Forum ciobanesc german
October 24, 2017, 09:01:17 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7   Go Down
  Print  
Author Topic: Mondioring si ring francez  (Read 11159 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #45 on: February 05, 2014, 11:25:22 AM »

Cu ce ne-ai prins omule?Vezi tu ca am facut ceva pe ascuns si tu,detectivul lui peste, ai facut marea descoperire?Nu vezi ca esti penibil?Ai lovit in mine aiurea in conditiile in care in curtea mea am avut numai caini testati.
Connie Zvetrovejluky(IPO,ADN,DISPLAZIE),India von Bismack(IPO,ADN,DISPLAZIE),Iara de Zimbris(ADN.DISPLAZIE)-toate cu stampila pe pedigree.
Montele pe sangele lui Back toate au fost un succes.Caini precum Lars nu vei scoate tu in urmatorii 5 ani. Grin
Care dintre aceste femele a fost cea mai reprodusa la tine in canisa?

Eu cred ca Herta are cele mai multe cuiburi inregistrate, exat femela care nu trebuia sa aiba pedigre.

Caini ca Lars nu o sa scot niciodata. Nu ma intereseaza cainii cu genealogie necunoscuta, ca sa nu spun "corciturile"!

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #46 on: February 05, 2014, 11:42:01 AM »

Navarro este un caine moale in instincte.Saracul a stat mai bine de un an la dresaj si bietul dresor s-a lasat pagubas.Cand Navarro avea trei ani m-am dus la el(fiind in boxa).L-am provocat si nu a avut nicio reactie in conditiile in care in jurul lui mai erau alti caini care ma latrau inversunat.Abia dupa ce am batut vartos din picior si in plasa de sarma s-a trezit si el sa scoata un latrat anemic.Presupun ca o astfel de reactie tu o definesti ca fiind echilibru psihic.Mai nou,cainii care sunt moi acum ii numim caini stabili,ceilalti mai iuti si mai temperamentali ii numim dezechilibrati.

Ai probleme grave de matematica si logica tovarasu militian, de aici poate deduce toata lumea cat de obiective sunt opiniile tale.
1. A stat un an la dresaj, tu ai vazut cainele cand avea 3 ani. Cainele era la dresol de la varsta de 11 luni. Hai za zicem 1 an, ca sa nu gresesti din noi la calcule. 3-1 = 2 ani de stat pe boxa, nu la dresaj. Nu vreau sa fiu rau cu nimeni, dar asta s-a intamplat cu Navarro. Ce tratament a avut acolo nu o sa stiu niciodata. Si dupa vizita ta a mai stat acolo inca vreo 2 ani, moment cand m-am decis sa-l aduc la mine acasa pentru ca era clar ca dresorul nu a avut nici un moment intentia sa faca ceva cu acel caine.

2. Mai bune sunt testele ale ale voastre cand faceti ca maimuta pe langa caini si cainele face spume?
Aveti mare noroc ca un anume forum a pierdut conversatiile dintr-o perioada in care va laudati cu instinctul de paza aratat de o femela a voastra, si a dracaului sa fie toti aia de pe forum care au vazut un caine in prada.

Un caine arata instinctul de paza cand ai o atitudine de amenintare - care in general se prezinta printr-o postura rigida a corpului, miscari limitate ale membrelor, pieptul inainte si "umflarea in pene" ca sa zic asa.
Ori la voi e maimuta la zoo. De ce nu filmati si persoana care agita cainele? Voi credeti ca toata lumea e ignoranta si puteti voi sa va "vindeti" marfa ca la talcioc? Nu am vazut o priza urmata de presiune reala aplicata asupra cainelui!
Orice caine poate sa muste in anumite conditii, orice caine poate sa fuga in anumite conditii, doar ai vostri nu o sa muste si nu o sa fuga pentru ca nu au avut create asemenea conditii.

Ce faceti voi cu cainii face un prieten al meu cu orice caine in 30 de zile.
Am vazut caini de show care fac la fel de urat ca si cainii din clipurile voastre. Am vazut multe, mai putin caini de la voi lucrand la liber, fara lesa pe ei. luati lesa jos vedeti ce face cainele. Voi faceti doar clipuri publicitare, nu teste adevarate.

Nu spun ca acei caini nu sunt buni, spun doar ca in filmele voastre e circ, nu lucru real cu cainele.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.

Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #47 on: February 05, 2014, 11:55:52 AM »

Tu n-ai inteles un lucru.Tot respectul pentru Bogdan Chirovan.Ambitia lui a fost sa duca un caine pana la IPO3,indiferent ca acel caine era din canisa x sau y.Conjunctura a facut ca el sa cumpere un caine de la tine.Nu-ti imagina ca daca ar fi avut un caine din alta canisa nu ar fi luat IPO3.
Asa este.Testul pe care l-am facut a fost un test extrem de ,,soft''.Nu era o catea cu instincte foarte puternice.Stapana isi dorea un caine de companie si atat,tinand seama ca inainte de asta avusese un caine extrem de dominant si a avut probleme cu el.Si nu m-am inselat.Nu era un caine care sa exceleze intr-un instinct anume.Un caine cu o buna dresabilitate,

Apreciez faptul ca Bobo a muncit cu cainele de la mine, chiar mai mult decat crezi tu probabil.
Cu siguranta ar fi dus orice caine pana la IPO 3.

Vorbesti de un caine bun, cu buna dresabilitate (Windy) - exact asta urmaresc eu, nicidecum o supraincarcare cu instincte de paza. Nu faci nimic practic cu instinctul de paza afara din curte sau cu lesa scoasa.

Poate o sa ai ocazi sa vizitezi si cainele de la Baia Mare sa te convingi pe pielea ta ca in functie de dresajul aplicat, cainii mei pot sa faca si munca reala, si sport, si companie.

Eu am inchis acest subiect (Navarro), sper sa puteti sa-l inchideti si voi, vorba aia, "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia".

Cat despre cazul Bak, sa sti ca nu e inchis atat timp cat o sa trambitati sus si tare cat de corecti sunteti voi si cat de incorecti sunt altii.

MEMBRU ARCG!
alipe
Full Member

« Reply #48 on: February 05, 2014, 03:00:15 PM »

Am spus ca Jiri Pokorni si canisa Jipo Me nu au nimic in comun cu canisa Belejcakov Dvor. Punct. JINOPO e o marca comerciala, nu un program de crestere. Daca o sa studiezi bine fenomenul o sa vezi ca fiecare canisa care intr-un fel sau altul are legatura cu JINOPO produce dupa criterii proprii.

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
alipe
Full Member

« Reply #49 on: February 05, 2014, 03:08:25 PM »

... ca sa nu spun "corciturile"!

Avand in vedere aceasta aborbare, tu in ce categorie te consideri? Drac Drac

Daca ai vreun dubiu ca bak nu ar fi rasa pura, de ce nu il intrebi pe idolul tau Pokorny cu cine l-au inlocuit pe norbo, s-ar putea sa fi surprins... definitiv si ireparabil! LOL
marius_bl
Hero Member

« Reply #50 on: February 05, 2014, 08:45:03 PM »

Nu prea are legatura cu topicul si in nici un caz cu discutiile  Bogdan /Nica ,dar daca tot se discuta si despre cat sunt de buni cainii la paza , cred ca merita vizionat.

https://www.youtube.com/watch?v=QrgJ0I5l8yA#t=499

*Link Removed*
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #51 on: February 05, 2014, 09:49:03 PM »

Nu prea are legatura cu topicul si in nici un caz cu discutiile  Bogdan /Nica ,dar daca tot se discuta si despre cat sunt de buni cainii la paza , cred ca merita vizionat.

https://www.youtube.com/watch?v=QrgJ0I5l8yA#t=499

Am mai vazut clipul undeva. Buni caini, dar din pacate nu cred ca ar face fata rigorilor ringului de frumusete. Ma refer la ciobanestii germani.
dux
Hero Member

« Reply #52 on: February 05, 2014, 10:07:37 PM »

Ai probleme grave de matematica si logica tovarasu militian, de aici poate deduce toata lumea cat de obiective sunt opiniile tale.
1. A stat un an la dresaj, tu ai vazut cainele cand avea 3 ani. Cainele era la dresol de la varsta de 11 luni. Hai za zicem 1 an, ca sa nu gresesti din noi la calcule. 3-1 = 2 ani de stat pe boxa, nu la dresaj. Nu vreau sa fiu rau cu nimeni, dar asta s-a intamplat cu Navarro. Ce tratament a avut acolo nu o sa stiu niciodata. Si dupa vizita ta a mai stat acolo inca vreo 2 ani, moment cand m-am decis sa-l aduc la mine acasa pentru ca era clar ca dresorul nu a avut nici un moment intentia sa faca ceva cu acel caine.
Poate am gresit cu varsta.Asta mai putin conteaza.Conteaza ca era adult.Nu da vina pe dresor ca nu-i frumos.
Navarro a fost vandut exact datorita faptului ca era moale.Unguroaica nu era fraiera.Stia ce-ti da.Si te rog frumos nu te mai lega de profesie ca nu are nicio legatura una cu alta.Discutam despre caini si atat.
dux
Hero Member

« Reply #53 on: February 05, 2014, 10:28:35 PM »

2. Mai bune sunt testele ale ale voastre cand faceti ca maimuta pe langa caini si cainele face spume?
In clipul cu Iara la 10 luni am folosit un atentator certificat IPO.Lucreaza cu biciul,nu face ca maimuta, la fel cum lucreaza si atentatorul tau.Diferenta insa o face cainele.La Navarro puteam face si ca elefantul ca tot nu reactiona.
Te rog eu frumos pune un filmulet cu Navarro in care sa vad si eu putina barbatie in el.Te rog mult.Poate am apreciat eu gresit.Am gasit doar filmuletul asta cu el.La descriere scrie ,,ATAC''.Am asteptat cu sufletul la gura, precum in adolescenta cand ma uitam la filmele cu Bruce Lee,sa vad ceva spectaculos.Si stupoare.Nici macar un latrat nu am auzit.Stiu ca era un filmulet cand musca o perna de antrenament.Cumva ai sters acel filmulet?
 https://www.youtube.com/watch?v=4uJbqPqRV94#t=15
Noroc c-a durat putin.C-am stat ceva in suspans.Si nimic. Kiss
dux
Hero Member

« Reply #54 on: February 05, 2014, 10:55:51 PM »

ucrand la liber, fara lesa pe ei. luati lesa jos vedeti ce face cainele. Voi faceti doar clipuri publicitare, nu teste adevarate.
Lucrez cu lesa pe caine deoarece cainele este fixat pe om si mai putin pe echipament.Daca atentatorul lasa maneca drept recompensa cainele se repede rapid la om si nu fuge fericit cu mansonul in gura.Evit sa-i dau drumul la liber fiindca risc sa accidentez atentatorul.Spre exemplu:
https://www.youtube.com/watch?v=44w1lfgOwUA
sau aici cu Iara:
https://www.youtube.com/watch?v=FHkkEQFBCdg
Pentru asta ai nevoie de caine,pe langa tehnica specifica de dresaj.
Pe Iara am testat-o pe viu acum o luna pe niste romi care au venit sa fure fier vechi de langa locatia canisei.Aia nu aveau manson,nu aveau nimic,decat niste ciocane de spart betonul.Iara fremata de dorinta sa se infiga in ei.Nu era conditionata de ceva pentru a ataca.Era fixata efectiv pe omul care era in fata mea.Asta vreau de la un caine.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #55 on: February 05, 2014, 11:12:18 PM »

In clipul cu Iara la 10 luni am folosit un atentator certificat IPO.Lucreaza cu biciul,nu face ca maimuta, la fel cum lucreaza si atentatorul tau.Diferenta insa o face cainele.La Navarro puteam face si ca elefantul ca tot nu reactiona.
Te rog eu frumos pune un filmulet cu Navarro in care sa vad si eu putina barbatie in el.Te rog mult.Poate am apreciat eu gresit.Am gasit doar filmuletul asta cu el.La descriere scrie ,,ATAC''.Am asteptat cu sufletul la gura, precum in adolescenta cand ma uitam la filmele cu Bruce Lee,sa vad ceva spectaculos.Si stupoare.Nici macar un latrat nu am auzit.Stiu ca era un filmulet cand musca o perna de antrenament.Cumva ai sters acel filmulet?
 https://www.youtube.com/watch?v=4uJbqPqRV94#t=15
Noroc c-a durat putin.C-am stat ceva in suspans.Si nimic. Kiss
Te pricepi de minune si la citire. Unde scrie la descriere ATAC?
uite 2 filme cu Navarro
https://www.youtube.com/watch?v=hiMD5p4zINA
https://www.youtube.com/watch?v=hwno47T9lz0

Si nu mai amesteca alte persoane in discutie ca sa spui apoi ca eu le-am adus in discutie. Tu nu ai fost la mine in curte, ai fost la dresor in curte. Tu ai fost doar la mine in masina. Si apropo de dresor, a spus el cumva ca a renuntat sa mai lucreze pentru ca era slab cainele? E cuvantul tau contra unui om care nu vorbeste tampenii.
De ce il amesteci pe atentator in discutie? Vrei sa spui ca el a fost de vina ca asculta de indicatiile pretioase din capatul lesei?

Vrei scandal cu orice pret si singurul tau argument nebunia cu Navarro. Mergi la doctor si te trateaza, ca ramai pe drumuri daca nu-ti ies bine analizele.

MEMBRU ARCG!
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #56 on: February 05, 2014, 11:13:54 PM »

Lucrez cu lesa pe caine deoarece cainele este fixat pe om si mai putin pe echipament.Daca atentatorul lasa maneca drept recompensa cainele se repede rapid la om si nu fuge fericit cu mansonul in gura.Evit sa-i dau drumul la liber fiindca risc sa accidentez atentatorul.Spre exemplu:
https://www.youtube.com/watch?v=44w1lfgOwUA
sau aici cu Iara:
https://www.youtube.com/watch?v=FHkkEQFBCdg
Pentru asta ai nevoie de caine,pe langa tehnica specifica de dresaj.
Pe Iara am testat-o pe viu acum o luna pe niste romi care au venit sa fure fier vechi de langa locatia canisei.Aia nu aveau manson,nu aveau nimic,decat niste ciocane de spart betonul.Iara fremata de dorinta sa se infiga in ei.Nu era conditionata de ceva pentru a ataca.Era fixata efectiv pe omul care era in fata mea.Asta vreau de la un caine.
Si marmota invelea alunele in ciocolata .... Smiley

MEMBRU ARCG!
dux
Hero Member

« Reply #57 on: February 05, 2014, 11:21:31 PM »

Eu am inchis acest subiect (Navarro), sper sa puteti sa-l inchideti si voi, vorba aia, "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia".
Asta-i vorba valabila pentru tine.Pentru ca tu mori de grija altuia.Acum mai bine de un an ai trimis si maill-uri de instiintare cu privire la aspectul comentat de tine.Asa ca nu mai poza in victima in sensul ca eu ma iau de tine.

Vorbesti de un caine bun, cu buna dresabilitate (Windy) - exact asta urmaresc eu, nicidecum o supraincarcare cu instincte de paza. Nu faci nimic practic cu instinctul de paza afara din curte sau cu lesa scoasa.
Cine ti-a spus?Daca erai in incidentul ala cu romii nu cred ca mai vorbeai asa.Romii au dat inapoi datorita cainelui.
Exact asta trebuie imbunatatit la ciobanescul german.Sa te bazezi in el intr-o situatia critica.Daca vreau doar companie imi iau labrador sau altceva(eu indragesc foarte mult teckelii).
Cat despre cazul Bak, sa sti ca nu e inchis atat timp cat o sa trambitati sus si tare cat de corecti sunteti voi si cat de incorecti sunt altii.
Ma lasa rece.Atunci cand am de ,,trambitat'' o voi face cand doresc,deoarece cazul Back nu e la mine-n curte.Dar analizand cainii il felicit pe prietenul meu pentru produsii dati si-l voi sustine oricand.Nu-mi voi trada un prieten pe care-l cunosc de mai bine de 30 de ani.Asa ca dom.Bogdan te poti da cu capu de pereti pana-ti da sangele fiindca eu stiu ce target am.
O seara buna iti doresc.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #58 on: February 05, 2014, 11:38:16 PM »

Inca una si te las sa dezbati singur:
https://www.youtube.com/watch?v=BKPQrP-XZYI

Un pui al lui Navarro dintr-o monta mixta.
Antrenamentul viza intarirea instinctului de prada la acest caine.
Las lumea sa se lamureasca despre ce fel de om esti.

MEMBRU ARCG!
dux
Hero Member

« Reply #59 on: February 05, 2014, 11:43:38 PM »

Te pricepi de minune si la citire. Unde scrie la descriere ATAC?

[/quote]
Scrie jos.Uitete bine.Pai nu-i frumos ce faci.Ne arati pe noi cu degetul ca lucram cu cainii in lesa si aici ce vad?Navaro lucreaza in lesa.Dar dupa ce si-a luat mansonul s-a rupt filmul.Nu mai are treaba cu atentatorul.
Inca o data iti urez o seara buna.Nu vazusem ultima ta postare.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7   Go Up
  Print  

Jump to: