Forum ciobanesc german
June 19, 2019, 11:47:39 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg
 
  Home Web Site Help Search Calendar Login   Register    

Register - Required Information
Choose username:
Used only for identification by SMF.
Email:
This must be a valid email address.
Choose password:
Verify password:
Visual verification:
Type the letters shown in the picture
Type the letters shown in the picture
Answer all questions below
Care este capitala Romaniei?:
Regulament Forum CiobanescGerman.net

Note preliminare:

1. Regulamentul este valabil pentru toti membrii forumului.
2. Ne rezervam dreptul de a refuza calitatea de membru oricui consideram de cuviinta, fara notificari prealabile sau ulterioare.
3. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul mesajelor publicate.

Indatoririle userilor:

1. Sa respecte regulamentul forumului.

2. Nu se accepta conturi multiple (clone) decat in situatii exceptionale, aprobate  explicit in cadrul unui anunt publicat de catre Administratori sau Moderatori.

3. Sa nu aduca jigniri, ofense, amenintari, acuzatii, membrilor forumului, sau cainilor acestora, indiferent daca ele sunt exprimate in cuvinte triviale sau obisuite. In cazul in care un membru al forumului intentioneaza sa aduca o acuzatie unui alt membru al forumului, o poate face exclusiv in situatia in care acuzatia este verificabila si exprimata clar (fara aluzii). La mesajul incriminator este obligatoriu sa fie atasate dovezi clare si la obiect. Orice acuzatie formulata aluziv, care nu contine probe concludente care sa o sustina si veridicitatea careia nu poate fi astfel verificata, se considera calomnie si atrage dupa sine sanctionarea userului care a emis-o.

4. Nu se accepta spam-ul - introducerea aceluiasi subiect pe doua sau mai multe forum-uri. In functie de gravitatea faptei, se va sterge subiectul sau contul in cauza.

5. Nu se accepta ca semnatura sa contina link catre site-ul/canisa proprie. Daca doriti sa va prezentati siteul/canisa aveti la dispozitie ariile Canise/Pagini Personale.

6. Nu se accepta ca semnatura sa contina imagini grafice (poze).

7. Nu abuzati de majuscule. Pe Internet MAJUSCULELE sunt echivalente strigatelor. Nu abuzati de culori, fonturi, smilies si nici de marimea literelor; incercati sa dati prioritate fondului in favoarea formei.

8. Mesajele care contin exprimari si prescurtari de tip IRC, nu sunt admise, acestea putand fi sterse de catre moderatori in cazul in care se repeta, dupa o avertizare prealabila.

9. La deschiderea unui topic nou, titlul topicului trebuie sa fie clar, la subiect. Titlurile de genul "Ajutor !" , "Heeeeelp" , "Problema mare" , si altele asemanatoare, vor fi modificate de admini/moderatori in concordanta cu subiectul creat, sau topicul va fi blocat, in functie de caz.  

10. In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, se va aplica intotdeauna decizia administratorilor sau moderatorilor acestui forum.

Note finale:

Prezenta pe acest forum si acceptarea ca user nu reprezinta un drept! In orice moment puteti fi banat daca nu respectati regulamentul si daca nu aveti un comportament civilizat.

Mentionam ca adresele de e-mail si datele personale ale userilor sunt confidentiale, nu vor fi in nici un fel si sub nici o forma facute publice sau facute cunoscute vreunei terte parti fara acordul titularilor, cu exceptia cazurilor prevazute de lege.

Mentionam ca mesageria privata este si ramane privata.

Mentionam ca pe acest forum, moderatorii au posibilitatea de a edita orice mesaj, precum si posibilitatea de a restrictiona (ban) accesul unui user pe forum

Acest Regulament intra in vigoare la data de 11 Februarie 2007 si nu se aplica retroactiv.

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.019 seconds with 14 queries.
Lo-Fi Version  Wap Version  Harta Site  Caini  


© 2005-2017 germanshepherd.ro Network. All rights reserved.


Google visited last this page January 20, 2019, 09:47:50 PM