scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #30 on: October 11, 2015, 01:05:48 PM » |
|
.
|
|
|
|
|
|
Preţuiesc câinii ce latră când trebuie şi oamenii ce ştiu să tacă atunci când e nevoie.
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #31 on: October 11, 2015, 01:07:01 PM » |
|
.
|
|
|
|
|
|
Preţuiesc câinii ce latră când trebuie şi oamenii ce ştiu să tacă atunci când e nevoie.
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #32 on: October 11, 2015, 01:08:00 PM » |
|
...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #33 on: October 11, 2015, 01:09:18 PM » |
|
.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Santos
|
 |
« Reply #34 on: October 11, 2015, 08:11:55 PM » |
|
Am citit pe net cateva pareri, fiind pro si contra despre Canisa Von Bismack Iasi, ori fiind doar intentionate posibil de catre concurenta.Din ce spuneau unii, am vazut ca cei care si-au dus cainii acolo i-au luat inapoi ba slabi, ba fricosi de la bataie, ba neingrijiti.Unii spuneau ca s-au inteles la pret cu mancarea celor de la Von Bismack si acestia le promiteau o mancare superpremium dar nu le dadea decat panarame de mancaruri.Cei care s-au inteles sa le duca ei mancarea lor, au observat ca cei de la canisa nu le dadea mancarea lor, in fine parerile sunt impartite si romanul stii cum e doar pe castig, ar face orice sa iasa pe plus deci iau in calcul si parerile oamenilor.Nu ii mai faceti atata reclama ca au si ei petarde de caini, mai ales daca vorbesti cu ei sa iei un caine iti trimite o racheta de caine, daca te duci tu acolo si oferi pretul maxim iti vor da ceva frumos.Cunosc un baiat care a luat un caine de acolo e peste standardele ciobanescului german si a platit suma maxima pe el, dar iti spun ca atunci cand au ocazia cei de la von bismack te ard.Inca mai asteapta actele cu pedigree iar cei de la Von Bismack nu raspund la telefon, oare chiar asa de seriosi sunt cum isi fac singuri reclama?Totusi vrem sa le faca si clientii reclama, sa vedem parerile lor pro sau contra. http://www.mihaelaanghel.com/2010/10/20/scoala-de-dresaj-si-pensiune-pentru-caini-iasi/ aici e articolul cu comentariile Cand faci niste afirmatii ar trebui sa le si probezi cu nume de proprietari nu cu doar niste vorbe De obicei cei care aduc cainii la noi ii iau mai grasi decat au fost adusi .Asta poate sa confirme cei care au avut caini la dresaj la noi si cred ca sunt multi pe forum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin.g
Jr. Member

|
 |
« Reply #35 on: October 13, 2015, 10:51:36 PM » |
|
scorp1on si eu am inceput cu royal si acum ii dau petkult Am fost f dezamagit de royal . Buck al meu care face 6 luni peste cateva zile primeste petkult de la 2 luni si ii merge f bine . S-a dezvoltat f frumos , blana straluceste si o mananca fara sa respire  De royal mai ca nu se mai apropia ...si era plin de matreata Eu inca mai merg pe starter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13keca
Jr. Member

|
 |
« Reply #36 on: October 13, 2015, 11:30:57 PM » |
|
scorp1on si eu am inceput cu royal si acum ii dau petkult Am fost f dezamagit de royal . Buck al meu care face 6 luni peste cateva zile primeste petkult de la 2 luni si ii merge f bine . S-a dezvoltat f frumos , blana straluceste si o mananca fara sa respire  De royal mai ca nu se mai apropia ...si era plin de matreata Eu inca mai merg pe starter Parerea mea ca daca are 6 luni poti sa treci pe maxi junior.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scorp1on
Jr. Member

FRED
|
 |
« Reply #37 on: October 15, 2015, 12:15:18 PM » |
|
Voi incerca si eu petkult cred, desi ii merge bine cu royal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13keca
Jr. Member

|
 |
« Reply #38 on: October 15, 2015, 12:24:54 PM » |
|
Voi incerca si eu petkult cred, desi ii merge bine cu royal.
Ia si incearca, nu vei fi dezamagit! Poti sa-i iei Maxi Junior.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin.g
Jr. Member

|
 |
« Reply #39 on: October 15, 2015, 09:57:27 PM » |
|
scorp1on , trebuie sa o cantaresti bine normal , daca ii merge bine nu ai motiv sa schimbi , dar daca compari compozitia celor doua , o sa vezi ca petkult e peste royal ...unde mai pui ca , cica de royal a ramas mai mult numele ...( si ... eu am simtit-o ...  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13keca
Jr. Member

|
 |
« Reply #40 on: October 15, 2015, 11:49:15 PM » |
|
scorp1on , trebuie sa o cantaresti bine normal , daca ii merge bine nu ai motiv sa schimbi , dar daca compari compozitia celor doua , o sa vezi ca petkult e peste royal ...unde mai pui ca , cica de royal a ramas mai mult numele ...( si ... eu am simtit-o ...  ) Aprob, Petkult incepe cu, carne 60% pe cand Royal incepe cu orez la ingrediente si orez simplu zic pe cand Petkult foloseste orez brun dar ca ingredient secundar!  Al meu are o blana de zici ca il dau cu silicon asa e de frumoasa! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin.g
Jr. Member

|
 |
« Reply #41 on: October 16, 2015, 07:19:33 AM » |
|
la blana ...nu mai zic , e vizibla diferenta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin.g
Jr. Member

|
 |
« Reply #42 on: October 16, 2015, 07:20:32 AM » |
|
 la blana ...nu mai zic , e vizibla diferenta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin.g
Jr. Member

|
 |
« Reply #43 on: October 16, 2015, 08:40:21 PM » |
|
[quote author=13keca link=topic=9674.msg257498#msg257498 date=144022619 . Iar cand l-am intrebat despre inlaturarea pintenilor din spate mi-a spus ca daca nu umbla cainele prin mizerie sau noroi ca sa se infecteze e in regula . Are dreptate oare? [/quote] care e faza cu pintenii  nu stiu nimic despre asta multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #44 on: October 16, 2015, 10:05:08 PM » |
|
care e faza cu pintenii  nu stiu nimic despre asta multumesc Unele persoane aleg sa inlature pintenii, care au prostul obicei de a se "agata" si produce rani/discomfort. Cel putin asta stiu, nici unul din cainii mei nu a avut, iar pe cei care i-am vazut si aveau asa ceva nu pareau pe moment prea deranjati de prezenta lor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|