47 PM »

fiind o interjectie, o scriu in limba oficiala a forumului, care este mai este si fonetica. "oops" o scrii tu, pe forumurile a caror limba oficiala este engleza.
de ce, te-ai "insemnat" ?
si totusi, daca folosesti un cuvant dintr-o alta limba, ar trebui sa-l scrii corect. Ma gandeam ca-ti fac un serviciu... LOL

I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
Sheyla
Sr. Member

« Reply #36 on: October 17, 2013, 06:59:27 PM »

Dacă ai fi citit cu atenţie ai fi văzut că nu m-am referit la mine!
"Vrei să spui că mint în legătură cu câinii pe care-i arată în poze sau cum?"
Şi de când îţi permiţi tu să jigneşti pe cineva, blaster? Huh
Eşti vreun expert în ale chinologiei, ca să-ţi dai cu părerea care-i ciobănesc german şi care nu-i?
Am un câine atât de frumos că nu faci deosebirea dintre el şi unul de rasă. Laughing Aşa metis cum e. Ai ceva împotrivă dacă-i spun ciobănesc german?

Gabriela
blaster
Full Member

« Reply #37 on: October 17, 2013, 07:25:50 PM »

ti-am spus ca suferi de paranoia. am scris mai sus ca nu ma refer la tine. ai facut un fix pentru mine, cred. ia-o mai usor, ca faci ulcer.

Sheyla
Sr. Member

« Reply #38 on: October 17, 2013, 08:03:46 PM »

ti-am spus ca suferi de paranoia. am scris mai sus ca nu ma refer la tine. ai facut un fix pentru mine, cred. ia-o mai usor, ca faci ulcer.

Contează prea puţin că te referi la mine sau la altcineva. Nu este normal să jigneşti, indiferent pe cine! Jigneşti unde ţi se permite, nu aici!
În regulament scrie clar că membrii trebuie  "Sa nu aduca jigniri, ofense, amenintari, acuzatii, membrilor forumului, sau cainilor acestora, indiferent daca ele sunt exprimate in cuvinte triviale sau obisuite.". Tu aproape că m-ai ameninţat, ai acuzat (tu ştii pe cine) că "nu are un ciobănesc german" deşi n-ai prezentat nicio dovadă în acest sens, ai jignit ("proşti") şi, când n-ai mai găsit pe cine să jigneşti, te-ai luat de câini, care n-au, de altfel, nicio vină.

Poate ar fi bine să te duci din nou pe la şcoală, să afli cauzele care pot conduce la apariţia ulcerului. Şi tot acolo poate înveţi şi că "nici-un" şi "vroiam" sunt forme greşite, că "nici-un" se scrie ori "niciun", ori "nici un", în funcţie de context, şi formele acceptate ale incorectului "vroiam" sunt "voiam" şi "vream". Te rog, dacă tot te bagi în discuţii despre limba română, fă şi-un efort s-o vorbeşti şi s-o scrii corect!

Gabriela
blaster
Full Member

« Reply #39 on: October 17, 2013, 11:41:38 PM »

hai ca ma plictisesti. esti la fel de idioata ca tampita ailalta, alora. doua idioate - luati-va de mana si dati-va cu capetele de pereti.
aaa, si ma refeream la alora, ca nu are ciobanesc german. sa-i spuna cineva ca ea are ciobanesc elvetian, care n-are nici-o legatura cu ciobanescul german.

augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...

« Reply #40 on: October 18, 2013, 01:31:46 AM »

Ce bine ca existati...
Altfel m-as plictisi...
 Wink
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: