Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 03:19:40 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: telefon de amenintare  (Read 625 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
RIR
Sr. Member

« on: December 14, 2015, 02:00:10 PM »

tu cel care dai telefoane de amenintare fara sa te gandesti de 5 ori inainte de a face acest lucru :
persoana pe care ai sunat-o nu sunt EU ...nu este "RIR" ...
persoana respectiva nu a accesat NICIODATA acest forum !!!!!!
acea persoana  este cea care mi-a cumparat mie   drept cadou de ziua mea ... ATAT !!!!
i-ai dat telefon ca un DESCREIERAT si l-ai improscat cu un torent de amenintari ...
Urat lucru din partea ta !!!! si necugetat...
daca mai faci asa ceva tine bine minte ca exista POLITIE si telefoanele pot fi puse sub urmarire...
Ai mare MARE grija pe viitor....
UBER
Jr. Member
**

« Reply #1 on: December 14, 2015, 08:59:51 PM »

Pai zi si tu care e amenintatorul ! Sa-l stim si noi !
RIR
Sr. Member

« Reply #2 on: December 14, 2015, 10:10:35 PM »

as vrea si eu sa-l stiu...
banuiesc cine e ...
oricum numarul respectiv de telefon l-a cunoscut o singura persoana de pe acest forum...
asa ca "baiatul de cartier " care a dat telefonul nu a putut sa-l ia decat de la acel individ...
adica au facut o "conspiratie" in doi..
care era "doleanta" acestui disperat al sortii ?
pai cica sa nu mai scriu pe acest forum...NICIODATA !!!
iar daca nu voi asculta aceasta 'porunca' a sa vina el in Vaslui (orasul meu natal ) si o sa ma beleasca el ... Undecided
mai...mai...mai...copil trist al sortii...  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
crezi ca eu pe "mosia" mea sunt fiul nimanui ??
o sa aflu eu cine esti... ai nitica rabdare...
"nu pagadi zait"...

RIR
Sr. Member

« Reply #3 on: December 15, 2015, 09:29:45 AM »

hmmmm....am realizat care este "conspiratia celor 2 "....
este ca in balada "Miorita" :un baci ardelean si un baci moldovean (doua canise ce lucreaza impreuna) mari se vorbira ca la telefon sa-l inspaimante pe un baci moldovean...
nu ca ar avea oi mai multe (ca are numai doua ) ci pentru ca s-a legat de o oaie a baciului moldovean ca cica n-ar fi prea cornuta....
adica eu ar cam fi cazul sa-mi vad de caiinii mei si sa nu mai stric afacerile unor oameni care nu mi-au facut nimic...
mda.....asa o sa fac ...si nu de frica (pentru ca am dunga rosie pe buleti !) ci fiindca au si dreptate in felul lor....
dar sa nu uite baciul ardelean de la care am cumparat-o pe Troia ca a trebuit sa-i fac 9 injectii cu vitamine in trei zile (doza de soc) din cauza ca era subnutrita ...
de atunci catelusa mea nu mai intra deloc in cabinetele veterinare...
fratilor nu mai hraniti caiinii din canisele voastre cu "iubire"  ci cu MANCARE...
daca nu aveti bani sa intretineti o canisa apucati-va de altceva...
w.marius
Hero Member

« Reply #4 on: December 15, 2015, 08:55:49 PM »

UBER
Jr. Member
**

« Reply #5 on: December 15, 2015, 09:10:08 PM »

Eu cred ca e vorba despre comentariile tale referitoare la cateaua de vanzare !!! Si mie mi se pare super slaba , neingrijita si super trista , demna de toata mila! Pe mine nu ma impresioneaza nici un crescator din Romania in sensul de o minima teama fata de ei ! Si pe aia care ameninta ii.....DIRECT !!! Unii sunt ok dar multi sunt niste ........! La cerere le pot da numarul meu amenintatorilor ca sa ii ...direct in .... si de ce nu sa ne intalnim , ca sa lamurim smechereala lor !!!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: