Forum ciobanesc german
September 30, 2017, 11:05:53 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 2 3 4 5 [6]   Go Down
  Print  
Author Topic: Autenticitatea puiului!  (Read 9575 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Thara
Global Moderator

« Reply #75 on: April 19, 2017, 05:56:58 AM »

Si totusi toate rasele de caini au fost obtinute prin selectie...din exemplare fara pedigree.  Ba mai mult, prin amestecuri, hibridizari...etc...
Voi vedea ce iese...pentru ca acum este prea devreme dar....atata timp cat exista in tara asta mii (cate mii, zeci sau sute de...cine mai stie...) de caini fara stapan, nevaccinati, nedeparazitati, inmultindu-se liber...si in paralel mii de caini fara pedigree inmultiti la voia intamplarii si comercializati asisderea (a se vedea olx, publi24, etc...), mii de samsari cu sau fara scrupule...etc, etc....caini cu pedigree inmultiti fara a fi macar evaluati/ arbitrati....mii de caini de curte...in curs de microcipare si vaccinare (ha)....mii de pitbuli si metisi de pitbuli sau amstafi care sunt toti sterilizat, controlati conform legii, sa nu mai vorbim de modul in care se elibereaza anumite certificate de origine (....

Sick Sick Sick Sick Sick
Rdt
Newbie
*

« Reply #76 on: April 19, 2017, 08:28:54 AM »

Am tot revenit la topicul asta, de curiozitate, de ce nu îți deschizi un topic al tău? M-ar bucura sa nu primesc e-mailuri de notificare dacă nu e in legătura cu topicul meu...

Cristi Marghene
Newbie
*

« Reply #77 on: August 14, 2017, 10:15:20 PM »

Salut as vrea si eu o parere despre aceasta catelusa , am gasit-o si asi vrea sa stiu daca este CG ? m-am uitat pe internet la niste fotografi cu pui si seamana.

http://imgur.com/a/EcnAp  

http://imgur.com/a/E3bJb
tevezbd
Full Member

« Reply #78 on: August 15, 2017, 05:10:54 PM »

Atat timp cat nu are pedigree, indiferent de unde ai cainele, nu este ciobanesc german... Pedigree ul e singurul act care poate dovedi rasa cainelui. E ca si cum vedem un om pe strada (il vedem ca e om), dar nu stim ce "nationalitate" e... Doar actul de indentitate demonstreaza asta....
Thara
Global Moderator

« Reply #79 on: August 15, 2017, 07:44:57 PM »

La genul asta de oameni este bine sa nu li se raspunda. E chiar trist ca in 2017 INCA apar astfel de intrebari, asta denota nivelul la care se afla majoritatea. Pai sa nu te duca, ca om, mintea sa iti dai seama ca din moment ce l-ai luat de pe strada NU are cum sa fie de rasa cainele, este tragic.

Cristi Marghene
Newbie
*

« Reply #80 on: August 15, 2017, 08:24:14 PM »

In primul rând , nu este luat dupa strada, a venit de la un vecin din spate print o gaura , si nu am cum sa am actul pedigree daca l-am gasit , si multumesc de ajutor va este greu sa da ti niste explicați daca este sau nu , daca stiam ca da ti astfel de răspunsuri nici nu mai va ceream ajutorul.
tevezbd
Full Member

« Reply #81 on: August 16, 2017, 12:28:03 AM »

Poate sa fie venit printr o "gaura neagra sau alba", atat timp cat nu are "buletin" nu poate fi "catalogat" ca apartine unei rase... indiferent de unde vine si cum arata, e metis... Nu o sa fie niciodata ciobanesc german sau alta rasa... o sa fie metis. PUNCT!
andygabriel74
Newbie
*

« Reply #82 on: September 24, 2017, 03:18:34 PM »

Buna ziua/seara. Am deschis acest topic deoarece nu imi pot da seama daca am cumparat sau nu, ce s-a meritat. Am cumparat astazi un ciobanesc german la suma de 250 lei, si proprietarul era crescator de acest tip de rasa. I-am vazut si parintii, aveau 6pui. Cu urechile ridicate, coada si talia lui era asa si va rog sa ma ajutati in privinta cu asta. Nu are pedigree! O zi/seara buna!
SRadu
Newbie
*

« Reply #83 on: September 24, 2017, 06:17:33 PM »

Buna seara, dupa ce spui tu , nu e ciobanesc german, d.p.m.d.v. ciobanesc german este un caine cu pedigre, un act ce atesta selectia, descendenta. Hai sa spunem ca e " caine lup" popular spus, poate sa semene foarte mult , dar asta nu inseamna ca si e, chiar din parinti cu acte de provenienta, dar care nu au drept de monta luata, puii nu sunt recunoscuti. Nu stiu de ce te-ar interesa daca e ciobanesc german atat timp cat tie iti place, daca vroiai ciobanesc german , iti luai de la un crescator , te informai de acte, dar la cat ai dat pe el, fii multumit, sa fie sanatos si sa te asculte.
 Un prieten, are o femela ce seamana foarte mult cu ciobanesc de berna, a facut monta cu un mascul de ciobanesc de berna si puiul seamana foarte mult. Initial am crezut ca femela e chiar ciobanesc de berna dar am aflat ca a iesti dintr-un labrador si un rottweiler, asa ca nu tot ce seamana e si de rasa.
FlorinC.
Jr. Member
**

« Reply #84 on: September 24, 2017, 07:17:59 PM »

Asa mi se putea intampla mie, mergeam sa-mi fac cumparaturile si trec pe langa o curte cu cativa pui de ciobanesc mioritic si unul mai deosebil, parea sa fie de berna. Intru in vorba cu vecinu' si se ofera sa-mi dea cativa, ii zic ca-l vreau pe cel mare si inchis la culoare. Vine cu el spre masina si-i spun ca ma intorc intr-o ora. Ei bine n-a durat o ora pana la intoarcerea mea si vecinul asta i-a dat pe toti unor oameni, trei masini au oprit in tot acest timp si i-au luat pe toti cinci. Soarta...
andygabriel74
Newbie
*

« Reply #85 on: September 24, 2017, 09:05:04 PM »

Multumesc de raspunsuri.
Pages: 1 2 3 4 5 [6]   Go Up
  Print  

Jump to: