Lordicious
Newbie
|
 |
« on: August 25, 2015, 11:51:46 AM » |
|
Salut , am un caine , respectiv ciobanesc german și are aproape 11 luni.Cainele este foarte mare pentru vârsta lui și are o privire pătrunzătoare , multor oameni le e frica de el când îl văd, dar Inițial, câinele a fost luat pentru paza , dar este oarecum fricos. Când era mic era puțin mai agresiv , dar încet , încet a început sa îi fie frica oarecum. Dacă este în curte și aude un sunet ceva mai suspicios și îl amuț puțin are încă instinctul ăla de paza și este mai atent, dar într-o zi tata a intrat în curte și avea o pătură în mana și a zis sa îl încerce oarecum și a intrat făcând zgomote mai ciudate și cu pătură pe el încât sa nu își dea seama câinele , dar el latră și nu se apropia la mai mult de 3,4 metri de el , doar atunci când mă duceam și eu și îi dădeam puțin curaj. Vreau sa precizez ca tatăl lui este un caine extrem de agresiv , în țarcul lui intra doar stăpânul lui , nici măcar pe soția sau fiul stăpânului nu îi lasă să intre la el. Oare cu un dresaj profesionist as rezolva ceva ?
PS: Precizez ca pana la vârsta de 5 luni a stat în apartament la bloc , după l-am dus la viitoarea casa unde mă voi muta și sta acolo. Noi mergem în fiecare zi la el , cam 5 ,6 ,7 ore uneori toată ziua , uneori 2 ,3 ore în funcție de timp . Nopțile le petrece singur , dar nu lipsit de atenție deoarece vecinul de acolo mai are un caine și de multe ori îi da drumul la el. "Singurătatea" astea de câteva ore pe zi (Excluzand noaptea când se pretinde ca doarme ) are vreo legătură ?
|