Nick Slough
Newbie
|
 |
« Reply #45 on: January 16, 2015, 11:02:40 AM » |
|
Multumesc.
Fiica din Vegas avem in tara?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mofli
|
 |
« Reply #46 on: January 16, 2015, 03:35:17 PM » |
|
sunt cu zeciile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #47 on: January 17, 2015, 12:27:02 AM » |
|
sunt cu zeciile
 Am o rugaminte la dvs: Daca aveti sau cunoasteti crescatori care au in canisele lor pui de vanzare din linia lui Vegas du Haut Mansard, dati-mi de stire. Ms! Mai greu e sa gasesti pe cineva care nu are caini din linie de Vegas .
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
vom Wolkenschlag
Jr. Member

|
 |
« Reply #48 on: January 17, 2015, 03:51:41 PM » |
|
Mai greu e sa gasesti pe cineva care nu are caini din linie de Vegas .

|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nick Slough
Newbie
|
 |
« Reply #49 on: January 19, 2015, 07:52:04 PM » |
|
sunt cu zeciile
aveti personal sau ma puteti indruma catre un alt crescator de la care sa iau un pui dintro monta reusita a unei femele din Vegas cu un VA, V? v-as fi recunoscator!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mit Spiellust
|
 |
« Reply #50 on: January 20, 2015, 11:02:11 AM » |
|
Puiul de caine, in general, cand il alegi trebuie sa te gandesti la el ca la un loz in plic ( la Ciobanesc German mai mult decat la alte rase ). Un pui , indiferent de cat de frumosi si VA sunt parintii nu este decat un catel Promitator ( in cel mai bun caz). Cei care doresc performanta din start si nu vor sa tremure din diverse motive, le recomand sa se orienteze spre tineret peste 10 luni. As zice peste 7, dar marea majoritate ca CG sunt destul de urati in intervalul 6-9.
|
|
|
|
|
|
FROM ALL THE THINGS I'VE LOST I MISS MY MIND THE MOST
|
|
|
|
CristiBurlacu
|
 |
« Reply #51 on: January 20, 2015, 11:08:59 AM » |
|
Mi se pare un argument destul de corect. Am auzit un arbitru care a spus ca nu recomanda ca femelele cu mai putin de ''Foarte bine'' la o expozitie de club sa fie folosite pentru reproductie pentru ca nu vor scoate pui buni. Asa ca, dupa varsta de 10 luni, un catel poate avea cateva arbitraje de unde poti sa tragi o concluzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Wolkenschlag
Jr. Member

|
 |
« Reply #52 on: January 21, 2015, 12:23:48 PM » |
|
Mai greu e sa gasesti pe cineva care nu are caini din linie de Vegas .
Tu vrei sa pui pe ganduri pe cei ce vor sa faca achizitia puiului din tara daca zici ca sunt pline canisele noastre de caini din linia lui Vegas, si cu toate astea intalnesti foarte rar in showuri produsi la care poti observa trasaturile fizice si temperamentul lui Vegas, nu trecut doar in pedigree sangele de Vegas. Vorba lui mit Spiellust cu lozul se adevereste in acest caz.  Puiul de caine, in general, cand il alegi trebuie sa te gandesti la el ca la un loz in plic ( la Ciobanesc German mai mult decat la alte rase ). Macar sa speram ca o sa tragem lozul castigator, asa ca succes tuturor celor care se straduiesc sa obtina cel mai bun pui ca Vegas.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #53 on: January 21, 2015, 10:37:36 PM » |
|
Tu vrei sa pui pe ganduri pe cei ce vor sa faca achizitia puiului din tara daca zici ca sunt pline canisele noastre de caini din linia lui Vegas,
Nu vreau sa pun pe nimeni pe ganduri . Daca tu nu ai caini care au pe linia mamei sau a tatalui Vegas asta nu inseamna ca nu sunt in majoritatea caniselor. Cine a zis ca trebuie sa si semene cu Vegas ? Era vorba de caini din linie Vegas .Exista fiice din Vegas care reproduc la noi . Daca cineva e interesat de performanta nu gaseste cainii aici pe forum ci ia canisele la colindat .  Am o rugaminte la dvs: Daca aveti sau cunoasteti crescatori care au in canisele lor pui de vanzare din linia lui Vegas du Haut Mansard, dati-mi de stire. Ms! Cu cati crescatori de ciobanesc german ati luat legatura pana acum ? Cei care doresc performanta din start si nu vor sa tremure din diverse motive, le recomand sa se orienteze spre tineret peste 10 luni.

|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
Nick Slough
Newbie
|
 |
« Reply #54 on: January 22, 2015, 12:53:35 AM » |
|
Nu vreau sa pun pe nimeni pe ganduri . Daca tu nu ai caini care au pe linia mamei sau a tatalui Vegas asta nu inseamna ca nu sunt in majoritatea caniselor. Cine a zis ca trebuie sa si semene cu Vegas ? Era vorba de caini din linie Vegas .Exista fiice din Vegas care reproduc la noi . Daca cineva e interesat de performanta nu gaseste cainii aici pe forum ci ia canisele la colindat . Cu cati crescatori de ciobanesc german ati luat legatura pana acum ?  Am luat legatura cu foarte multi, si ma si intalnesc cu o parte dintre ei, ca n-o sa iau cainele doar tastand la laptop 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
remus67
Jr. Member

|
 |
« Reply #55 on: January 29, 2015, 03:19:21 PM » |
|
Eu iti spun cum am facut eu ( e adevarat, ciobanesc german cu par lung, dar ideea e aceeasi...). Am plecat din start cu scopul de a avea caini din linii bune. Am ales cativa masculi reprezentativi ( par scurt ) si am urmarit la vanzare pui cu par lung din liniile acestor masculi. Ca idee, masculii sunt Vegas du Haut Mansard, Larus von Batu, Remo vom Fichtenschlag. Am gasit in tara pui din Leon ( Vegas ) si Illo ( Remo ), si i-am cumparat ( urmarind, in acelasi timp, cosangvinizarile ). Avem acum, 3 femele si 1 mascul. Am inceput sa ies cu ei, in ordinea varstei, la concursuri ( direct juniori, nu m-au interesat ''very promising-urile'' ) -vezi Shari von Turenhof Voi urmari ( am si contactat posesorul in acest sens, desi mai este pana acolo ) mascul cu par lung, din aceleasi linii ( cosangvinizare 4-4 ) care a demonstrat deja in competitii si are deja cuiburi reusite. Daca totul decurge OK, voi face monta cu acest mascul si voi opri ( daca este cazul ) pui din el ( femela si...poate mascul ). Voi continua pe aceeasi idee cu celelalte femele ( la care posibil sa folosesc si masculul meu, unde se poate, datorita cosangvinizarilor sub 3-3 ). Toti cainii mei si ceilalti pe care ii voi folosi ( masculi ) vor avea testele facute in Germania. Daca nu corespund, nu il voi folosi la reproductie. Punct! Nu spun ca metoda mea este infailibila. Nu spun ca trebuie urmata. Spun doar cum am facut eu si sper ca, in timp, cu rabdare si pasiune, voi avea rezultate. Recomand cu incredere crescatorii romani ( e adevarat, nu am incercat sa iau de afara deoarece nu am vazut sensul ). Ai de unde alege si, cel mai important, ai cu cine vorbi si de unde primi un sfat ( ceea ce va fi cu siguranta cazul daca esti la inceput, asa ca mine! )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nick Slough
Newbie
|
 |
« Reply #56 on: January 30, 2015, 09:40:27 PM » |
|
Eu iti spun cum am facut eu ( e adevarat, ciobanesc german cu par lung, dar ideea e aceeasi...). Am plecat din start cu scopul de a avea caini din linii bune. Am ales cativa masculi reprezentativi ( par scurt ) si am urmarit la vanzare pui cu par lung din liniile acestor masculi. Ca idee, masculii sunt Vegas du Haut Mansard, Larus von Batu, Remo vom Fichtenschlag. Am gasit in tara pui din Leon ( Vegas ) si Illo ( Remo ), si i-am cumparat ( urmarind, in acelasi timp, cosangvinizarile ). Avem acum, 3 femele si 1 mascul. Am inceput sa ies cu ei, in ordinea varstei, la concursuri ( direct juniori, nu m-au interesat ''very promising-urile'' ) -vezi Shari von Turenhof Voi urmari ( am si contactat posesorul in acest sens, desi mai este pana acolo ) mascul cu par lung, din aceleasi linii ( cosangvinizare 4-4 ) care a demonstrat deja in competitii si are deja cuiburi reusite. Daca totul decurge OK, voi face monta cu acest mascul si voi opri ( daca este cazul ) pui din el ( femela si...poate mascul ). Voi continua pe aceeasi idee cu celelalte femele ( la care posibil sa folosesc si masculul meu, unde se poate, datorita cosangvinizarilor sub 3-3 ). Toti cainii mei si ceilalti pe care ii voi folosi ( masculi ) vor avea testele facute in Germania. Daca nu corespund, nu il voi folosi la reproductie. Punct! Nu spun ca metoda mea este infailibila. Nu spun ca trebuie urmata. Spun doar cum am facut eu si sper ca, in timp, cu rabdare si pasiune, voi avea rezultate. Recomand cu incredere crescatorii romani ( e adevarat, nu am incercat sa iau de afara deoarece nu am vazut sensul ). Ai de unde alege si, cel mai important, ai cu cine vorbi si de unde primi un sfat ( ceea ce va fi cu siguranta cazul daca esti la inceput, asa ca mine! )
Felicitari! Frumos cum ai inceput, mai ales in ceea ce tine de masculii alesi. Din ei mi-ar placea sa am cate o femela.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kosti67
Newbie
|
 |
« Reply #57 on: February 09, 2015, 10:47:32 AM » |
|
buna seara !! in septembre 2013 am cumparat o catea de la canisa CASA DE SILVA de la un anume silviu,un escroc,o zdreanta de om...mi-a spus ca este pui din ATLAS FALVAVOLGYI si mama numai stiu cum a spus,si ca urmeaza sa-mi de-a pedigreul..mi-a spus ca daca vreau pedigree inca 50 euro in plus de pret...cand il sunam sa-l intreb de act,imi spunea ca n-au iesit,ca e nebunie la asociatie,ca mai dureaza,prosteala din asta pana cand nu m-ai mi-a raspuns la telefon...am tot incercat sa dau de el,dar nu am reusit,atunci nu stiam decat ca il cheama silviu,abia acum am aflat ca detine canisa CASA DE SILVA....de-acum o sa matin de capul lui,am sa merg la asociatie sa-i fac reclamatie,la politie ca m-a inselat,intre timp am aflat si unde sta,in dr taberei,pe la valea ialomitei...asa ca aveti grija NU CUMPARATI CAINI DE LA CANISA CASA DE SILVA,omul e tepar,am vb cu un baiat de la slobozia care l-a ars rau cu o catea de 500 de euro...dar de-acum ma ocup de le,gunoiul i-am trimis msj pe pagina de facebook canisa casa de silva si m-a blocat,dar e tarziu,stiu de unde sa-l i-au acum..asa ca aveti grija prieteniCANISA CASA DE SILVA ESTE O MARE TEAPA,UN ESCROC ORDINAR!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nick Slough
Newbie
|
 |
« Reply #58 on: February 11, 2015, 08:55:49 PM » |
|
buna seara !! in septembre 2013 am cumparat o catea de la canisa CASA DE SILVA de la un anume silviu,un escroc,o zdreanta de om...mi-a spus ca este pui din ATLAS FALVAVOLGYI si mama numai stiu cum a spus,si ca urmeaza sa-mi de-a pedigreul..mi-a spus ca daca vreau pedigree inca 50 euro in plus de pret...cand il sunam sa-l intreb de act,imi spunea ca n-au iesit,ca e nebunie la asociatie,ca mai dureaza,prosteala din asta pana cand nu m-ai mi-a raspuns la telefon...am tot incercat sa dau de el,dar nu am reusit,atunci nu stiam decat ca il cheama silviu,abia acum am aflat ca detine canisa CASA DE SILVA....de-acum o sa matin de capul lui,am sa merg la asociatie sa-i fac reclamatie,la politie ca m-a inselat,intre timp am aflat si unde sta,in dr taberei,pe la valea ialomitei...asa ca aveti grija NU CUMPARATI CAINI DE LA CANISA CASA DE SILVA,omul e tepar,am vb cu un baiat de la slobozia care l-a ars rau cu o catea de 500 de euro...dar de-acum ma ocup de le,gunoiul i-am trimis msj pe pagina de facebook canisa casa de silva si m-a blocat,dar e tarziu,stiu de unde sa-l i-au acum..asa ca aveti grija prieteniCANISA CASA DE SILVA ESTE O MARE TEAPA,UN ESCROC ORDINAR!!!
Imi pare rau kosti67 de acest incident. Canisa Casa de Silva nu are decat sa-si cladeasca imaginea cu acest gen de fapte, e alegerea lor. Oricine va citi despre patania ta, cred ca va analiza de doua ori inainte sa apeleze la aceasta canisa pt o achizitie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|