sunny22hd
Jr. Member

|
 |
« on: December 29, 2014, 11:35:20 PM » |
|
Buna. CG vostri cum se inteleg cu cusca? Mara are cusca izolata cu polistiren dar nu sta in ea... Ploua, ninge, ea tot sub cerul liber sta. E normal? E sanatos?
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
|
|
|
|
George A.
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: August 19, 2015, 11:51:50 AM » |
|
Buna ziua, am si eu aceiasi problema. Nu vrea sa stea in cusca. sta afara in ploaie dar nu intra in cusca, l-am bagat in hala pana cand voi termina de construit padocul, dar imi e frica, sunt multe utilaje de care se poate rani/lovi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #3 on: August 19, 2015, 12:29:28 PM » |
|
Poate nu ii place unde e asezata cusca, nu are vizibilitate spre usa casei sau spre poarta. Imi aduc aminte de fosta mea catea care dupa ce i- am mutat cusca vrro 5 metri mai spre dreapta, nu a mai vrut sa intre in ea. A trebuit sa o mut inapoi.Alt caz e al unei cateluse de 7-8 luni care a refuzat sa intre in cusca si abia dupa ce i- a mutat-o langa usa casei a intrat in ea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
George A.
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: August 19, 2015, 02:51:13 PM » |
|
Ok. Multumesc pentru sfat. E atat de simpla treaba in cat nu m-am gandit. Am verificat cusca de 4 ori si i-am facut modificari de 2 ori pana acum, dar nici prin cap nu mi-a trecut s-o mut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #5 on: August 19, 2015, 11:30:21 PM » |
|
Sa anunti daca ai avut succes cu mutatul. Chiar ma intereseaza daca a mers figura. Acum vreo 2 saptamani am avut alta faza cu unul din catei. Fiindca se batea, pe unul din ei l-am mutat in spatele casei unde i-am amenajat un fel de tarc dar destul de mare cam 6/12m. I-am mutat si cusca si nu a vrut sa intre in ea. Dupa vreo trei zile am intors-o la 90 de grade si minune... a intrat in ea. Au cainii astia niste bizarerii pe care noi nu le intelegem. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
George A.
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: August 22, 2015, 09:12:02 PM » |
|
nop. Inca nu vrea, am mutat iar cusca, sa vad in seara asta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #7 on: August 23, 2015, 10:53:07 AM » |
|
Pune-i mancarea in cusca, pune-i si un tricou purtat de-al tau. Ma gandesc ca noua fiind cusca mai pastreaza niste mirosuri, poate de lac ori vopsea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
George A.
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: August 25, 2015, 03:53:23 PM » |
|
DECI : I-am pus mancare, baga doar capu' si o mananca. Am pus tricou, il scoate afara si doarme pe el. Am remutat cusca. Oricum am un padoc in constructie si ii voi face alta cusca sper ca pe aia s-o agreeze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #9 on: August 25, 2015, 06:31:24 PM » |
|
Ii e frica. Instinctul lui ii zice ca poate fi prins intr-o capcana daca intra intr-un loc stramt cu mirosuri straine. Eu zic sa-l lasi acolo pana se obisnuieste. Ai sa vezi ca la o ploaie mai serioasa se va adaposti. Acum ce-ai vrea, e cald si frumos afara, ce motiv ar avea sa stea in cusca? E lupan, nu e chihuahua sa tremure si la 25 de grade.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
George A.
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: August 25, 2015, 09:01:40 PM » |
|
E nebun fratele meu, sta in ploaie si mananca din cusca. Iti spun sincer am avut si am cativa caini (diferite rase), dar CG-ul m-a socat cat de inventiv si perseverent poate fi. Acum este bagat intr-o hala, pe motiv ca statea in ploaie. Oricum am reusit sa acoper scheletul la un padoc de 4x6 m, m-a cam uscat de bani si ... momentan o saptamana nu am ce sa-i fac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|