Forum ciobanesc german
October 17, 2017, 01:09:45 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: nu-i înțeleg comportamentul (pui 4 luni, 3 sapt)  (Read 1757 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
rony
Newbie
*

« on: March 26, 2015, 10:19:03 AM »

Pentru că am întarziat ieșitul afară din cauza vaccinurilor (probleme medicale) Ronny( 4 luni si 3 sapt.) a fost obișnuit să facă în apartament, pe scutec. Odată ieșiți afară, să învățăm că de fapt acolo trebuie să-și facă nevoile (si evident foarte lăudat de cate ori se întamplă ), a inceput să faca pipi prin toată casa, inclusiv in pat (stand culcat, uneori) si nu pe scutec. Ce se intamplă? Nu mai face diferența între afară(oriunde) si în casă (pe scutec). Ați pățit asta?
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: March 26, 2015, 12:14:46 PM »

E la o varsta sensibila, varsta la care in cadrul unei haite un catel incearca sa ajunga pe o pozitie ierarhica  mai inalta. Trebuie sa lucrati la obedienta, sa nu-i mai permiteti sa se urca nici pe pat nici pe fotoliu, sa incetati cu alintul. Va fi recompensat cu mangaieri doar daca executa comenzile. Nu-i dati de mancare in timp ce voi suntei la masa, nu are voie sa iasa sau sa intre pe usa inaintea stapanului. Cand e la plimbare nu trebuie sa mearga el in fata ci tu, fiindca tu esti seful haitei. Mai sunt multe de scris si nu prea am timp. Cauta pe google "cum sa fii seful haitei" si vei gasi cateva articole ca sa te ajute. Totusi vezi daca nu cumva are vreo cistita. Daca elimini o eventuala cauza medicala, inseamna ca o face ca sa-ti arate ca el e seful in casa. Eu am mai multi caini si cei dominanti fac pe unde le vine iar cei care sunt submisivi fac in cele mai departate colturi ale curtii.
rony
Newbie
*

« Reply #2 on: March 27, 2015, 09:32:51 AM »

mulțumesc de sfaturi
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: