|
mihai p
|
 |
« Reply #15 on: September 07, 2014, 07:41:15 PM » |
|
Felicitări pentru Cupidon !!!!! F bun rezultat !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #16 on: September 07, 2014, 07:46:29 PM » |
|
BSZS 2014 Rezultate finaleCupidon von Bienenwald V53
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
|
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor
|
 |
« Reply #17 on: September 07, 2014, 07:48:29 PM » |
|
VA1 Mentos Omen Labo Illiano Ballack Saabat Fulz Joker Kronos Pacco Schuman Athos Fred V1Arre V2Sunji
Deci anul asta s-a făcut clasament pentru VA-uri?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #18 on: September 07, 2014, 07:49:47 PM » |
|
Nu, vezi prima postare de pe pagina cu clasamentul final.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
AdrianHD
|
 |
« Reply #19 on: September 07, 2014, 08:24:04 PM » |
|
Felicitari Cupidon,felicitari Remus!!@@
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #20 on: September 07, 2014, 09:18:41 PM » |
|
Felicitari Cupidon!
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #21 on: September 07, 2014, 10:17:03 PM » |
|
In aceasta ordine au ramas la sfarsit .
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
|
Von Broos
|
 |
« Reply #22 on: September 07, 2014, 10:43:37 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RIA
Newbie
|
 |
« Reply #23 on: September 07, 2014, 10:55:00 PM » |
|
Multumim tuturor din tot sufletul pentru aprecierile dumneavoastra si pentru incurajarile pe care ni le-ati aratat in aceasta perioada cat si inaintea Campionatului Mondial. Suntem foarte mandri de rezultatul obtinut de Cupidon von Bienenwald la aceste mondiale deoarece poate multi dintre dumneavoastra nu stiu acesta are doar 2 ani si 4 luni. Este un caine foarte tanar care a muncit mult anul acesta pentru a primi Ipo 1 si pentru a participa la expozitiile din Germania si Austria ca sa obtina o clasare frumoasa. Bineinteles ca provine din Lyra von Bienenwald si Fulz di Zenevredo si se vede o genetica deosebita dar am dorit sa amintesc ca este un caine care provine din canisa noastra pe trei generatii si de aceea face pentru noi acest rezultat deosebit si de urmat de multi crescatori din Romania. Intr-adevar inaintea mondialelor am avut un eveniment neprevazut si nefericit in familia mea si de aceea eram pe punctual de a renunta la aceasta expozitie,,,,,,, dar se pare ca PRIETENII sunt mai multi si mai hotarati de cat mi-am imaginat si datorita lor Cupidon a fost prezent la acest campionat si a facut un rezultat prin care ne scoatem palaria. De mult mi-am dorit sa am si eu un caine sa particip la Clasa Munca (clasa unde presupune o pregatire speciala si de durata) si impreuna cu echipa am ajuns la astfel de performanta si am incoronat rezultatul cu performanta mult visata V 53. Nu stim cum sa le multumim tuturor celor care ne-au ajutat si de aceea dorim sa amintim pe o parte dintre ei dar sper sa nu uitam pe nimeni: Multumim Ciprian Cordos (cel mai tare dresor din lume!!! care la pregatit si instruit pe Cupidon si care a participat pentru prima data la un Campionat mondial de frumusete si a facut-o extraordinar si fara de care nu era posibila prezenta lui Cupidon acolo) Multumim Kati Nagy care este o prietena de nadejde, o buna handlerita si pe care ne putem baza oricand. Multumim Rodica Chiorean pentru toate incurajarile aduse din toate punctele de vedere. Multumim Gabor! Esti intr-adevar un prieten adevarat. Multumim Florin Deznan, esti o persoana care ne incurajaza si ma imbarbateaza tot timpul. Multumim Roland!! Esti deosebit si sunt fericit sa am asa prieteni ca voi. Multumim Edi, ca ma imi apreciezi eforturile pe care le fac cu cainii mei Aceste aprecieri vin de la oameni care au fost la clasa munca cu cainii lor si ei pot intelege ce inseamna acest loc! Multumim Cristi Nicula (Cupidon este parte din tine) ca esti fratele meu geaman si ca ne intelegem din priviri fara prea multe explicatii. Multumim Sandu pentru toate telefoanele si interesul acordat pentru noi. Multumim tuturor care si printr-un simplu telefon ne-au incurajat!(Costin,Radu,Gina,Florin(Berila),Sica,Gazdau,Sasu…si multi altii carora le multumim!!!! Canisa von Bienenwald
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raduro
Sr. Member

" si vis pacem para bellum ! "
|
 |
« Reply #24 on: September 07, 2014, 11:55:07 PM » |
|
Bravos CUPIDON ! Bravos Von BIENENWALD kennel ! Bravos Remus Nicula ! Felicitari Tuturor !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor
|
 |
« Reply #25 on: September 08, 2014, 07:09:19 AM » |
|
Felicitari!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaluMaya
|
 |
« Reply #26 on: September 08, 2014, 09:20:08 AM » |
|
Felicitari Remus, si tuturor celor ce v-au sprijinit!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Von Broos
|
 |
« Reply #28 on: September 08, 2014, 03:33:23 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADIADI22
|
 |
« Reply #29 on: September 08, 2014, 04:38:50 PM » |
|
Ce reprezinta lista aceasta , preferintele tale personale ?
Intrarea in ring a cainilor , nu opinia mea personala
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|