Forum ciobanesc german
July 19, 2016, 11:52:16 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: 2 pui de 2 luni,bataie sau joaca?  (Read 925 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Eberardo
Newbie
*

« on: June 27, 2015, 10:09:30 PM »

Buna ziua,tin sa incep post-ul prin a preciza ca nu am avut caini pana acum,si tocmai am achizitionat 2,unul pentru mine(ciobanesc german) si unul pentru sora mea(akita).
Stiu ca nu e cea mai inteleapta decizie sa iei 2 simultan:)
El(cg) are 2 luni fix si ea e cu o saptamana mai mica.
Problema e ca au loc mici incaierari,doar cand suntem noi,membrii familiei in preajma.El da sa sara in zona gatului la spate la ea,si o musca(nu pare ca o musca tara) si cateodata ea reactioneaza si maraie unul la altul pana se potolesc(sau ii despartim) cateodata nu reactioneaza de loc.
Cum ar trebui interpretat comportamentul?
PS:daca o tinem in brate si o lasam jos da sa o muste de fiecare data.Sunt de 2 zile in curte Smiley
Multumesc anticipat!
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: June 28, 2015, 10:11:12 AM »

Asa se joaca ei, mai violent dar daca nu iese cu chitaituri, nu cred ca sunt probleme.
A doua intrebare: catelul o face din gelozie. Trebuie sa-i reprimi comportamentul, il mangai si pe el concomitent cu ea sa nu creada ca e dat la o parte.. Am si eu 2 care nu se suporta si trebuie sa-i tin separat ca altfel se omoara. Totusi ea fiind femela si el mascul nu cred ca vor fi mari probleme cand vor creste cum sunt la cei 2 masculi ai mei.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: