Denis1979
Newbie
|
 |
« on: January 27, 2016, 03:35:05 PM » |
|
Buna ziua la toata lumea Sunt nou aici si vreau sa cer ceva pareri de la profesionisti In curand ma mut la casa si imi doresc un pui de cg Precizez ca am mai avut caini inclusiv cg Deoarece am citit multe pe acest forum cum ar fi pedigrre fals incrucisari de sange etc as dori un sfat clar: De unde imi cumpar un campion oricat ar costa? Multumesc anticipat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #1 on: January 27, 2016, 03:46:45 PM » |
|
Deoarece am citit multe pe acest forum cum ar fi pedigrre fals incrucisari de sange etc as dori un sfat clar: De unde imi cumpar un campion oricat ar costa?
Nimeni nu iti poate da "un sfat clar". Nu ar mai fi un sfat ci ar fi un indemn sau chiar "impunerea" unei canise de la care sa cumperi. Decizia asta trebuie sa o iei pe cont propriu. Lumea iti poate recomanda o canisa sau alta...dar daca tu personal nu ai o "baza" (pe care o dobandesti documentandu-te in timp, nu peste noapte) formata...risti sa mergi pe incredere, iar la final se poate sa fi foarte dezamagit. Daca ai citit insa atat de clar pe acest forum de pedigree fals si alte probleme, inseamna ca nu esti la prima accesare, deci banuiesc ca esti la curent cu actualele canise. Spor la alegere mai departe. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Denis1979
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: January 27, 2016, 04:01:18 PM » |
|
Multumesc de răspuns o sa caut as mai vrea sa stiu la ce trebuie sa fiu atent sa nu fiu înșelat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
myke
|
 |
« Reply #3 on: January 27, 2016, 07:22:10 PM » |
|
La pomul laudat sa nu te duci cu sacul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RIR
|
 |
« Reply #4 on: January 27, 2016, 09:21:07 PM » |
|
Multumesc de răspuns o sa caut as mai vrea sa stiu la ce trebuie sa fiu atent sa nu fiu înșelat?
trebuie sa fii atent la un singur lucru: parintii sa aiba trecut pe pedigree testul (HD) de displazie sub numele lor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor
|
 |
« Reply #5 on: January 27, 2016, 11:35:07 PM » |
|
În primul rând trebuie să știi ce fel de câine vrei. Dacă vrei sa fie bun la pază sau nu, dacă vrei să -l scoți la expoziții. Un câine bun nu este ieftin. Părinții ar trebui să aibă testele de șold (hd) și cot (ed) trecute pe pedigree-ele lor. Ar trebui să aibă drept de montă (cel puțin două participări la Expo cu calificative excelent sau foarte bine). Ideal, părinții au și examene de lucru. Este important de știut că instinctul de pază se moștenește genetic. Prin dresaj câinele învață "tehnică". Dacă apelezi la un crescător și îi spui exact ce vrei, acesta, dacă e cinstit, o să -ți spună dacă are sau nu, la momentul acela, așa ceva în curte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RIR
|
 |
« Reply #6 on: January 28, 2016, 12:22:25 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Denis1979
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: February 27, 2016, 09:42:22 PM » |
|
Multumesc pentru sfaturi si intre timp am si cumparat un pui zic eu cel mai frumos
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tevezbd
Full Member

|
 |
« Reply #8 on: February 27, 2016, 10:03:42 PM » |
|
Poti sa ne spui, te rog, cum il cheama si din ce parinti?! Multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Denis1979
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: February 27, 2016, 10:09:17 PM » |
|
Uran von haus corvinius il cheama si este pui din gino vom hochstadter wappen si brixie von haus corvinus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Denis1979
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: February 27, 2016, 10:10:20 PM » |
|
Din pacate nu stiu sa pun poze folosesc o tableta i pad si nu reusesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tevezbd
Full Member

|
 |
« Reply #11 on: February 27, 2016, 10:20:27 PM » |
|
sa fie sanatos si sa ai noroc de el! long life to the king! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Denis1979
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: February 27, 2016, 10:21:35 PM » |
|
Multumesc frumos
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RIR
|
 |
« Reply #13 on: February 28, 2016, 03:07:27 PM » |
|
vad ca este nepotul lui Yvette....care are displazie....care este o boala ereditara... oricum sa-ti traisaca ca sanatos nu prea cred ca este...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Denis1979
Newbie
|