mihai si pu
Newbie
|
 |
« on: June 21, 2015, 08:39:31 AM » |
|
Buna dimineata. Ma numesc Mihai si am un ciobanesc german in varsta de 9 ani. Cainele este (a fost) extrem de echilibrat, a fost dresat de mic, a primit numai mancare superpremium, tratamente medicamentoase permanente, are padoc super, nu a fost bolnav niciodata, merge la pas fara lesa, executa comenzile cu bucurie, etc... Asa de mult ma iubea incat daca era o femela in calduri prin preajma, o parasea pe aceasta daca schitam ca vreau sa ma indepartez de el. Niciodata nu m-a latrat, marait, etc... Toate bune si frumoase pana zilele acestea cand m-am apucat sa-i renovez padocul. Pentru a lucra meseriasii linistiti, i-am pus zgarda de forta (mi-a fost frica sa nu se repeada la fetitele mele, caci pe acestea nu le stie si le cam latra) si l-am legat cu o franghie de un pom in spatele casei. Intai a inceput sa-i latre pe parintii mei cand treceau prin zona si surpriza ieri cand am fost la el a inceput sa maraie/latre si m-a atins cu botul, fara sa ma muste. Surpriza a fost azi de dimineata cand am vrut sa ma duc la el si a inceput sa ma maraie concomitent cu tremuratul blanii din jurul capului si a corpului. Sincer i-am cam luat frica. Ce sa fac? O fi turbat? Mentionez ca sunt cu carnetul de sanatate la zi, iar pana in prezent eu eram seful haitei, sa-i spun asa. Puteam sa-mi bag si capul in gura lui, iar pastilele/vitaminele i le bagam fortat cu mana pe gat, fara sa schiteze vreun gest la mine. De la distanta daca gresea si ma rasteam la el incepea ca "chitaie" si punea capul in pamant. In concluzie, aveam un om langa mine nu caine, credeam ca am cainele perfect. Ce sa fac caci i-am luat frica?
|