Forum ciobanesc german
September 15, 2017, 08:27:58 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Metis Ciobanesc German-probleme ale urechilor  (Read 422 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
DanaDutu
Newbie
*

« on: January 02, 2017, 02:04:01 PM »

Buna ziua,
Am un metis Ciobanesc german la tara si are probleme cu urechile de ceva timp. Mentionez ca este tinut afara. Am vb cu un nedic veterinar si ne-a spus ca trebuie curatat si tratat. Problema este ca nu sta la curatat si musca daca il atingi acolo. De cateva zile ii sangereaza urechea stanga si in cea dreapta se vede ca un ciorchine cu infectie. Nu stiu cum sa procedez. Ma puteti ajuta?
Thara
Global Moderator

« Reply #1 on: January 02, 2017, 02:24:11 PM »

Nu este de glumit cu asa ceva, trebuie luate masuri urgent, curatat si urmat tratamentul pe care il va recomanda medicul. Daca nu poti sa ii pui o botnita, vorbeste cu veterinarul daca are gel tranchilizant (se pune peste putina mancare), care il va ameti/molesi binisor, ceea ce va usura mult munca.
De cateva zile ii sangereaza urechea stanga si in cea dreapta se vede ca un ciorchine cu infectie.
Fara intentia de a fi rea, foarte urat ca ai permis sa ajunga in asa situatie cainele.
DanaDutu
Newbie
*

« Reply #2 on: January 02, 2017, 03:50:05 PM »

Eu nu locuiesc cu parintii. Astazi am aflat de situatie. Am sa iau legatura cu medicul veterinar. Sper sa aiba ceva sa il tranchilizeze. Sper sa se faca bine. Are 8 ani.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: