|
valentin_dinu
|
 |
« Reply #30 on: May 27, 2013, 09:53:54 PM » |
|
R.I.P. Alma. Imi pare foarte rau nasu de aceasta tragedie. Stiu ce mult ai iubit-o, dar sper ca dumnezeu in cel mai scurt timp sa-ti ofere o noua Alma, cu toate ca este foarte greu ca in Romania sa se mai nasca o femela care sa atinga palmaresul Almei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AILYNE
|
 |
« Reply #31 on: May 28, 2013, 12:16:48 AM » |
|
 Ne pare sincer rau . Intotdeauna este greu sa umpli golul ramas dupa cel mai iubit  , cu atat mai mult acum , cand este vorba de Alma. Chiar daca ramane dupa ea un loc vacant intr-un padoc,nu va disparea ci va razbate peste timp amintirea si palmaresul ei extraordinar , in fata carora, iata, isi inclina acum capul o multime de oameni,si mai tineri si mai batrani, dar toti iubitori de CG. Carora ne alaturam si noi , aplecandu-ne capul si spunand doar atat : R.I.P. Alma 
|
|
|
|
|
|
Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana. ( Anonym)
|
|
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #32 on: May 28, 2013, 10:14:58 AM » |
|
Va multumesc tuturor! Alma a fost un membru al familiei, asa a fost tratata, asa sunt toti cainii mei! Nimici un alt caine sau persoana nu va umple golul lasat de Alma!A fost o relatie cu totul deosebita, nu exista grad de comparatie.Alma a fost si va ramane , alaturi de copii si familie, cel mai frumos vis implinit! Va multumesc inca odata !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RHR
|
 |
« Reply #33 on: May 28, 2013, 10:19:34 AM » |
|
Respect Vifor ! Respect Alma !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Did
Hero Member

Schultz!
|
 |
« Reply #34 on: May 28, 2013, 04:23:09 PM » |
|
RIP Alma 
|
|
|
|
|
|
"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #35 on: May 30, 2013, 10:45:14 PM » |
|
Mare pacat.O catea extraordinara.Nu stiu daca performantele ei vor mai fi egalate in urmatorii ani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor
|
 |
« Reply #36 on: May 31, 2013, 08:38:57 AM » |
|
R.I.P.Alma! Imi pare tare rau, a fost tipul de ciobanesc german care se pierde, din pacate. Caracter si conformatie! Vifore, iti doresc sa gasesti formula din care sa scoti o noua Alma. Atat timp cat Gloria mai poate reproduce, ai toate sansele s-o faci. R.I.P. Alma!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #37 on: June 03, 2013, 06:46:33 PM » |
|
R.I.P Alma! Condoleante Vifor! 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
verdi
|
 |
« Reply #38 on: June 05, 2013, 09:49:42 AM » |
|
R.I.P. Alma ! ..te-am admirat anul trecut la EDS...erai tare frumoasa, in ciuda varstei inaintate !
Imi pare rau ca te-ai dus si tu langa prietenii nostri dragi care ne-au parasit de-a lungul timpului... dar cu siguranta, datorita voua, si 'lumea cealalta' este mai frumoasa !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #39 on: June 05, 2013, 01:42:13 PM » |
|
R.I.P Alma !
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #40 on: June 15, 2013, 03:11:31 PM » |
|
Imi pare tare rau, condoleante! 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #41 on: May 26, 2014, 04:02:12 PM » |
|
Azi , se face 1 an de cand Alma nu mai este.Ieri, Bryanna mi-a amintit ca maine e " ziua cand Alma s-a dus la Doamne Doamne, acuma e si Cita acolo, stau impreuna". Ce greu e sa scrii,in astfel de momente, despre cineva drag,.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w.marius
Hero Member

|
 |
« Reply #42 on: May 26, 2014, 10:21:08 PM » |
|
R.I.P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #43 on: May 26, 2014, 10:52:03 PM » |
|
Azi , se face 1 an de cand Alma nu mai este.Ieri, Bryanna mi-a amintit ca maine e " ziua cand Alma s-a dus la Doamne Doamne, acuma e si Cita acolo, stau impreuna". Ce greu e sa scrii,in astfel de momente, despre cineva drag,.......
Inteleg perfect! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
myke
|
 |
« Reply #44 on: May 27, 2014, 08:06:21 AM » |
|
Cea mai frumoasa femela pe care am vazut-o an Romania,a fost o "Romano" alaturi de Lino,si poate trebuie sa ne mai amintim din cand an cand si de meritele lui Sorin Dragomir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|