ti-am spus ca suferi de paranoia. am scris mai sus ca nu ma refer la tine. ai facut un fix pentru mine, cred. ia-o mai usor, ca faci ulcer.
Contează prea puţin că te referi la mine sau la altcineva. Nu este normal să jigneşti, indiferent pe cine! Jigneşti unde ţi se permite, nu aici!
În regulament scrie clar că membrii trebuie "Sa nu aduca jigniri, ofense, amenintari, acuzatii, membrilor forumului, sau cainilor acestora, indiferent daca ele sunt exprimate in cuvinte triviale sau obisuite.". Tu aproape că m-ai ameninţat, ai acuzat (tu ştii pe cine) că "nu are un ciobănesc german" deşi n-ai prezentat nicio dovadă în acest sens, ai jignit ("proşti") şi, când n-ai mai găsit pe cine să jigneşti, te-ai luat de câini, care n-au, de altfel, nicio vină.
Poate ar fi bine să te duci din nou pe la şcoală, să afli cauzele care pot conduce la apariţia ulcerului. Şi tot acolo poate înveţi şi că "nici-un" şi "vroiam" sunt forme greşite, că "nici-un" se scrie ori "niciun", ori "nici un", în funcţie de context, şi formele acceptate ale incorectului "vroiam" sunt "voiam" şi "vream". Te rog, dacă tot te bagi în discuţii despre limba română, fă şi-un efort s-o vorbeşti şi s-o scrii corect!