Forum ciobanesc german
October 17, 2017, 01:18:25 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: prietenos cu strainii  (Read 2068 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vladdd
Newbie
*

« on: August 31, 2014, 09:13:57 PM »

Salut . Am si eu o femela ciobanesc german are aproape 6 luni . Si mereu cand ies la plimbare si trece o persoana pe langa , daca acea persoana se aproprie de el sa ii zice ceva isi lasa urechile pe spate si sare pe el la joaca . dar daca nu zice nimic persoana respectiva nu are treaba cu el . si latra si la persoanele de pe drum , cand latra si ceilalti caini si la masini . sau daca vede vreo pisica  vreo pasare sare dupa ea si latra maraie , la tot ce misca .dar problema este ca daca acea persoana ii da atentie, isi lasa urechile pe spate si vrea la joaca, nici vorba sa il mai latre sau ceva.. cum as putea sa il fac sa nu mai fie asa prietenos cu strainii??
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #1 on: August 31, 2014, 09:28:50 PM »

La 6 luni este normal sa se bucure cand cineva ii da atentie si foarte bine face cand nu primeste atentie,
dar asta cu bucuratul trebuie doar la membri familiei,
persoanele straine peste varsta de 10 ani,nu trebuie lasati sa interactioneze cu ea,
pe strada cainele nu trebuie sa latre la nimic,fara o comanda,
el isi face paza pe teritoriul lui sau la comanda paza sau atac la persoana,
aceste lucruri se intampla dupa varsta de 1 an cand ajunge aproape de maturitate,
intre timp il poti socializa si invata comenzile de baza si cele 2 comenzi importante nu(fui)si lasa.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz

Vladdd
Newbie
*

« Reply #2 on: August 31, 2014, 09:41:02 PM »

si vecinii ii dau mult atentie , ca ce frumos e si chestii .. si ma enerveaza , le-am tot spus sa il lase sa nu il mai cheme la gard sa bage mana prin gard , nu stiu ce sa fac . dar cand intra cineva in curte chiar daca e bucuroasa tot capseaza de mana . si la comenzi stie sezi ,culcat , asteapta ,vino , taci , si la comanda lasa e mai greu , uneori asculta alteori nu . Sper sa nu mai fie asa prietenos cu strainii cand creste mai mare
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #3 on: August 31, 2014, 09:57:46 PM »

fi sigur k nu va mai fi prietenos,daca spui k are tendinte de a (capsa),
invatal neaparat cele 2 comenzi sa le execute bine,ce te faci daca iti intra un amic in curte si il musca?

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
shane54eric
Jr. Member
**

« Reply #4 on: June 12, 2015, 11:36:23 PM »

dar ce ma fac eu cu al meu merg prin oras cu el si mai sare cate un maidanez la el incruntat tot si eu imi preg picioarele sa-mi apar cainele ca nu stiu daca se poate apara sau nu ca el se uita la el ca blegu si eventual da din coada crede ca isi face prieteni adica nu stiu cum reactioneaza se pune si scheauna sau sa-l las o odata sa vad daca se apara si dupa sa-l iau pe maidanez la fugarit merg cu stres si parca e magnet doamne atrage toti cainii cand merg mai ales prin zone cu curti in care sunt caini se transforma strada respectiva in circ complet am patit o data cand avea 4 luni cainele sa sara niste maidanezi pe el cu coltii gata sa-l muste noroc ca era si fratemiu cu mine si i-am luat la picioare ca altfel il rupeau asta al meu a inceput un scheunat de parca il taia cineva cu cutitu si e ditamai cainele acum si nu stiu daca se va repeta istoria sau poate sa se apere singur in caz de nevoie oricum nu-l las dar macar sa se impuna nu stiu mie sa nu ma fac de cacao pe strada merg cu dulaul dupa mine si sa nu inceapa iarasi cu scheunatul cum a facut-o cand avea 4 luni in rest catei cu stapani cu toti e prietenos ii linge ii pupa
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: