TAISANDO
Sr. Member

Forta lupului sta in haita,forta haitei sta in lup
|
 |
« Reply #15 on: January 23, 2015, 11:34:18 PM » |
|
Te felicit pt alegerea facuta..pt mine prea putin conteaza linia...si eu am avut 3 din care 2 linie de lucru iar unul, femela pe care o detin momentan linia de show. Cel mai important este csracterul cainelui...si ulterior starea lui de sanatate. Pot fi lini de show care exceleaza in atac...totul depinde de caracterul lui! Ca sunt cei precum malinois amintit de Nike care au nativ viteza de executie este alta poveste. Insa intre cele doua linii mari diferente nu sunt..totul, repet tinand de caracter! Diferenta dintre bloc si curte?? Niciuna!! Indiferent de locatie el va trebui scos, alergat...antrenat...petrecut timp cu el..ca doarme afara si ca se plimba prin curte cand nu esti acasa poate fi singurul avantaj. Vezi sa nu fi tentat sa uiti de el in curte..faptul.ca are hectare de alergat nu inseamna nimic...el.are.nevoie de tine! Costurile...mari...daca il cresti ca la carte...medii daca nu exagerezi...mici daca iti bati joc de el. Daca este sanatos...nu ar trebui sa ai pb cu costurile! Te felicit inca o data si succes! Casca ochii bine ce iei!! Ar mai fi si canisa Zimbris...Si da....te poti baza pe sfaturile celor amintiti de Aurelian...care si el usor...usor...cu documentatie potrivita...pasiune...a invatat despre Cg. Insa, despre cg vom invata toata viata...ei fiind diferiti de la exemplar la.exemplar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #16 on: January 23, 2015, 11:39:18 PM » |
|
Toti iubim femeile....cred...
Dar Senatorul este in silenzio stampa? Scuze, am vazut mai tarziu ca ai reusit sa iesi din piscina sa scrii 2 cuvinte pe forum, ma intrebase si un coleg de pe forum cu r,daca mai stiu ceva de dvs.  ))))
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #17 on: January 23, 2015, 11:47:26 PM » |
|
Dar Senatorul este in silenzio stampa? Scuze, am vazut mai tarziu ca ai reusit sa iesi din piscina sa scrii 2 cuvinte pe forum, ma intrebase si un coleg de pe forum cu r,daca mai stiu ceva de dvs.  )))) Maine seara,daca ma primiti vreau sa vin si eu cu familia la piscina, vreau sa va arat ce slipi cu Borac mi-am achizitionat din Emirate.
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
aurelian stana
LUCKY
Sr. Member

|
 |
« Reply #18 on: January 23, 2015, 11:48:27 PM » |
|
Nu fi răutăcios Nike...  ...sfaturile sunt binevenite oricând...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w.marius
|
 |
« Reply #19 on: January 23, 2015, 11:48:51 PM » |
|
Te felicit pt alegerea facuta..pt mine prea putin conteaza linia...si eu am avut 3 din care 2 linie de lucru iar unul, femela pe care o detin momentan linia de show. Cel mai important este csracterul cainelui...si ulterior starea lui de sanatate. Pot fi lini de show care exceleaza in atac...totul depinde de caracterul lui! Ca sunt cei precum malinois amintit de Nike care au nativ viteza de executie este alta poveste. Insa intre cele doua linii mari diferente nu sunt..totul, repet tinand de caracter! Diferenta dintre bloc si curte?? Niciuna!! Indiferent de locatie el va trebui scos, alergat...antrenat...petrecut timp cu el..ca doarme afara si ca se plimba prin curte cand nu esti acasa poate fi singurul avantaj. Vezi sa nu fi tentat sa uiti de el in curte..faptul.ca are hectare de alergat nu inseamna nimic...el.are.nevoie de tine! Costurile...mari...daca il cresti ca la carte...medii daca nu exagerezi...mici daca iti bati joc de el. Daca este sanatos...nu ar trebui sa ai pb cu costurile! Te felicit inca o data si succes! Casca ochii bine ce iei!! Ar mai fi si canisa Zimbris...Si da....te poti baza pe sfaturile celor amintiti de Aurelian...care si el usor...usor...cu documentatie potrivita...pasiune...a invatat despre Cg. Insa, despre cg vom invata toata viata...ei fiind diferiti de la exemplar la.exemplar...
Corect
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TAISANDO
Sr. Member

|
 |
« Reply #20 on: January 23, 2015, 11:56:01 PM » |
|
Da...asa este! Imi plac FEMELELE! Sunt mai docile...mai usor de lucrat...cel putin pt mine....despee femei...da si ele imi plac....Slava Domnului! Si nu trebuie sa ma pricep...ma descurc cum pot...te mai sun pe tine... Dar sa lasam topicul omului in pace!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ColdAndRainy
Newbie
|
 |
« Reply #21 on: January 24, 2015, 10:12:45 AM » |
|
Mutumesc pentru sfaturi si pentru rasete! Despre mancarea premium chiar nu stiam si probabil ca nu l-as fi hranit corespunzator. Se pare ca trebuie sa ma informez despre alimentatia lor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aurelian stana
LUCKY
Sr. Member

|
 |
« Reply #22 on: January 24, 2015, 10:33:19 AM » |
|
Este bine sa te informezi in legatura cu alimentatia,suplimente,calciu...tot...daca vrei sa l cresti relativ bine...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #23 on: January 24, 2015, 04:40:27 PM » |
|
Da...asa este! Imi plac FEMELELE! Sunt mai docile...mai usor de lucrat...cel putin pt mine....[/quote] De acord cu tine doar ca mie mi se par mai inteligente femelele si de aceea au muuult mai multe idei despre cum se devasteaza casa. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TAISANDO
Sr. Member

|
 |
« Reply #24 on: February 10, 2015, 01:40:12 PM » |
|
Freddy...a mea nu a stricat mare lucu...o canapea...cand era pui...depinde de exemplar...uite Enzo al lui Nyke pune si masa..si este un mascul Alfa.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maresone
Newbie
|
 |
« Reply #25 on: October 01, 2015, 08:41:42 PM » |
|
Buna ziua sunt nou pe forum, chestia este ca am luat un cg (PACO), si este slab dupa parerea mea este jigarit, se vede clar pe el, este primul meu cg. voi ce parere aveti despre caine? . Chestia este ca nici nu prea stiu ce alimentatie ii dau si asa.... daca ma puteti ajuta umpic... thanks Aici niste poze cu cainele http://imgur.com/a/MwnrS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w.marius
|
 |
« Reply #26 on: October 01, 2015, 09:08:20 PM » |
|
Ecam slabut saracul,dai mancare buna si vitamine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Did
|
 |
« Reply #27 on: October 01, 2015, 09:54:40 PM » |
|
Pana poate cineva sa te ajute UN PIC,poti citi pe aici informatii de pe la diferite sectiuni. Poate are paraziti interni...are vreo deparazitare? Parerea mea e ca nu e de ajuns sa ii atarni o zgarda de gat si apoi "oi mai vedea ce fac". Te interesezi,cauti,te documentezi,intrebi la veterinar. Iti faci "temele" inainte de a-ti lua un animal. Dar asta e parerea mea.
|
|
|
|
|
|
"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #28 on: October 02, 2015, 02:49:38 PM » |
|
Buna ziua sunt nou pe forum, chestia este ca am luat un cg (PACO), si este slab dupa parerea mea este jigarit, se vede clar pe el, este primul meu cg. voi ce parere aveti despre caine? . Chestia este ca nici nu prea stiu ce alimentatie ii dau si asa.... daca ma puteti ajuta umpic... thanks Aici niste poze cu cainele http://imgur.com/a/MwnrSIn primul rand deparazitare interna si externa, apoi vaccinare. Parvoviroza nu prea iarta. Ca hrana, pentru a se ingrasa, as recomanda Eukanuba sau Proplan. Daca vrei blana stralucitoare si sa nu-i cada parul, ia Petkult. Cel mai bine ar fi sa-i dai Eukanuba vreo 2 luni si apoi dupa ce mai pune carne pe el, sa-l treci pe Petkult. Totusi sa nu te astepti sa se faca un dolofan. Nici nu e bine fiindca ii afecteaza articulatiile si in general, cateii incep sa puna muschi pe ei dupa ce isi termina cresterea. Unui caine ok din punct de vedere al greutatii trebuie sa i se simta la pipait ultimele 3 coaste.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maresone
Newbie
|
 |
« Reply #29 on: October 02, 2015, 09:16:58 PM » |
|
Pana poate cineva sa te ajute UN PIC,poti citi pe aici informatii de pe la diferite sectiuni. Poate are paraziti interni...are vreo deparazitare? Parerea mea e ca nu e de ajuns sa ii atarni o zgarda de gat si apoi "oi mai vedea ce fac". Te interesezi,cauti,te documentezi,intrebi la veterinar. Iti faci "temele" inainte de a-ti lua un animal. Dar asta e parerea mea.
Da incerc sa ma tot informez pe forum, Am dus cainele la veterinar si ii sa facut o deparazitare interna si primul vaccin. Si zgarda ce o are pe gat este ca mia trebuit ceva fast ca sa il duc intrun loc sa il vada cineva, nu tin cainele legat.... o sa ma mai documentez pe forum. In primul rand deparazitare interna si externa, apoi vaccinare. Parvoviroza nu prea iarta. Ca hrana, pentru a se ingrasa, as recomanda Eukanuba sau Proplan. Daca vrei blana stralucitoare si sa nu-i cada parul, ia Petkult. Cel mai bine ar fi sa-i dai Eukanuba vreo 2 luni si apoi dupa ce mai pune carne pe el, sa-l treci pe Petkult. Totusi sa nu te astepti sa se faca un dolofan. Nici nu e bine fiindca ii afecteaza articulatiile si in general, cateii incep sa puna muschi pe ei dupa ce isi termina cresterea. Unui caine ok din punct de vedere al greutatii trebuie sa i se simta la pipait ultimele 3 coaste.
Multumesc mia fost de folos sfatul tau  Si vitamine ce stiti ce fel de vitamine iar trebuii???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|