Forum ciobanesc german
July 19, 2016, 11:32:22 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Pui CG de 3 luni si nu a ridicat urechile!!  (Read 983 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AryQ
Newbie
*

« on: December 02, 2015, 09:56:43 PM »

Buna tuturor am achizitionat de curand un pui de CG de 3 luni si inca nu a ridicat complet urechile Sad :(de cand l-am adus nu prea l-am mangaiat pe cap sa nu il deranjez la urechi...oare le va mai ridica? Undecided
13keca
Jr. Member
**

« Reply #1 on: December 03, 2015, 01:40:38 AM »

Buna tuturor am achizitionat de curand un pui de CG de 3 luni si inca nu a ridicat complet urechile Sad :(de cand l-am adus nu prea l-am mangaiat pe cap sa nu il deranjez la urechi...oare le va mai ridica? Undecided
Are timp destul, al meu le-a ridicat la 3 luni si jumatate si sunt unii ciobanesti care le ridica la 4 sau chiar 5 luni! Nu-ti fa griji ca totul e ok deocamdata! Sa citesti forumul sa te documentezi in legatura cu administrarea vitaminlor si a calciului. Si poti  sa-l mangai fara probleme pe urechi, asta e doar un mit! Toate cele bune.
RIR
Sr. Member

« Reply #2 on: December 03, 2015, 09:21:14 AM »

asa stiam si eu in copilarie : ca daca ii pui mana pe urechi cand este mic nu le mai ridica...
PROSTII !!!!!!
dimpotriva este chiar indicat sa-i faci masaj la urechi(in special la radacini) ca sa-i stimulezi circulatia sangelui
asa ca joaca-te cat mai mult cu urechile lui si fii fara grija ; daca este pursange o sa le ridice negresit...daca nu o sa le ridice este corcitura pura...asa ca n-ai ce pierde Wink
AryQ
Newbie
*

« Reply #3 on: December 03, 2015, 10:41:30 PM »

Ms de raspunsuri...nu e un catel cu pedigree dar i-am vazut parintii si amandoi sunt  eu il iubesc oricum pe neastamparatul meu.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: