TAISANDO
Sr. Member

Forta lupului sta in haita,forta haitei sta in lup
|
 |
« on: August 05, 2014, 07:55:21 AM » |
|
Zilele acestea piticania mea a iesit afara pt prima oara, ieri am obs. ca nu mai punea piciorusul drept din spate jos. Cand am verificat, am observat ca are o julitura pe pernuta. Ma gandesc ca poate fi si o arsura de la asfaltul fierbinte. S-a mai lovit cineva de pb asta? ce pot face? un unguent? mai poate iesi afara?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TAISANDO
Sr. Member

|
 |
« Reply #1 on: August 05, 2014, 01:17:54 PM » |
|
23 de vizualizari si niciun sfat!! Chiar nimeni nu are chef sa scrie doua randuri? Fratilor!!! Este forum!! Aici ne inscriem ca sa ne ajutam nu sa privim poze cu cg...(putem face si asta bineinteles). Sa imi fie cu iertare dar ma asteptam la suport solid din partea veteranilor cu experienta!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #2 on: August 05, 2014, 01:26:27 PM » |
|
Ori e de la asfaltul fierbinte ori a calcat pe vreun ciob. La vreme de canicula asfaltul ajunge si la 60 grade. Tin minte cand eram copil si veneam descult de la plaja la un momenta dat nu mai puteam pune piciorul jos si trebuia sa ma incalt. Exista ghetute pentru caini.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TAISANDO
Sr. Member

|
 |
« Reply #3 on: August 05, 2014, 01:52:34 PM » |
|
ok, ce fac in cazul acesta? se vindeca de la sine? poate iesi afara si calca in labuta respectiva?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #4 on: August 05, 2014, 02:13:54 PM » |
|
Iesi cu catelul doar dimineata devreme si seara dupa ora 19-20 cand soarele nu mai e asa puternic. Exista niste alifii, nu-mi aduc aminte acum cum se numesc. I-am uns labuta catelului acum niste ani cand isi taiase pernuta. Si nu in ultima instanta ar fi bine sa-i iei ghetute pana se vindeca. Le gasesti pe www.emag.roUnele mai ieftine sunt pe www.antilatrat.ro/produs~pantofi-caine-xxl~785
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andy von Grassus
|
 |
« Reply #5 on: August 05, 2014, 02:41:23 PM » |
|
@ freddy are dreptate , asfaltul (sau cimentul) ajunge la temperaturi foarte ridicate in perioada verii si nu e indicat deloc sa-l plimbi sau cu atat mai mult sa-l tii toata ziua pe suprafete de genul asta . Daca pe tine te "frige " atunci cu siguranta si asupra lui va avea acelasi efect . Dar daca deja are probleme incearca sa gasesti -" TASS PLUS "de la firma HUSSE . E o crema speciala pt pernute , pe care eu am folosit-o intr-o perioada cand alergam cainele destul de des , pe diferite suprafete . Crema asta a dat rezultate foarte bune .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andy von Grassus
|
 |
« Reply #6 on: August 05, 2014, 02:43:29 PM » |
|
La cainele meu " deranjul " la pernute nu aparuse de la asfaltul incins ci de la antrenamentul periodic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TAISANDO
Sr. Member

|
 |
« Reply #7 on: August 05, 2014, 02:47:41 PM » |
|
Multumesc frumos celor care mi-au raspuns!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TAISANDO
Sr. Member

|
 |
« Reply #8 on: August 05, 2014, 02:57:45 PM » |
|
din pacate...in Romania TASS PLUS nu se gaseste...cel putin eu nu am reusit sa identific vreo sursa.Altceva?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andy von Grassus
|
 |
« Reply #9 on: August 05, 2014, 03:00:41 PM » |
|
Sunt probabil si alte creme care dau rezultate , eu am folosit-o pe aceasta pentru ca am gasit-o in Pet-shop-ul unui prieten . A costat in jur de 25 lei .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andy von Grassus
|
 |
« Reply #10 on: August 05, 2014, 03:13:31 PM » |
|
Ti-am trimis un mesaj pe PM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
monicac
Jr. Member

Lord
|
 |
« Reply #11 on: August 06, 2014, 01:34:07 AM » |
|
Buna seara! puteti incerca si asa ceva. In perioade caniculare, ajuta. Sanatate multa catelusului! http://pentruanimale.ro/pet-head-paw-butter-59-ml-7418.html
|
|
|
|
|
|
''Căţelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele când venim murdari din lume.'' Paul Louis Lampert
|
|
|
TAISANDO
Sr. Member

|
 |
« Reply #12 on: August 06, 2014, 08:00:31 AM » |
|
Multumesc tuturor pt raspunsuri. Deja am incercat un unguent naturist luat din farmacia umana. Insa problema este ca zapacita nu vrea sa isi tina ghetutele...bine, nici ele nu stau foarte bine pe picior..in ritmul acesta se va vindeca destul de greu..bine, nu va inchipuiti ca este vorba despre cine stie ce rana sau crapatura...nu este mare rana, arata ca o julitura,insa cred ca atunci cand ajung impuritati pe ea o deranjeaza...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|