Era un tabel si cred ca am pus si un link dar nu mai stiu la care din postari. La 2luni trebuie sa aiba 9kg daca e mascul iar la 3luni 14.2 kg. Tabelul, in opinia mea e pur orientativ. In realitate un pui poate fi de talie mai mica si atunci, normal ca si greutatea e mica. Sau un pui mai maricel, cu osatura puternica fa fi mai greu decat scrie in tabel dar fara sa fie obez. Ai grija sa nu-l ingrasi cat e in crestere, cred ca stii chestia asta.
Ok, mulţumesc !
Când am fost să îl iau m-a surprins ca era cel mai grăsoi dintre cei trei fraţi masculi şi un pic am crezut ca e obez şi că o sa am probleme cu el, mai ales că l-am remarcat că fugea 1-2 metri şi se aşeza in funduleţ.
L-am cântărit acasă, si are 6,1 kg şi are 6 săptămâni, deci nu pare exagerat de gras, probabil mânca foarte bine acasă , si de la mamă si mâncarea suplimentară pe care o primea in ultimele zile.
Dar voi fi foarte atent la alimentaţie, am acum un pic de experienţă de la Tommy, pe care, cred eu, l-am crescut bine.
Tommy fiind tac-su ( ăla mare de respira greu

) !
Dar zilele astea s-a dat pe brazdă, ieri a lătrat pentru prima oară

, l-a invăţat tac-su, că avem 2 pisici mici aduse de fiu-miu şi moş Tommy le "dă omoru" constant, iar grasu' ăsta micu e şi el cu ochii pe ce face tac-su
https://www.youtube.com/watch?v=StuK3mDDB64.