Va salut ! Incepand de luni , 09.01.2017, sunt fericitul posesor al unui mascul de Ciobanesc German cu par lung. Dupa cum spune si numele, Ulkan a fost achizitionat de la canisa von Broos. Puiul a fost nascut la data de 05.11.2016 din mama Pina von Broos si tata Layon del Frutteto. Este de apreciat ca proprietarii canisei imi ofera suport acum dupa achizitionare. Am nevoie de informatii avand in vedere ca este primul meu puiut de Ciobanesc German. Abia astept sa se implineasca 14 zile de la al doilea vaccin, sa-l pot face si pe al treilea, ca sa scot puiutul din casa. Mai ales ca locuiesc la bloc. Si abia astept sa-si ridice urechile si sa i se defineasca pigmentul. Cred ca va fi mai mult spre galben, decat spre rosiatic, dar inca nu ma pot pronunta ca e un ghemotoc de puf. Nu a plans deloc prima seara, spre surprinderea mea, iar daca nu am chef de joaca ma lasa in pace. Cu rosul si facutul in casa avem inca probleme, dar avem timp. In prima faza, nu voiam sa il iau deoarece voiam unul mai aprins ca pigment, dar acum ma bucur mult de decizia luata, indiferent cum va fi pigmentul. Asta din pricina temperamentului. Am mai avut un Amstaff care ma dispera non top. Nu intelegea nimic din ce vreau de la el. La Ulkan au fost cateva lucruri pe care le-a invatat in 10 minute. La doua luni

)) ma ajuta cineva sa atasez poze ?