Forum ciobanesc german
June 20, 2016, 11:20:47 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: orijen ?  (Read 3169 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
valexiss75
Newbie
*

« on: November 28, 2014, 11:41:07 PM »

Puiul meu are 8 săptămâni. Nu prea ii poleace orijen puppy large prefera masa cu orez , morcovi si piept de pui . de ieri l-am păcălit cu carne de vita. Parca era in extaz os mare cu carne pe el . Stiu unii zic ca nu e bun osul dar nu avea nici o șansă la el doar daca era tigru sau leu. In rest. Vitamine k9....  . Am înțeles ca- i indicat sa -i dau ficat de pasare,vita sau porc . ... Vreau un sfat privind administrarea. Fiert, prăjit, la gril si cantitatea sau combinat cu..... Nu prea prefera boabele industriale ... Nici orijene nici taste of the wild !!!! Ce să-i dau ca fura mâncarea de la pisici?
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: November 29, 2014, 11:46:09 AM »

Cainilor nu li se da porc, nici carne, nici ficat. Nu li se da nimic prajit. Doar fiert sau crud. Nu se dau oase cat sunt pui.
valexiss75
Newbie
*

« Reply #2 on: November 30, 2014, 02:05:17 PM »

Puiul meu are 8 săptămâni. Nu prea ii pleace orijen puppy large prefera masa cu orez , morcovi si piept de pui . de ieri l-am păcălit cu carne de vita. Parca era in extaz os mare cu carne pe el . Stiu unii zic ca nu e bun osul dar nu avea nici o șansă la el doar daca era tigru sau leu. In rest. Vitamine k9....  . Am înțeles ca- i indicat sa -i dau ficat de pasare,vita sau porc . ... Vreau un sfat privind administrarea. Fiert, prăjit, la gril si cantitatea sau combinat cu..... Nu prea prefera boabele industriale ... Nici orijene nici taste of the wild !!!! Ce să-i dau ca fura mâncarea de la pisici?
freddy25
Hero Member

« Reply #3 on: November 30, 2014, 10:55:17 PM »

Daca l-ai obisnuit cu mancare gatita, va refuza hrana uscata. Il poti pacali adaugandu-i ceva ce-i place peste boabe. Ori supa cu bucatele de carne ori conserva. Iar ca boabe, cumpara cantitati mai mici din mai multe sortimente si vezi pe care le accepta. Iti pot sugera Petkult care e apreciat de toti cainii mei. Ba chiar, unul din ei nu accepta nici o alta marca de hrana uscata.
valexiss75
Newbie
*

« Reply #4 on: December 01, 2014, 05:34:07 PM »

Am luat un sac de Orijen de 13 kg si mai am TOW vreo 2 kg . Il pacalesc cu boabele in mancarea gatita Dupa ce terminam sacul o sa cumpar in cantitati mai mici si alte feluri de mancare , desi sincer ce am citit  aici http://www.petshop4you.ro/defaultarticle.php?cArticlePath=4   as dori sa-l pot face sa continuam pe Orijen . Vad ca adora si ficatul fiert de 2 zile. I-am cumparat ficat de pui la kg si il portionez in 4 pungi .Fierb cam 250g pe care-l dau in 2 zile .
Pun o parte orez fiert cu morcov razalit si un sfert de mar crud  tot ras (morcovul tot fiert cu orezul), o parte boabe si o parte  ficat cu zeama in care s-a fiert ficatul. Dimineata mai primeste o pastila de  K-9 Complete Growth . O vad destul de vioaie momentan .
Nu am vazut PETkult pentru puppy, Catelusa mea are doar 8-9 saptamani .
freddy25
Hero Member

« Reply #5 on: December 02, 2014, 02:06:26 AM »

Exista si Petkult pentru pui mici  http://www.pentruanimale.ro/petkult-starter-senzitiv-miel-si-orez-12kg-7556.html
Poti incerca si Canagan, e de aceeasi calitate sau chiar mai bun ca Orijenul, poate fi dat de la varsta de 2 luni. Ar mai fi Simpson pe care il gasesti pe www.zooplus.ro
valexiss75
Newbie
*

« Reply #6 on: December 02, 2014, 10:31:26 PM »

Multumesc foarte mult pentru amabilitatea de a ma informa privind aceste 2 tipuri de hrana uscata. Nu stiam de existenta lor .  I love you I love you
FIGO
Full Member

« Reply #7 on: December 11, 2014, 04:38:50 PM »

Ce parerea aveti de lukullus?
andrei.inter1981
Newbie
*

« Reply #8 on: December 30, 2014, 09:21:00 PM »

Orijen sau Canagan,Nutrivet sau Test of the Wild ce pareri aveti.... oameni care au hranit cg cu marcile astea ? eu ii dau deocamdata Test of the wild
andrei.inter1981
Newbie
*

« Reply #9 on: December 30, 2014, 09:54:43 PM »

Inca o intrebare de la Orijen ii pot da fetitei mele ori ce gama chiar daca ea are duar 8 luni fara 11 zile?? sau trebueste sai dau din gama pupy si de la ei nu mai cu predominanta pui si eu vreau alt gen de carne in mancarica
andrei.inter1981
Newbie
*

« Reply #10 on: January 02, 2015, 07:10:43 PM »

NU a incercat nimeni de la O rijen la catel de 8 luni sa foloseasca si altceva de la Orijen decat din gama Pupy ? si daca da cam ce procentaj a fost dat ... mie NU mise pare foarte ok de Orijen din gama pupy tot este cu pui si eu vreau altceva decat pupi..... astept remarci sau pareri daca a mai folosit careva cum intreb eu ..... tanks si La multii aniii!!!!!
andrei.inter1981
Newbie
*

« Reply #11 on: February 13, 2015, 07:53:22 PM »

In Timisoara unde pot gasi Orijen la pret bun ?? ma poate careva ajuta
lavi
Full Member

« Reply #12 on: February 19, 2015, 11:36:34 AM »

La varsta de 8 luni ii pueti da si Orijen 6 Fish sau Red;tinind cont ca e o mancare foarte buna,nu are cum sa dauneze unui pui de 8 luni;
Morphine
Newbie
*

« Reply #13 on: April 29, 2016, 06:52:04 AM »

Si pe al meu il hranesc cu Orijen.
Si Shaggy e pretentios, dar se pare ca ii plac la nebunie conservele de la Belcando. Ii amestec boabele cu hrana umeda. Linge vasul dupa fiecare masa.
Am incercat cu Petkult si cu Hill's, dar a refuzat sa manance chiar daca era flamand.
UBER
Jr. Member
**

« Reply #14 on: April 29, 2016, 10:52:30 AM »

Orijen 6 fish , exceptional , a mea mananca de la 2 luni(acum are 7luni ) !
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: