Personal, nu as lasa jucarii la "indemana" cainelui nici cu mine prin zona, cu atat mai putin in lipsa mea. Pe piata bineinteles ca apar tot felul de "jocuri" menite sa tina cainele ocupat in lipsa proprietarului, acolo scopul este sa vanda, insa proprietarul trebuie sa aiba in vedere faptul ca s-ar putea (si e chiar foarte probabil) ca patrupedul sa nu inteleaga "mersul" jocului si sa joace dupa "regulile" lui, care nu de putine ori implica ruperea in bucati a jucariei, rontait/mestecat si chiar inghitire. Stiu caz concret de caine care a murit de la o jucarie "speciala" pentru caini. Iar "de pe surse" ar mai fi cateva cazuri. Si oricum, nimic nu tine locul omului, nu se compara cu interactiunea cu el. Cel mai indicat ar fi sa iti faci timp pentru el cumva, chiar si o jumatate de ora in plus, dimineata sau seara, functie de cum ti-e mai ok. Cand vine cu minge sau cu disc la tine in trecere, arunca-i macar de 2-3 ori jucaria... E dificil intr-adevar cu programul ocupat, cunosc, eu insa fac parte din categoria de "maniaci" care se trezesc cu vreo ora mai devreme special ca sa plimbe cainele si sa alerge cu el.