Forum ciobanesc german
June 15, 2017, 03:27:51 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: administrare PET-PHOS -  (Read 2356 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
TAISANDO
Sr. Member

Forta lupului sta in haita,forta haitei sta in lup

« on: August 06, 2014, 08:37:03 AM »

Buna dimineata!

Patrupedul meu de 3 luni mananca mancare super premium (purina pro plan large athletic varianta puppy)iar in una din mese ii adaug printre bobite si 100g de pulpa cruda de vitel.
In conditiile acestea vetul mi-a recomandat sa ii administrez pet-phos grand chien fara pauza. Pana termin cutia! De fapt pana la un an ar trebui sa fac asta! Eu unul am un dubiu...nu este cam mult?? nu ar trebui administrat cu pauza? Mi-a recomandat si Aplazyl, insa momentan nu i-am dat, astept si parerile voastre care sper sa si vina! Smiley) Toata lumea imi spune ca este zdravana, insa mie imi pare ca piciorusele din spate sunt "dezordonate"..mai ales stangul pe care il arunca usor in exterior (dar acolo are si asura despre care am postat ieri)
Schwarz
Hero Member

www.ciobanescgermantartlau.ro

« Reply #1 on: August 06, 2014, 11:32:19 AM »

Se administreaza in cure de 15, 20 zile cu tot atatea pauza.
Dar avand in vedere ca juniorul mananca mancare super premium, grija mare cu calciul.. sa nu fie prea mult. Consultati si alt medic, cereti o parere.

Cat despre suplimentele articulare (pentru protectia articulatiilor), acelea sunt binevenite, Aplazyl, K9 Complete Motion, Artro Strong, etc. - se administreaza tot in cure cu pauza intre ele.
codrin
Newbie
*

« Reply #2 on: February 25, 2015, 09:04:15 PM »

Am si eu o intrebare. Daca hranesc juniorul meu de 3,5 luni cu Petkult starter trebuie sa-i dau Petphos 6 tablete pe zi? ca trebuie sa-i dau stiu dar cantitatea ma intriga. Cat despre perioada de administrare eu merg 10 zile cu 10 pauza. Ii administrez si supliment articular, respective Aplazyl o jumatate de tableta pe zi fara pauze la recomandarea vetului, ce parere aveti? Intrebarea mea vizeaza in special sa aflu daca e vreo legatura intre hrana si calciu caci, ca si mod de administare ....nu stiu ce sa zic, probabil nu are o influienta f.mare.
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #3 on: February 25, 2015, 09:27:35 PM »

PET PHOS Special Grand Chien.

Dozare si administrare: se foloseste pentru uz oral ca atare (este foarte palatabil) sau se poate amesteca cu hrana.
1.Pentru cainii hraniti cu mancare facuta in casa : ◦catei in crestere - 3 tablete / zi / 20 kg greutate vie
◦catele in lactatie - 3 tablete / zi / 30 kg greutate vie

2.Pentru cainii hraniti cu hrana industriala : ◦catei in crestere - 1 tableta / zi / 20 kg greutate vie
◦catele in lactatie - 3 tablete / zi / 30 kg greutate vie

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
codrin
Newbie
*

« Reply #4 on: February 25, 2015, 10:06:38 PM »

Multam'.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: