|
|
ionut3107
Newbie
|
 |
« Reply #1 on: January 24, 2016, 05:33:07 PM » |
|
Mda, ce sa zic...foarte activ acest forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tevezbd
Full Member

|
 |
« Reply #2 on: January 24, 2016, 08:41:24 PM » |
|
cred ca nu e vb despre activitatea de pe forum.. cand e vb despre acest tip de hrana... (pauza)... si e de inteles.. eu cred ca hrana pe care o prezinti aici e total neindicata ciobanescului german 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #3 on: January 24, 2016, 10:44:49 PM » |
|
Zi mersi ca nu ti s-a raspuns. Daca-ti raspundeau, te luau in suturi ca vrei sa hranesti un pui de CG cu hrana aia de rahat. Aici e forum de iubitori de C.G. Eu mancare de-asta nu as da nici la maidanezi. Nu veni cu replica arhicunoscuta ca nu ai bani ca iti raspund imediat:nu ai bani, nu-ti iei caine ca sa-ti bati joc de el.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RIR
|
 |
« Reply #4 on: January 25, 2016, 01:51:42 AM » |
|
Zi mersi ca nu ti s-a raspuns. Daca-ti raspundeau, te luau in suturi ca vrei sa hranesti un pui de CG cu hrana aia de rahat. Aici e forum de iubitori de C.G. Eu mancare de-asta nu as da nici la maidanezi. Nu veni cu replica arhicunoscuta ca nu ai bani ca iti raspund imediat:nu ai bani, nu-ti iei caine ca sa-ti bati joc de el.
 )))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RIR
|
 |
« Reply #5 on: January 25, 2016, 02:23:48 AM » |
|
tu nu le-ai da nici maidanezilor si ai dreptate... dar langa casa mea s-au aciuat 3 maidanezi nenorociti ,cu par scurt,de tip "Patrocle" a lui Lizuca din Dumbrava Minunata si nu m-a lasat inima acum pe timp de iarna sa nu-i hranesc tocmai cu acest tip de mancare... proasta cum e ,crede-ma ca pentru acei nefericiti este mana cereasca ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Did
|
 |
« Reply #6 on: January 25, 2016, 02:46:31 AM » |
|
Apoi se trezesc ca le cade blana, fac diaree, matreata etc. Si mai rau, trebuie sa ii dea bani veterinarului... dar cate topicuri si discutii despre mancare sunt. Sunt fara rost, asta e.
|
|
|
|
|
|
"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
|
|
|
CeciliaT
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: January 25, 2016, 01:37:47 PM » |
|
Subscriu! Exact din acest motiv nu ti s-a răspuns. Decât să sară cu gura pe tine, au preferat să tacă. Având în vedere ca ciobănescul german este o rasă foarte complexă, sensibilă, ce implică sacrificii poate mai mari decât celelalte rase, ar fi trebuit să te gândești ca nu îl poți hrăni cu hrană de duzină. Legat de timp, eu cred și îți spun din proprie experiență ca îți poți face timp să îi gătești. Cât timp faci un duș, orezul pt câine fierbe și se face imediat. Eu am preferat să îi și gătesc puiului meu de două luni jumătate, dar să îi dau și bobițe ( bobițe pe care le am schimbat de 3 ori, deoarece a făcut alergie de la ele). O masa mancarica gatita (orez cu pui,morcov si mar + niște brânză de vaci, ca desert), restul de 3,căci al meu pui mănâncă de 4 ori pe zi, cu granule. Nu mă plâng, pt ca știam la ce să mă aștept și mi-am asumat tot ceea ce implică buna creștere a micuțului meu. Lucru ce ar trebui să îl faci și tu. Gândește-te ca e în perioada lui de creștere și are nevoie de tot ce e bun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #8 on: January 25, 2016, 01:55:35 PM » |
|
tu nu le-ai da nici maidanezilor si ai dreptate... dar langa casa mea s-au aciuat 3 maidanezi nenorociti ,cu par scurt,de tip "Patrocle" a lui Lizuca din Dumbrava Minunata si nu m-a lasat inima acum pe timp de iarna sa nu-i hranesc tocmai cu acest tip de mancare... proasta cum e ,crede-ma ca pentru acei nefericiti este mana cereasca ...
Decat sa moara de foame, sigur ca e buna si asta. Dar cainelui tau trebuie sa-i dai mancare decenta, nu rumegus cu chimicale. Daca nu poti sa-i asiguri hrana, ingrijire, tratament cand e bolnav, nu-ti iei nici un caine ca sa nu-ti bati joc de un suflet nevinovat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RIR
|
 |
« Reply #10 on: February 01, 2016, 01:59:27 PM » |
|
@Ionut3107...nu fi suparat frate ca nu ti s-a raspuns ... forumistii nu te-au inteles ... e greu sa si muncesti si sa nu ai nici bani pentru mancare de top mai ales ca puiul are deja 4 luni deci poate sa reziste si cu putina paine si mamaliga ... iar daca vrea ceva carne sa faca bine si sa caute prin tomberoane ... sa invete sa se descurce ca e mare deja ...sau poate crede ca stapanul e obligat sa aiba grija de el ? e suficient ca are un acoperis deasupra capului...sa zica merci....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #11 on: February 01, 2016, 02:09:21 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RIR
|
 |
« Reply #12 on: February 01, 2016, 03:01:36 PM » |
|
@Ionut3107... de fapt am mai cugetat putin si ti-am gasit solutia salvatoare: cand pleci la servici il duci la groapa de gunoi iar cand te intorci il iei de acolo,gata ingrasat si "vaccinat'...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RIR
|
 |
« Reply #13 on: February 01, 2016, 03:19:34 PM » |
|
@Ionut3107... de fapt am mai cugetat putin si ti-am gasit solutia salvatoare: cand pleci la servici il duci la groapa de gunoi iar cand te intorci il iei de acolo,gata ingrasat si "vaccinat'...
lasand gluma la o parte o sa-ti spun cum procedez eu saptamanal : sambata-duminica fac o oala mare de supa de oase de vita in care pun exact ce as pune pentru familia mea:ceapa,morcov,patrunjel,marar,cartofi,sfecla..etc... zilnic amestec aceasta licoare "fermecata',plina de vitamine si saruri minerale, fie cu orez ,fie cu boabe,fie cu paine si mamaliga.... nu am cuvinte sa descriu pofta cu care devoreaza aceasta mancare... si oala de supa le ajunge o saptamana... si eu am servici si nici pe mine nu ma dau afara banii din casa ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FlorinC.
Jr. Member

|
 |
« Reply #14 on: February 01, 2016, 05:22:33 PM » |
|
Ai fost prea dur cu el. Desi nici tu nu detii toate cele necesare cresterii unui pui de cg ca la carte. Ar trebui sa renunti la ceapa si malai incepand de saptamana viitoare, dar ma intreb cum rezista la tine mancarea gatita?! Te-ai intrebat daca dupa 3 zile face mici bule, ce se intamla cu ea? Iti spun eu, se aciduleaza, deci s-a stricat. Ii mai dai cainelui, supa?
Sincer, nu mi-a placut cum i-ai raspuns si probabil n-ai fost luat de nimeni la misto pana acum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|