Forum ciobanesc german
July 19, 2016, 11:32:07 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: DIN CE PARINTI SA ALEGEM PUIUL PENTRU A FACE PERFORMANTA!  (Read 9277 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
paulapaula13
Full Member

« Reply #30 on: January 08, 2015, 11:53:28 PM »

De la inceputul anului trecut 2-3 nu mai este permis, min 3-3.

Cand facem astfel de afirmatii e bine sa ne documentam atent. In Regulamentul de crestere CNCG, ca si in altele de altfel, este stipulat "consangvinizari mai stranse de 2-3, 3-2, inclusiv intre frati nu sunt permise". Si ca exemple de consagvinizari reusite, pentru femele, SiegerSchau 2014: Cristal di Casa Massarelli VA, Inz. 3-2 pe Arko; Lory d"Ulmental VA, Inz. 3-2 pe Vegas; Gracia von der Jahnhohe VA, Inz. 3-2 pe Carolin Fichtenschlag; Cheyenne vom Huhnegrab SG 3, Inz. 3-2 pe Zamp; Maus von Santamar Sg. 4, Inz. 2-3 pe Furbo. Exemple sunt edificatoare.
paulapaula13
Full Member

« Reply #31 on: January 09, 2015, 12:01:42 AM »

Imi cer scuze pentru greseala de postare. Textul meu trebuia sa fie separat.
potok
Sr. Member

« Reply #32 on: January 09, 2015, 10:32:42 AM »

Cititi regulamentul lui SV!!!!
Nick Slough
Newbie
*

« Reply #33 on: January 09, 2015, 10:48:02 AM »

Cand facem astfel de afirmatii e bine sa ne documentam atent. In Regulamentul de crestere CNCG, ca si in altele de altfel, este stipulat "consangvinizari mai stranse de 2-3, 3-2, inclusiv intre frati nu sunt permise". Si ca exemple de consagvinizari reusite, pentru femele, SiegerSchau 2014: Cristal di Casa Massarelli VA, Inz. 3-2 pe Arko; Lory d"Ulmental VA, Inz. 3-2 pe Vegas; Gracia von der Jahnhohe VA, Inz. 3-2 pe Carolin Fichtenschlag; Cheyenne vom Huhnegrab SG 3, Inz. 3-2 pe Zamp; Maus von Santamar Sg. 4, Inz. 2-3 pe Furbo. Exemple sunt edificatoare.

E bine ca reusesti sa demontezi prin argumente scrise in Regulamentul de crestere CNCG, ca si in altele de altfel, ceea ce s-a spus intro postare precedenta legat de interzicerea consacvinizarilor 2-3 si 3-2.
Nick Slough
Newbie
*

« Reply #34 on: January 09, 2015, 10:56:54 AM »

Cititi regulamentul lui SV!!!!

Fa-te folositor noua si posteaza un link spre acel regulament.   
O sa fim recunoscatori. 
Ely_Von_Broos
Newbie
*

« Reply #35 on: January 09, 2015, 12:13:27 PM »

In regulementul de la CNCG poate,dar dupa regulamentul SV nu mai sunt admise consagvinizari mai mici de 3-3; "...Die Inzuchten sollen zukünftig aber auf maximal 3-3..." Uite un link de pe situl SV: http://www.schaeferhunde.de/site/mein-sv/mediathek/fragen-zum-dsh/zucht/6/

Canisa von Broos
potok
Sr. Member

« Reply #36 on: January 09, 2015, 12:15:01 PM »

http://www.schaeferhunde.de/site/mein-sv/mediathek/fragen-zum-dsh/zucht/6/
Nick Slough
Newbie
*

« Reply #37 on: January 09, 2015, 12:50:24 PM »

In regulementul de la CNCG poate,dar dupa regulamentul SV nu mai sunt admise consagvinizari mai mici de 3-3; "...Die Inzuchten sollen zukünftig aber auf maximal 3-3..." Uite un link de pe situl SV: http://www.schaeferhunde.de/site/mein-sv/mediathek/fragen-zum-dsh/zucht/6/

Asta e hotarare deja aprobata, sau doar o constatare de care se doreste sa se tina cont pe viitor pt eliminarea defectelor transmise prin consagvinizari 2-3?

CNCG de ce nu ar tine cont de aceste hotarari ale SV si in continuare ar accepta consagvinizari 2-3?
Se doreste obtinerea unui nou standard de ciobanesc german romanesc?
Nick Slough
Newbie
*

« Reply #38 on: January 09, 2015, 01:11:17 PM »

Acum am primit raspunsul de la un prieten neamt: crescatorilor germani nu le este permis sa faca consagvinizari 2-3, 3-2.

FIGO
Full Member

« Reply #39 on: January 09, 2015, 02:46:57 PM »

Evident ca nu, doar este clar regulamentul SV.
Acum am primit raspunsul de la un prieten neamt: crescatorilor germani nu le este permis sa faca consagvinizari 2-3, 3-2.

flavius05
Jr. Member
**

« Reply #40 on: January 09, 2015, 04:02:44 PM »

Pana la urma este si normal. Consagvinizarile dupa 3-3 e drept ca pot da niste varfuri dar pot aparea si defecte foarte mari.Si atunci nu merita riscul.
paulapaula13
Full Member

« Reply #41 on: January 09, 2015, 06:53:29 PM »

Si eu am primit raspuns din Germania. Consangvinizarile sub 3-3 nedorite pentru cuiburile a caror monta se face dupa 1 ianuarie 2015. Cei doi mari crescatori pe care i-am intrebat nu stiu nici unul de o hotarare clara, doar o recomandare, pe care, dealtfel, am auzit-o si eu formulata de catre Lothar Quoll la Nurnberg anul trecut, si care apare in revista SV pe decembrie 2014.
Asadar, pentru cuiburile viitoare cat mai putine consangvinizari iar pentru dragii nostrii care se inscriu in regulamentele de pana acum mult succes.
Nick Slough
Newbie
*

« Reply #42 on: January 14, 2015, 09:57:22 PM »

Am o rugaminte la dvs:
Daca aveti sau cunoasteti crescatori care au in canisele lor pui de vanzare din linia lui Vegas du Haut Mansard, dati-mi de stire.
Ms!
CristiBurlacu
Hero Member

« Reply #43 on: January 15, 2015, 05:30:13 PM »

Von Vifor - Pitesti. Cauta pe forum. Bafta!
SabinaIoana
Full Member

« Reply #44 on: January 15, 2015, 10:59:24 PM »

Da, la von Vifor vor avea pui din Yalk di casa Begiatto(fiu din Vegas) si Perla von Vifor.

The average dog is a nicer person than the average person!
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to: