Forum ciobanesc german
September 30, 2017, 11:05:43 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 2 3 [4] 5 6   Go Down
  Print  
Author Topic: Autenticitatea puiului!  (Read 9574 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
FlorinC.
Jr. Member
**

« Reply #45 on: September 01, 2016, 08:41:55 PM »

Dar asta nu inseamna ca acest catel nu-i frumos foc. O sa te iubeasca neconditionat ca-i cu acte sau fara acte, stai fara grija.
       Este foarte adevarat ce spun ei pe aici si corect, ar trebui sa starpim delictul asta.
valdy1977
Jr. Member
**

alex von bienenwald

« Reply #46 on: September 01, 2016, 10:40:08 PM »

Daca ai dus cațelul acasa inseamna ca ți-a placut,puțin important acu daca parintii lui sunt sau nu sunt c.g cu pedigree,grija ta este sa-l hranesti si sa-l grijesti cum trebuie.cand vei achizitiona alt caine nu vei mai trece prin asta ca sigur ai invatat ceva.este foarte frumos catelul.

SaidCosmin
Newbie
*

« Reply #47 on: September 01, 2016, 11:12:50 PM »

Salutari,

Cred ca am luat o mare teapa pe olx. Am cumparat un pui care ar fi trebuit sa fie ciobanesc german (metis/ ne-pur, whatever, nu sa aiba pedigree era important). Dar cred ca m-au fraierit proprietarii. uite cateva poze cu puiul:

Ce credeti?

Multumesc anticipat,
Razvan

Ti-am trimis multe mesaje , le-ai primit?
Alex Flavian
Newbie
*

« Reply #48 on: October 21, 2016, 07:08:01 PM »

Salutare

Ma numesc Alex si de curand am primit un catel de care nu stiu daca este rasa Ciobanesc German sau nu Catelusa are 2 luni

Si dupa cum am spus revin cu poza la 5 luni
Alex Flavian
Newbie
*

« Reply #49 on: October 21, 2016, 07:11:38 PM »

Si dupa cum am spus revin cu poza la 5 luni

radu10101992
Hero Member

« Reply #50 on: October 22, 2016, 11:04:49 AM »

Este ciobanesc german cu parul lung, stai linistit.
Thara
Global Moderator

« Reply #51 on: October 22, 2016, 12:04:42 PM »

Foarte frumos! Sa te bucuri de el. Dupa colorit si marcaje nu este exclus sa aiba ascendenti din linie de lucru.
freddy25
Hero Member

« Reply #52 on: October 22, 2016, 01:13:41 PM »

Mie mi se pare ca are o blana cam matasoasa pentru un C.G. Iar pozele luate de dus nu ajuta cu nimic pe a-ti face o impresie corecta. Trebuie sa stai pe vine cand il fotografiezi sau sa-l urci pe ceva, o masa, un scaun, o movila.
flavius02
Jr. Member
**

« Reply #53 on: October 22, 2016, 05:53:12 PM »

Este ciobanesc german combinat lucru cu show ...si este cu par lung ! Frumos , sa iti traiasca !
Alex Flavian
Newbie
*

« Reply #54 on: October 22, 2016, 06:13:12 PM »

Multumesc.
auras2010c
Newbie
*

« Reply #55 on: November 04, 2016, 10:29:49 PM »

Buna seara, acum 3 zile am gasit un pui de catelus pe strada.. si l-am luat acasa, vreau sa stiu ce rasa este.. tinde mult spre Ciobanesc German... poate cineva care se pricepe sa imi spuna concret ce rasa este ? Smiley
Ce imi recomandati, sa ii iau sapun canin(sa-l spal), zgarda, sau praf anti purici.. ?

freddy25
Hero Member

« Reply #56 on: November 04, 2016, 11:31:39 PM »

Asa pare dar trebuie sa astepti cateva luni ca sa-ti poti da seama. Acum 30 de ani mi-a adus fi-mea un pui mic de tot, abia facuse ochi si cand ajunsese la 2luni semana  foarte bine cu un C.G. Au mai trecut niste luni, asteptam sa creasca mare de tot si...canci, nu a trecut de 8 kile. Semana perfect cu un C.G., doar coada era de pechinez si desigur marimea. Era un caine foarte bun de paza. Ce greutate are catelul?
mishu65
Hero Member

« Reply #57 on: November 05, 2016, 07:57:03 PM »

Offf, dragul de el un norocos ca are de-acum un stapan. Seamana bine cu CG dar, cum a spus si @freddy25 trebuie sa mai astepti. Oricum este tare frumusel! Sa ne mai arati poze si sa ne spui cum creste.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
Rdt
Newbie
*

« Reply #58 on: February 26, 2017, 03:40:35 AM »

Buna, am și eu câteva întrebări referitoare la "Pink slip-ul"  ;

Pentru început de menținut este faptul ca rezidenta mea actuala este in Canada, se aplica câteva legi diferite când vine vorba de import cățeii din alte tari.

Acum o luna am cumpărat un pui de  , dar din păcate m-am lăsat păcălit de următoarele lucruri:

1. Vânzătorul mi-a spus căci părinți și cățelul sunt "Ckc registred" asta fiind doar o simpla înregistrare la asociația canină de aici (eu crezusem căci vine cu documentația pedigree totodata).

2. Mi-a zis ca tatăl puiului este un import german (de unde am dedus căci puiul fiind Moștenitor v-a mosteni pedigree-ul tatălui)

3. Mi-a zis căci mama a fost și ea import.

Acum vine întrebarea mea, e vreo posibilitatea ca sa obțin pedigree pentru cățel?  Nu știu dacă voi primi acte de autencitate din partea vânzătorului, dar cel puțin e posibil sa obțin numele tatălui. E de ajuns dacă doar tatăl are pedigree? 

Puiul arată a ciobănesc german, statura lui este la fel, dar îmi doresc sa îl documentez cum trebuie și sa import la rândul meu o femela pentru a ajuta rasa aici in Canada, unde cel puțin din punctul meu de vedere Ciobănescul german este foarte mult amestecat cu alte rase.

Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
freddy25
Hero Member

« Reply #59 on: February 26, 2017, 03:34:26 PM »

Pedigree-ul este eliberat doar catre proprietarul catelei cu conditia ca acesta sa prezinte mai multe acte la asociatia chinologica unde este inscris, asociatie care transmite actele catre COR adica cartea de origine romana. Actele necesare obtinerii pedigree- ului unui pui sunt: pedigree-ul mamei si al tatalui, actul de monta, taxa aferenta. Daca parintii nu au pedigree COR, pedigree-ul din strainatate trebuie nostrificat adica autentificat. Parerea mea este ca nu vei putea obtine pedigree pentru puiul tau. L-ai cumparat de la un samsar, ti-ai asumat consecintele. Ce mare lucru era sa dai o cautare pe google pentru a afla informatii relevante. Ca sa te lamurest pe deplin intra pe:
http://www.ach.ro/regulamente/Regulamentul_COR.pdf   
Pages: 1 2 3 [4] 5 6   Go Up
  Print  

Jump to: