Forum ciobanesc german
June 20, 2016, 11:33:32 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: BRIT CARE Grain-Free JUNIOR Large cu Somon şi Cartofi  (Read 755 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
florin.g
Newbie
*

« on: June 03, 2016, 10:34:25 PM »

Salutare ,
cainele meu Buck are 1 an si 2 luni , l-am hranit pana acum 3-4 luni cu Petkult si I-a mers f bine pana intr-o zi cand nu a vrut sa o mai manance .  Timp de 2 luni a fost la dresaj unde... nu cred ca a mancat ce-i duceam eu ( brit care grain free ) si acum de 3 saptamani de cand a revenit il hranesc cu Brit Care Grain Free , o mananca foarte bine , e inebunit cand simte mirosul dar are scaune f moi si nu reusesc sa rezolv situatia decat cu dieta ( orez fiert amestecat cu boabele de brit si ceai de menta ) . Cum ii dau doar boabe iarasi apar problemele .
Ce parere aveti ? sa-i schimb hrana ?
Voi ce mai folositi ?
Multumesc
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #1 on: June 04, 2016, 02:54:15 PM »

Eu hrănesc câinii cu Brit Care si nu am avut niciodată probleme. Am avut probleme cu scaune si mâncărimi si eczeme când îi hrăneam cu Royal. Sunt câini care nu tolerează o anumită marcă de hrană. Părerea mea e să nu te alarmezi. E posibil să se regleze (poate îi dai prea mult). Dă-i dimineața doar Brit și seara orez cu carne.
florin.g
Newbie
*

« Reply #2 on: June 04, 2016, 03:57:42 PM »

il mai tin 3 zile pe regim si incerc din nou doar cu boabe sa vedem rezultatul .
Acum ii dau si Debridan pastilute 3 pe zi
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #3 on: June 04, 2016, 09:55:58 PM »

Nu-l mai înfunda cu pastile. Daca tot îi scoți și îi introdui granule nu se va regla. Hrănește-l constant in acelasi fel, schimbările nu-i fac bine.
freddy25
Hero Member

« Reply #4 on: June 05, 2016, 01:01:52 AM »

Si cantareste-i hrana.Daca ii dai ochiometric, e posibil sa-i dai mai mult decat poate digera.
florin.g
Newbie
*

« Reply #5 on: June 05, 2016, 08:10:13 AM »

Hrana e cantarita . Nu am eliminat boabele . In orezul fiert amestec si jumatate din cantitatea de boabe . Acum e ok , sa vedem cand scoatem orezul
freddy25
Hero Member

« Reply #6 on: June 05, 2016, 01:00:10 PM »

Cumva i-ai schimbat brusc hrana? Hrana noua trebuie introdusa treptat in alimentatie, intr-un interval de la 5 la 10zile, micsorand gradual vechea hrana si marind noua hrana.
florin.g
Newbie
*

« Reply #7 on: June 05, 2016, 02:48:41 PM »

da , a fost la dresaj 2 luni . Eu ii duceam mancarea asta dar pe final m am prins ca se dadea mancare la comun ... in fine ...
Cand l am adus acasa si i am dat ...au inceput problemele . Cu siguranta el a mancat acolo altceva nu ce i duceam eu
freddy25
Hero Member

« Reply #8 on: June 06, 2016, 01:36:50 AM »

Poate ca era deja stricat la burta cand l-ai adus acasa de la dresaj. Da-i timp de o saptamana sau doua hrana tip dieta. Se gasesc: Royal Canin Enterogastric Low Fat, Purina EN sau Hill,s. Dupa 2-3zile in care ii dai doar dieta, incepi sa adaugi cate putin din hrana de baza pana inlocuiesti complet dieta. Daca nu ii trece indigestia, ii faci un coproparazitologic. Daca la coproparazitologic iese bine, ii faci o coprocultura. E posibil sa se fi infectat cu ceva la dresor
florin.g
Newbie
*

« Reply #9 on: June 06, 2016, 07:13:40 AM »

Da la asta nu m am gandit .
Elimin orez ceai de menta tot ... si ii dau doar boabe din categoria de mai sus asa cum mi ai sugerat .
freddy25
Hero Member

« Reply #10 on: June 06, 2016, 01:14:21 PM »

Poti incerca si cu Royal Canin Maxi weight care . Eu am o catea care e mai sensibila la burta si ii dau aceasta hrana care o rezolva eficient. Are avantajul ca nu e atat de scumpa ca mancarea tip dieta, are proteine destule deci catelusa nu e carentata chiar daca mananca o perioada mai lunga(dar nu a fost cazul, in 2zile isi revine).
florin.g
Newbie
*

« Reply #11 on: June 06, 2016, 10:32:01 PM »

am luat in cursul zilei varianta de la Hill,s si i am dat in seara asta
sper sa fie ok. 4 zile o sa i dau doar hills dupa care incep sa i bag si hrana de baza
florin.g
Newbie
*

« Reply #12 on: June 09, 2016, 10:58:20 AM »

asa cum am scris si mai sus , de luni ii dau hill s ID . Astazi scaunul este 2-3 buc ok apoi face putin moale .
Ma intereseaza daca este normala evolutia .
Multumesc
freddy25
Hero Member

« Reply #13 on: June 09, 2016, 08:11:35 PM »

Nu cred ca e bine. Fa-i un coproparazitologic. Cine stie ce paraziti o fi luat de la canisa dresorului. Sau deparaziteza-l dar cu un produs eficient de exemplu Drontal sau Canidon. Au aceeasi compozitie, doar ca ultimul e mai ieftin. Desi daca are giardia, nu il rezolvi cu deparazitarea ci cu un tratament cu Flagyl. De aceea zic ca mai bine vezi ce are si dupa aia sa-i dai ce trebuie, nu pe bajbaite. Alta cauza a scaunelor moi este supra-alimentarea.
florin.g
Newbie
*

« Reply #14 on: June 09, 2016, 10:41:26 PM »

Da freddy , sunt ingrijorat spre seara a facut f moale
Maine ma ocup de o examinare . O sa sun vet ul dimineata sa mi spuna cum sa procedez
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: