Forum ciobanesc german
September 25, 2017, 12:26:05 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ATHOS .........CAINELE MEU DE SUFLET  (Read 4443 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« on: November 23, 2006, 03:52:38 PM »

........iti multumesc, amaritule, ca ai venit la mine.............am plins destul si pling si-acum
.........iti multumesc, dragule, ca boala ta m-a facut sa inteleg mai mult despre displazie........

IN MEMORIA CELUI CE A FOST ATHOS, CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU, ......am vrut sa va fac sa intelegeti MAI MULT !!!!!!!

LEE de .........(crescatorul era bine intentionat, .......parintii erau din Germania....- era de vina LIPSA INFORMATIEI !!!!!!!!!!!!!!!!!).........m-a "parasit" in 22.12.2005 .

A murit.

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Sven1976
Newbie
*

« Reply #1 on: December 08, 2006, 04:36:29 PM »

Condoleantele mele in acest moment greu! Sper sa treceti cat mai repede peste aceasta durere, bucurandu-va de ceilalti CG!
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #2 on: December 09, 2006, 01:03:30 AM »

a murit in 2005?sau in 2006? iti ia poate o viata sa treci peste un moment ca acesta, dar dupa un an cred ca momentul cel mai greu a trecut. speram ca ati trecut totusi peste el. (asta daca a murit in 2005, daca nu, sry...condoleante).

cuget, deci exist!
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #3 on: December 09, 2006, 12:41:43 PM »

...22.12.2005....i-a aparut in primavara lui 2005 o rana exact in dreptul articulatiei coxo-femurale de la dreapta spate, unde avea si displazie.
Cainele tanar era f. activ, dar la solicitare mare, pana la 1 an cand i-am facut testul la Viena, avea tendinta sa sa aseze...sa se "odihneasca"...in realitate il supara articulatia.....Dupa test a avut o viata linistita...stand in padoc ziua si fiind "liber sa pazeasca" 1200 mp in Otopeni.
N-a schiopatat vizibil pana la 4 ani. Alerga in curte dar ...cu economie.

...Rana de la sold nu se inchidea, l-a consultat medicul veterinar , i-a dat tratamente.... la un moment dat s-a cicatrizat, dar el tot "musca" din ea....

.....cred ca a fost cancer...voi regreta toata viata ca nu mi-am permis sa-l duc la Budapesta la Fac. de medicina veterinara, unde aveam relatii.

......poate ca s-ar fi putut face ceva si la Fac. din Bucuresti, dar eram pe...teren strain.

Am fost extrem de suparat....dar m-am consolat, lui ii datorez canisa si "metastaza" mea in Ciobanesc German.....la unii e ura, la altii e indiferenta, la unii e pasiunea, la altii "boala"...iar la cei mai "afectati" e......."metastaza"......care nu se vindeca pana la moarte !

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Ana_Blacky_CG
Newbie
*

Ciobanesc German pentru totdeauna!!!

« Reply #4 on: March 13, 2007, 05:34:50 PM »

Va doresc sa treceti peste asta cat mai repede chiar daca simtiti ca ceva lipseste,adica catelul...
ada_felea
Newbie
*

« Reply #5 on: June 07, 2007, 09:25:45 AM »

imi pare rau pentru athos...stiu cum este ca si mie mi-a murit cainele,RORO...sper doar sa treci peste momentul asta greu.condoleante.
ODIN
Newbie
*

LOVE MY DOG

« Reply #6 on: June 18, 2007, 06:16:16 PM »

Eu nu stiu cum e sa treci prin asemenea momente dar imi inchipui ca e foarte greu si imi doresc sa puteti trece cat de repede peste durere.

The Greates AC/DC fan ever! R.I.P Bon Scott - Rock In Peace!!!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: