SabinaIoana
Full Member

|
 |
« Reply #30 on: August 12, 2016, 08:47:29 AM » |
|
Pedigree-ul(carte de origine) este singurul act ce atesta apartenenta la rasa, in lipsa acestuia cainele, chiar daca se trage din parinti cu pedigree este considerat metis. Din ce vad in poze este un catel foarte simpatic care seamana cu ciobanescul german! Sa va traiasca si sa fie sanatos!
|
|
|
|
|
|
Goosfraba Kennel -Bucuresti-
|
|
|
Chappy
Newbie
|
 |
« Reply #31 on: August 12, 2016, 09:58:02 AM » |
|
Mersi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tevezbd
Full Member

|
 |
« Reply #32 on: August 12, 2016, 10:15:01 AM » |
|
Daca, citez: "Mama si Tata sunt puri", el de ce n ar fi "pur"?! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chappy
Newbie
|
 |
« Reply #34 on: August 12, 2016, 10:33:11 AM » |
|
Vreau sa fie asa!Multumesc mult!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SabinaIoana
Full Member

|
 |
« Reply #35 on: August 12, 2016, 11:32:28 AM » |
|
Eu sunt de acord ca e o aberatie ca un pui din parinti cu pedigree sa fie considerat metis, dar asa a spus Asociatia Chinologica, nu eu. Si parinti "puri" nu inseamna neaparat cu pedigree...inseamna ca din ce stiu proprietarii nu ar avea si alte rase in spate, insa nu e nimic 100% sigur ca nu poti stii acum 5-6-7 generatii ce "neamuri straine" au fost. Oricum, cu sau fara pedigree, este un catel reusit si cel putin la momentul asta pare a semana foarte mult cu un ciobanesc german linie de lucru, insa abia pe la un an se poate face o comparatie cu standardul.
|
|
|
|
|
|
Goosfraba Kennel -Bucuresti-
|
|
|
Chappy
Newbie
|
 |
« Reply #36 on: August 12, 2016, 12:21:01 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #37 on: August 12, 2016, 12:23:43 PM » |
|
@Chappy: Ai cerut niste pareri, ti s-au dat niste raspunsuri clare, nu mai posta in toate ariile aceeasi intrebare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alex Flavian
Newbie
|
 |
« Reply #38 on: August 13, 2016, 03:29:38 PM » |
|
 avem 2 luni si 3 saptamani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaidCosmin
Newbie
|
 |
« Reply #39 on: August 31, 2016, 03:08:03 PM » |
|
Salut tuturor. De curand mi-am luat un caine. De la cine am luat cainele spunea ca este ciobanesc german. Dupa am descoperit ca pozele ereau fake ( de la alt anunt "gasit caini in Iasi" ). Vreau sa va arat niste poze cu el sa imi spuneti ce parere aveti. Seamana foarte mult credeti ca este vreo sansa sa fie "original". A inceput sa isi ridice urechea stanga. La 7-8 saptamanii are 2.5 kg. ( a fost si bolnav nu prea a mancat 2 zile pe la 5 saptamanii) . 3 saptamanii : 
4-5 saptamanii:  7 saptamanii :  [/url]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Winetou 007
Newbie
|
 |
« Reply #40 on: September 01, 2016, 01:50:38 PM » |
|
Un caine atunci este "original" cand are certificat de origine adica Pedegree !!!!!!!!! O zi buna .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brenda
Jr. Member

|
 |
« Reply #41 on: September 01, 2016, 03:10:30 PM » |
|
imi place cand cineva cumpara caine de pe internet, fara ninci un act, fara nimic! Niciodata nu intalneste cu vanzatorul si nici macar o data nu vada cuibul! si la urma plange ca ooooo este sau nu este???!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaidCosmin
Newbie
|
 |
« Reply #42 on: September 01, 2016, 03:57:10 PM » |
|
Este cam trist daca tu crezi ca eu plang... Doar am cerut o parere, dar vad ca uni se frustreaza pe baza actiunilor mele ( care recunosc ca au fost gresite) .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Did
Hero Member

Schultz!
|
 |
« Reply #43 on: September 01, 2016, 05:12:14 PM » |
|
Nu e frustrare doar ca tu dand bani pe un caine a carui origine nu o stii, incurajezi de fapt niste samsari, unii care inmultesc caini dupa ureche sau au niste metisi pe care ii vand. La fel de bine gasesti metisi GRATIS la adapost. Sau din contra, poti gasi chiar ciobanesti germani la adapost doar ca trebuie sa cauti. Acum faptul e consumat, catelul e frumos, sa-ti traiasca!
|
|
|
|
|
|
"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
|
|
|
SaidCosmin
Newbie
|
 |
« Reply #44 on: September 01, 2016, 05:24:14 PM » |
|
Multumesc ! A fost o greseala acum asta e  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|