Forum ciobanesc german
July 19, 2016, 11:00:32 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Primul pui de ciobanesc german  (Read 3755 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
freddy25
Hero Member

« Reply #30 on: October 02, 2015, 10:40:55 PM »

K9 Growth sau Petphos Croissance. De la 4 luni incolo poti da-i dai si ceva pentru articulatii. Vad ca multi posesori de caini de talie mare fac asta.
Cotiso2
Newbie
*

« Reply #31 on: October 09, 2015, 09:38:45 AM »

Buna ziua!

Numele meu este Alexandru Preotu. Am doi copii, unul de 10, baiat si o fetita de 8 ani. Baiatul isi doreste foarte mult un caine. Noi am avut un metis de ciobanesc mioritic. L-am avut de pui si l-am crescut pana la varsta de 13 ani, cand a murit  (babesioza). Baietelul meu avea pe atunci 2 ani. Acum ne-am mutat la o casa ce are si curte si isi doreste foarte mult un caine. Cu siguranta cainele nu va sta in curte, ci cu noi in casa. Eu am tot studiat si cred ca pentru el cel mai bun ar fi un pui de ciobanesc german de lucru. Ma puteti ajuta cu un sfat?. Mi-as dori un pui bun, fara probleme de sanatate, eventual din parinti campioni. As prefera daca ma puteti ajuta cu o recomandare pentru o canisa. Este posibil sa cumpar un pui din cei de la scoala de politie?
freddy25
Hero Member

« Reply #32 on: October 09, 2015, 12:18:43 PM »

C.G. este un caine exceptional dar e mai dificil de tinut  in casa deoarece naparleste destul de mult. Trebuie sa-ti iei si un aspirator performant. Ti-as recomanda Dyson Animal Complete sau Animal Pro.
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: