Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 11:39:22 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 11   Go Down
  Print  
Author Topic: Nu pot crede!  (Read 32036 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Sandokan
Full Member

« on: September 07, 2013, 04:29:48 PM »

Nu pot sa cred ca exista asemenea oameni...nu merita sa traiasca...nu merita decat chinuri amare...sa le dea Dumnezeu aceeasi soarta!
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ARS-CAINE-DE-VIU-374591.html
Taz 23
Hero Member

Raluca

« Reply #1 on: September 08, 2013, 12:12:56 PM »

doamne    cum poti frate sa faci asa ceva ,ala nu poate fi numit om si un animal e cum mult peste el .. aceasi soarta sa o aibe si el

Cainele, singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei
Did
Hero Member

Schultz!

« Reply #2 on: September 08, 2013, 09:59:44 PM »

Asta e rezultatul discutiilor de la TV din ultimele zile.Asta a inteles romanul sa faca.Nu ma mai mira nimic.

"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
raduro
Sr. Member

" si vis pacem para bellum ! "

« Reply #3 on: September 08, 2013, 10:52:42 PM »

...o societate dementa, ....ce s-a dorit a fi dementa, prostita, usor de manipulat. Calatoresc destul de des in afara si ma "imi incarc bateriile" de fiecare data cand in Germania sau Austria, in zonele aglomerate, spatii publice,...mall-uri,... vad persoane cu 1,2 Ciobanesti Germani  ce au acces peste tot. Este drept ,..cultura si civilizatia  a patruns in casele oamenilor , pentru ca asta s-a dorit. Se respecta Legea . La noi,...se face referendum pentru eutanasierea maidanezilor sau nu,...desi primarul Bucurestilor are la dispozitie un Consiliu Local ce putea lua o decizie de mult  timp in acest sens.

La noi ,..orice baba dementa sare in copac daca ma vede pe mine cu CG-ul in lesa + botnita (deh respect si eu Legea) ... vazandu-l cu fieratania pe fatza... trage direct concluzia .."aaa...musca ...este RAU !!!" .  Ma mai si intreaba ..."Musca ?! " ..."- Nu musca faaaa demento' ! ,...are boala pe cretini si ii place sa bea ,...d-aia ii pun botnita ...sa nu poata duce sticla la bot !" ...iar  daca il las  singur ...fumeaza palmat.

...din pacate orice politician , grupare politica gasca ,..partid, ...klan politic ,...ajuns la putere a avut drept preocupare principala CAPATUIREA, IMBOGATIREA si "DUREREA in fata Garii de Nord" .  Primarii,..politicienii,...consilierii din primarii etc ...SUNTETI VINOVATI  !!!!  dar SUNTETI SI PROSTI ...si CRETINI ...bai CRETINILOR !!!  cu 6 milioane de lei noi (60 de miliarde lei vechi ?) cat  costa referendumul vostu de c***t,....construiati  niste adaposturi conform normelor U.E.

Cateodata am senzatia ca nu suntem pregatiti in a creste in Romania  caini ,...daramite ...copii ! 
...sau nu mai suntem pregatiti pentru NIMIC !
freddy25
Hero Member

« Reply #4 on: September 08, 2013, 11:32:45 PM »

Stai să vezi ce am aflat azi ! că din bugetul alocat căinilor fara stapân, doar 1% au fost cheltuiți pentru sterilizare iar rata de prindere a fost de 4 exemplare pe zi dar anul trecut s-au cheltuit nu mai știu câte milioane. Dacă nu mă înșeală memoria, parcă 18. Chiar azi am văzut o scenă cu un moș care a trecut pe lângă un câine ce dormea liniștit sub o bancă, iar moșul s-a apucat să-l gonească cu un băț. Dacă îl mușca, iar ar fi urlat televiziunile că," uite maidanezii mușcă oameni" când de fapt nemernicul chiar merita să fie umplut de sânge. Am impresia că și-o căuta, altfel nu-m explic.
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #5 on: September 09, 2013, 07:29:31 AM »

mi-am petrecut ultimele 2 zile pe FB argumentand in van cu..."prietenii". Nu mai am prea multi acum  Grin si cei care-i mai am, multumesc formului ca mi-a dat ocazia sa-i cunosc!  Kiss Am fost blestemata, injurata,  Cheesy facuta in tot felul de persoane pe care multumesc lui Dumnezeu nu le-am cunoscut in viata mea si sper sa nu ajung sa le cunosc vre-odata.  Am scris la presa si televiziunea locala, am plans in fata a 300 de oameni spunand povestea incredibila a masacrului de pe strazile Romaniei. Nu am putut manca, nu prea am dormit si am ochii rosii si umflati de plans. Proteste la Helsinki, scrisoare de la Brussel catre Basescu sa ia masuri urgente sa se inceteze masacrul. Greu, greu dar am speranta ca se va opri.
Dar adevaratul ucigas al copilasului ala va fi cautat, prins si judecat? Sau ramane la panda pentru urmatoarea prada?

Imi pare rau pentru voi ca sunteti nevoiti sa va cresteti copii cu imaginile socante care se intampla pe strazi. Eu cand am crescut mi s-a spus: cainele este preietenul cel mai bun al omului! Ce s-a schimbat?

I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #6 on: September 15, 2013, 12:36:19 PM »

Nu sunteti singurii! Si eu am zis ca ii sterg pe toti acre sunt retardati si mananca media pe pita.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
bazbazbaz
Jr. Member
**

piperat e doar piperul...

« Reply #7 on: September 15, 2013, 01:02:59 PM »

Cruzimea oamenilor e de nedescris, asta nu e un caz izolat...daca ati sti cate animele sufera in clipa asta din cauza noastra, mi-e mi-e rusine ca sunt om in fata acestor fapte...

Si eu iubesc un catel...
bazbazbaz
Jr. Member
**

piperat e doar piperul...

« Reply #8 on: September 15, 2013, 02:11:35 PM »

Dupa documnetarul asta am simtit cumva nevoia de razbunare....
...

Si eu iubesc un catel...
ecn
Sr. Member

Iaky: BH, SV HD+ED+DNA. Training for IPO.

« Reply #9 on: September 15, 2013, 04:20:06 PM »

mi-am petrecut ultimele 2 zile pe FB argumentand in van cu..."prietenii". Nu mai am prea multi acum  Grin si cei care-i mai am, multumesc formului ca mi-a dat ocazia sa-i cunosc!  Kiss Am fost blestemata, injurata,  Cheesy facuta in tot felul de persoane pe care multumesc lui Dumnezeu nu le-am cunoscut in viata mea si sper sa nu ajung sa le cunosc vre-odata.  Am scris la presa si televiziunea locala, am plans in fata a 300 de oameni spunand povestea incredibila a masacrului de pe strazile Romaniei. Nu am putut manca, nu prea am dormit si am ochii rosii si umflati de plans. Proteste la Helsinki, scrisoare de la Brussel catre Basescu sa ia masuri urgente sa se inceteze masacrul. Greu, greu dar am speranta ca se va opri.
Dar adevaratul ucigas al copilasului ala va fi cautat, prins si judecat? Sau ramane la panda pentru urmatoarea prada?

Imi pare rau pentru voi ca sunteti nevoiti sa va cresteti copii cu imaginile socante care se intampla pe strazi. Eu cand am crescut mi s-a spus: cainele este preietenul cel mai bun al omului! Ce s-a schimbat?

S-a schimbat cultura si s-au schimbat si oamenii.
Noi cunoastem cainii, stim ce vor si de ce ataca. Majoritatea oamenilor de pe strada nu stiu asta. Stiu numai ca sunt caini periculosi, alimentati si de toate aceste atacuri care chiar se intampla. Eu m-am trezit atacat de caini la mine pe strada, caini pe care ii cunosc de 2 ani si cu care ma joc aproape in fiecare zi.
Sunt hraniti in strada, peste o vreme devin teritoriali. Nu este o problema daca ataca un om matur, insa cand se intampla sa atace copii sau batrani, atunci se lasa cu spitalizare. Copiii in special, au alt echilibru, este usor cainele sa ii confunde cu o prada.

In mod clar locul lor nu e pe strada, iar cei care ii iubesc sa fie responsabili si sa ii ia acasa, sa ii educe, sa ii hraneasca, sa ii ingrijeasca.

Concluzia experientelor mele este ca tot oamenii sunt vinovati, insa nu cei care ii aduna si eutanasiaza, ci cei care ii abandoneaza transformandu-i astfel in tinte, cei care se implica superficial din lene sau simpla ignoranta.

Lord, help me forgive those who sin different than I!
Did
Hero Member

Schultz!

« Reply #10 on: September 15, 2013, 06:27:51 PM »

De multe ori "cei care ii iubesc" nu au spatiu sau mai au alti caini si nu au cum sa ii tina si se consoleaza cu faptul ca ii hranesc si nu vad nimic rau in asta.Si eu la randul meu am hranit sau am aruncat cate o bucata de paine unui caine de pe strada.Eram mica si impreuna cu o prietena ajutam bietii pui de caine rasariti de nicaieri printre blocuri.Oamenii sunt vinovati,clar!Si situatia asta nu se rezolva prin eutanasiere,e ca si cum am ascunde gunoiul sub pres...

"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
Sheyla
Sr. Member

« Reply #11 on: September 16, 2013, 03:21:31 PM »

Chiar azi am văzut o scenă cu un moș care a trecut pe lângă un câine ce dormea liniștit sub o bancă, iar moșul s-a apucat să-l gonească cu un băț. Dacă îl mușca, iar ar fi urlat televiziunile că," uite maidanezii mușcă oameni" când de fapt nemernicul chiar merita să fie umplut de sânge. Am impresia că și-o căuta, altfel nu-m explic.
Comportamentul acestor oameni nu poate fi explicat sau scuzat. Nu-s genul de om care sa doreasca raul cuiva, dar ratatii astia te transforma pur si simplu din omul calm si rational in... nici nu stiu cum sa zic.

In mod clar locul lor nu e pe strada, iar cei care ii iubesc sa fie responsabili si sa ii ia acasa, sa ii educe, sa ii hraneasca, sa ii ingrijeasca.
Daca as avea cum si unde, daca i-as putea intretine si daca m-as putea ocupa de toti, sa fii sigur/a ca i-as aduna de pe strazi pe toti amaratii astia. Dar nu-mi permit din punct de vedere financiar sa hranesc atat de multe guri, in plus nu locuiesc nici singura si decizia nu este numai a mea. Dar am donat bani la adaposturi, am fost si ca voluntar de cateva ori sa ajut cu ce s-a putut, am dat si mancare celor care aveau nevoie, atat cat am avut...

Gabriela
"Câinele este cel mai bun exemplu de loialitate si abnegaţie. De-asta iubesc eu câinii."
Ralucag
Hero Member

« Reply #12 on: September 16, 2013, 03:45:47 PM »

Eu n-am inteles, totusi, de ce tuturor li s-a pus pe ONG-uri, cand sunt altii care au luat mult mai multi bani ca sa se ocupe de problema maidanezilor! Nu inteleg de ce toti s-au rasculat acum, cand numarul maidanezilor a ajuns la 65.000,o cifra umflata zic eu, ca na, cu cat sunt mai multi, cu atat eutanasierea lor va necesita mai multe fonduri? Unde erau cand erau 5.000, 10.000, 20.000! Nu au picat toti din cer in ultima saptamana si nici n-au crescut din seminte! Si, da, Laurica, si eu mi-am cunoscut "prietenii"! Am fost acuzata ca sunt o iubitoare de javre, ca nu iubesc oamenii, ca sa ma apuc atunci sa cresc si sobolani, ca si aia sunt suflete etc!  Ce n-au inteles ei este ca, a fi impotriva eutanasierii, nu inseamna ca sunt pentru prezenta lor pe strada. Nu, sunt pentru prezenta lor in acele adaposturi, care teoretic au inghitit milioane de euro, dar practic ... Si ceea ce este si mai revoltator, este cruzimea cu care sunt ucisi unii dintre ei. Ok, daca tot le-ati votat moartea, faceti-o cum scrie in lege, ca pana la urma amaratii aia de caini si-au castigat un drept: la injectia letala.  Cry
Sheyla
Sr. Member

« Reply #13 on: September 16, 2013, 03:59:32 PM »

Ce n-au inteles ei este ca, a fi impotriva eutanasierii, nu inseamna ca sunt pentru prezenta lor pe strada.
Fix asa! Nu-i vrea nimeni pe strada, oamenii care militeaza impotriva eutanasierii lor ii vor in adaposturile pentru infiintarea carora s-au incasat bani multi, bani pe care niste baieti destepti i-au bagat in buzunare. Numai Adriean Videanu a furat 1.000.000 de euro, cine stie cati or mai fi, cine stie cat or mai fi furat...

Gabriela
"Câinele este cel mai bun exemplu de loialitate si abnegaţie. De-asta iubesc eu câinii."
verdi
Hero Member

« Reply #14 on: September 16, 2013, 04:08:38 PM »

aici  ceva de genul : nu sunteti cu noi, inseamna ca sunteti impotriva noastra !
adica nu sunteti de acord cu eutanasierea, inseamna ca sunteti de acord cu moartea copilului ... ei nu vad altfel situatia
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 11   Go Up
  Print  

Jump to: