ramurel
Newbie
|
 |
« Reply #15 on: July 06, 2014, 10:53:13 PM » |
|
Uitându-mă la poza de mai sus, din luna Mai, nici mie nu-mi vine să cred ce diferență ! Zi de zi, nu mi-a sărit în ochi, însă văzând poza aia veche... Nici zgarda nu ne mai cuprinde ! Tre' să ne luăm una nouă și frumoasă ! Am crescut în toate cele ! Știm să dăm lăbuța la "Ceau !", să stăm frumos la "Șezi !", păpăm tot din farfurie, nu mai furăm de la Mișu păpica. Ne mai furișăm noaptea, când nu ne vede nimeni, sus pe scări, să furăm șlapii lu' Călin, da' dimineață îi dăm înapoi !  Îi culmea ! Ce plăcere pe el să-mi ia șlapii și să-i ducă în padoc, să-i aibă lângă el noaptea. Da' și io-i las afară, doar-doar l-oi prinde când îi fură... Pân-acuma n-am reușit ! Stealth dog ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nică
Newbie
I'm a GSD male named Nică
|
 |
« Reply #17 on: July 07, 2014, 10:15:15 AM » |
|
M-am trezit dintr-o dată, că a crescut, de nu mai seamănă cu poza de acum o lună !  Ce figură de căţel serios....deşi, "activităţile" cu papucii nu sunt o recomandare în sensul acesta  ... Să fie sănătos şi să vă bucuraţi de el ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izzy
Full Member

|
 |
« Reply #18 on: July 07, 2014, 01:04:49 PM » |
|
Stii ce ma gandeam eu, mai Tommy? Ca tu ai crescut muuuuuuult intr o perioada scurta de timp, trage l pe Calin de maneca pana la vet sa vezi daca nu cumva ar trebui sa ti dea niste calciu? Sau daca iei deja, atunci nu ma lua in seama...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramurel
Newbie
|
 |
« Reply #19 on: July 07, 2014, 11:05:14 PM » |
|
Ce mare te-ai facut, mai frumusete....   Mulțumim ! Ce figură de căţel serios....deşi, "activităţile" cu papucii nu sunt o recomandare în sensul acesta  ... Să fie sănătos şi să vă bucuraţi de el !  Mulțumesc, la fel ! Asta-i figura pe care mi-o dă și când îi zic " Iar mi-ai luat șlapii ?!"  Ce poți să-i mai faci ? Te înmoaie !  ... Adevărul e că, am remarcat că-i place să stea la poză, lu' fotomodelu' .  Sau, cel puțin acordă atenție când vede că fac ceva ceva ce-l are pe el în centrul atenției ! Mă urmărește atent cu privirea, parcă în așteptarea a ceva, o comandă, o sarcină ... Stii ce ma gandeam eu, mai Tommy? Ca tu ai crescut muuuuuuult intr o perioada scurta de timp, trage l pe Calin de maneca pana la vet sa vezi daca nu cumva ar trebui sa ti dea niste calciu? Sau daca iei deja, atunci nu ma lua in seama...
Da? Am să sun chiar mâine să intreb, mulțumesc de pont ! Nu m-aș fi gândit ! Credeam că sunt incluse astea în rețeta de hrană uscată a "Starter"-ului cu care-l hrănesc ! Am să sun chiar mâine ! .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramurel
Newbie
|
 |
« Reply #20 on: July 21, 2014, 06:18:59 PM » |
|
Hello ! Me again ! Am remarcat azi în zona de deasupra ochilor, doua mici umflături, dar simetrice. Probabil așa ar trebui sa fie acolo, nu știu... Însa la cea de la un ochi am remarcat un mic punctuleț alb. Parcă ar avea un coșuleț de puroi acolo... Aia o fi ? Mulțumesc anticipat ! PS : Nu se pot incărca poze direct in postare ? Trebuie mereu urcate pe un site de poze intâi ? .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #21 on: July 21, 2014, 06:32:57 PM » |
|
Hello ! Me again ! Am remarcat azi în zona de deasupra ochilor, doua mici umflături, dar simetrice. Probabil așa ar trebui sa fie acolo, nu știu... Însa la cea de la un ochi am remarcat un mic punctuleț alb. Parcă ar avea un coșuleț de puroi acolo... Aia o fi ? Mulțumesc anticipat ! PS : Nu se pot incărca poze direct in postare ? Trebuie mereu urcate pe un site de poze intâi ? . Nu iti face griji de acele umflături, asa sunt la toti caini,mai mari sau mai mici, in functie de varsta, nu ai fost tu atent, iar cu acel cos,poate fi o eruptie de la hrana sau o alergie la intepaturi de purice sau alte gazgani, daca nu se retrage in 2/3 zile cumpara din farmaci unguent Triderm, aplica pe cos de 3 ori pe zi, in 2 zile iii trece,dar atentie sa nu ii bagi in ochii.
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
ramurel
Newbie
|
 |
« Reply #22 on: July 22, 2014, 07:15:58 AM » |
|
Mulțumesc ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramurel
Newbie
|
 |
« Reply #23 on: August 23, 2014, 12:06:28 PM » |
|
Mai un pic și n-o să se mai vadă planta din spate ! Cam până la câte luni mai crește ? Acum are 5 împlinite !
.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izzy
Full Member

|
 |
« Reply #24 on: August 23, 2014, 12:18:00 PM » |
|
Te ai facut baiat mare, Tommy! Si frumos! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #25 on: August 25, 2014, 01:31:33 PM » |
|
Lasati-l sa creasca....ce are altceva de facut??. Ingrijit este, iubit deasemenea, rasfatat la maxim...el atat are de facut......sa creasca mare si sanatos!!!  Sa va traiasca Tommy... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramurel
Newbie
|
 |
« Reply #26 on: August 25, 2014, 01:55:05 PM » |
|
Te ai facut baiat mare, Tommy! Si frumos!  Lasati-l sa creasca....ce are altceva de facut??. Ingrijit este, iubit deasemenea, rasfatat la maxim...el atat are de facut......sa creasca mare si sanatos!!!  Sa va traiasca Tommy...  Mulțumiri ! La fel și pentru ai Dvs ! Sunt doar foarte surprins de ritmul de creștere din perioada asta, pentru mine fiind primul ciobănesc crescut de la început, de pui ! I-am tot făcut poze, în timp, de amintire, și mereu când îl aranjez pentru o poză, tre' să fiu atent la detalii  De exemplu și pentru poza asta a trebuit să fac o adevărată ședință, ca la fotomodele, că el, în majoritatea timpului, e cu puțulica pe-afară și-a trebuit să caut un unghi astfel încât să iasă o poză decentă.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #27 on: August 27, 2014, 12:58:29 PM » |
|
In perioada 4/6 luni,se dezvolta cel mai rapid, cand nu o sa mai vezi planta,atunci se va opri din crestere:))) Sanatate lui Tommy.
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
ramurel
Newbie
|
 |
« Reply #28 on: Yesterday at 11:46:24 AM » |
|
Mulțumesc, la fel !  Tana-naaaa ! Batman sau spionul din conservă ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #29 on: Yesterday at 11:52:41 AM » |
|
Mulțumesc, la fel !  Tana-naaaa ! Batman sau spionul din conservă ? ce urmarea? aveai ceva ispititor pe masa? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|